FoodPro Preloader

Kako vezati zelenjavo in sadje iz gumijastih trakov: podroben opis tkanja na fračo


V naši družbi so obrtniki, ki se ukvarjajo z ročnim delom, vse pogostejši. Obstaja veliko število specializiranih trgovin. Nudijo široko paleto izdelkov za prakticiranje različnih vrst igel. Konec koncev, zdaj nekaj, da bi lahko ustvarili svoje roke - modni trend. Če se želite naučiti sami ali pa pomagati svojemu otroku obvladati kakšno zanimivo dejavnost, poskusite tkati zelenjavo in sadje iz dlesni. Je prepro

V naši družbi so obrtniki, ki se ukvarjajo z ročnim delom, vse pogostejši. Obstaja veliko število specializiranih trgovin. Nudijo široko paleto izdelkov za prakticiranje različnih vrst igel. Konec koncev, zdaj nekaj, da bi lahko ustvarili svoje roke - modni trend.

Če se želite naučiti sami ali pa pomagati svojemu otroku obvladati kakšno zanimivo dejavnost, poskusite tkati zelenjavo in sadje iz dlesni. Je preprosta in zabavna. Izdelek s preprostim in večbarvnim materialom, ki ne zbledi, se ne boji vode in zmrzali, se bo dolgo nadaljeval.

Nekdo kupi že pripravljene komplete za izdelavo zapestnic, uhani, kroglic, figuric, figuric. Nekdo nabavlja material posebej in jih spremeni v umetniška dela. Obstaja posebna tehnika, ki vam omogoča ustvarjanje izvirnih obrti. Torej, kako tkati zelenjavo in sadje iz dlesni? Če uživate v tej dejavnosti, lahko ustvarite celotno zbirko obrti, ki bo notranjost okrasila z umetniškim kotičkom.

Posebno nišo v ročaju je tkanje.

Zagotovo so na ulici spoznali otroke, ki so imeli na rokah in nogah pisane zapestnice. Včasih odrasli nosijo tudi zapletene dodatke, ki so videti manj svetli in zanimivi. In to ni presenetljivo. Konec koncev, zdaj to vrsto izdelave v modi. Težko si je predstavljati, kako se ustvarjajo takšne dekoracije, še bolj pa gume, zelenjava in sadje.

Če se odločite, da boste obvladali ta hobi, si privoščite materiale in potrpežljivost. Morate začeti s preprostim. Za tkanje potrebujete:

 • fračo z rogovi ali okvirjem s kavljem;
 • večbarvna guma;
 • zaponke.

S pomočjo plastične prače je delo lažje in hitrejše. Vendar pa je na voljo rafinirano in prefinjeno orodje - okvir za kvačkanje Na njem so izdelane bolj zapletene možnosti.

Materiale lahko enostavno kupite v trgovini, kjer se prodaja pisarniški material, ali na specializiranih točkah za šivanje in ročno delo.

Če se odločite za uporabo lažje različice, bo tam pritrjena pračica z rogovi. Obstajajo tudi 2-sided s 4 rogovi in ​​popolnoma drugačne velikosti.

Tehnike tkanja

Nakup enega ali drugega, lahko izberete barvo, ki vam je všeč več kot drugi. Če želite obvladati tkanje gume, sadja in zelenjave je bolje, da iz rdeče, vijolične, zelene, oranžne barve. Bolj vam bodo ustrezale kot drugim. Če so to preproste številke, potem lahko uporabite bež, črno, belo in tako naprej. Poleg tega lahko v prodaji najdete črtaste in neonske barve.

Tkanje je mogoče izvesti z naslednjimi tehnikami:

 • "ribji rep";
 • "gosenica;
 • "šarenica";
 • "lestvice zmajev";
 • "Francoska pletenica";
 • "pajek".

Na primer, prva metoda, ki se imenuje "ribji rep", vam omogoča, da naredite ogromen oprtnik. To je mogoče narediti iz 50 gumijastih trakov. Da bi delo v tehniki "gosenice", potrebujete stroj s 4 stolpci. Za "iris" potrebujejo vilice in za tehnologijo "lestvice zmajev" - kavelj in stroj z eno vrsto stebrov. Za "pajek" dovolj stroja s 3 stolpci. Tako lahko na pletkarski vrvici ne le vezate zapestnice, temveč tudi sadje in zelenjavo iz gumijastih trakov.

Korenje bo potrebovalo oranžne in zelene materiale.

