FoodPro Preloader

Obvladovanje dekorativnega DIY lesa


Prebivalci vzhodnih držav trdno verjamejo, da okrasno drevo prinaša srečo, zato mora biti v vsakem domu. Seveda je težko trditi, kdo verjame ali ne verjame, vsakdo se odloči zase, težko pa je ugovarjati dejstvu, da lahko omenjene obrti služijo kot odlična dekoracija za notranjost. Danes lahko v trgovinah kupite okrasna drevesa za vsak okus, toda najbolj dragocena in edinstvena, seveda, bo izdelek, izdelan z lastnimi rokami. Poleg

Prebivalci vzhodnih držav trdno verjamejo, da okrasno drevo prinaša srečo, zato mora biti v vsakem domu. Seveda je težko trditi, kdo verjame ali ne verjame, vsakdo se odloči zase, težko pa je ugovarjati dejstvu, da lahko omenjene obrti služijo kot odlična dekoracija za notranjost. Danes lahko v trgovinah kupite okrasna drevesa za vsak okus, toda najbolj dragocena in edinstvena, seveda, bo izdelek, izdelan z lastnimi rokami. Poleg tega ni pretežko.

Gozdno drevo, okrašeno z