Zelo priljubljena pri tkanju sadja in zelenjave iz dlesni. Oglejmo si, kako narediti korenje. Kako tkati iz dlesni sadja in zelenjave? Najprej morate pripraviti materiale. V tem primeru bomo uporabili 13 oranžnih gumijastih trakov in 7 zelenih. Prav tako je vredno pripraviti orodja.

Vzemite oranžno gumo s kavljem. Nato jo morate oviti 2-krat. Na koncu bi morali imeti 3 zvonjenja.

Vzemite naslednja dva. Odstranite nastale obročke na njih. Kavelj mora biti vstavljen v dve luknji.

V skladu z navodili bi morali imeti 3 zvonjenja. Če boste vse naredili prav, bodo obesili sredi dlesni.

Sedaj morate namestiti še 2 gumijaste trakove, prejšnji 2 pa je treba odstraniti in zategniti v sredini.

Tako morate tkati 2-krat. Po tem bi morali imeti več vrstic. V tem primeru - 5 kosov.

Vzemite kljuko in jo prenesite v vrstico št. 3.

Vzemite 2 gumijaste trakove. Zdaj streljam številko 3 na sredino. To ostaja, strgajte kavelj. Sedaj bi morali imeti dve stranski vrstici.

Pripravite zeleno gumo iz korenja

Naslednji korak v navodilih o tem, kako tkati sadje in zelenjavo iz gumijastih trakov je izdelava stebla. Moraš vzeti 2 zelena gumija. String jih na kljuko, nato pa potegnite v sredini podrobnosti so oranžne barve.

Vzemite zdaj 5 kosov zelenih. Odstranite 2 obroča s kavlja. Daj 5 zelenih in nato povlecite prstane, ki ste jih odstranili.

Potegnite 5 delov. Na koncu naj ostane gumi. Potegnite jih v drugo 2 in privijte.

Lahko posnamete kavelj. Izvlecite 2 obroča in zavijte 5 zelenih na obeh straneh, kot v repu.

Uživate lahko v rezultatu! Zdaj, če je potrebno, lahko začetnikom pojasnite, kako tkati zelenjavo in sadje iz gumijastih trakov.

Banana je še eno sadje

Sadje in zelenjava iz dlesni so zelo spektakularne. Glavna stvar je, da sledite navodilom. Torej, če dvomite in ne veste, kako jih vezati iz gumijastih trakov, je lahko zelenjava in sadje iz tega članka odličen primer za vas.

Priznaj to pošteno. Banana olajša. Za tkanino se oblecite z 15 rumenimi in 4 zelenimi gumijastimi trakovi. Torej, začnimo.

Vzemite pračo. Na eni strani položite zeleno in dvakrat obrnite. Imeti morate 3 zvonjenja.

Pripravite dva rumena in ju oblecite. Spustite zelene obročke v sredino rumenih gumijastih trakov.

Sedaj pa na štiri rumene dele. In tisti, ki so bili pred njimi - 2 kosa - padejo v sredino.

Daj na 4 dele in nižje. Nato uporabite še 3 in naredite enako.

Levo malo

Daj na dve zeleni rezinochki, spusti na njih rumene gumijaste trakove. Po tem nosite zeleno. String na prejšnjem gumiju enake barve. Odstranite en konec in nadenite drugi.

Zdaj morate en konec prenesti preko drugega. Prosto jo zategnite. Snemite pračico.

No, ti poznaš in veš, kaj je tkanje gumijastih trakov. Ročno izdelano sadje in zelenjava sta vir ponosa. Tako ste razširili svojo zbirko z banano.

Rdeči gumeni paradižnik

V tem priročniku vam bomo povedali, kako iz gumijastih trakov vezati sadje in zelenjavo. Naučili se boste, kaj je potrebno za tkanje paradižnika. Če naredite vse, kar bi morali, se bo v vaši zbirki pojavila svetla in izvirna obrt. Začnimo njegovo ustvarjanje.

Za delo vzemite 5 rdečih in 3 zelena gumija. Nato naredite naslednje korake.

Zvežite gumo na orodju 2-krat. Nato nosite 4 rdeče gumijaste trakove. Zdaj je ostalo še 4 kosi. Biti morajo nanizani na enem in drugem koncu.

Imeti morate 8 zvonjenj. Odpnite jih na sredino štirih gumijastih trakov.

Naslednji korak je nošenje zelene barve in odstranitev vseh 4 delov. Zdaj potrebujete en konec zelenega gumija, ki ga boste navajali na drugega.

Končno vstavite zeleno 2 v komaj zaostreno stran repa in jo privijte. V sadje dodajte paradižnik. Vse je pripravljeno!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja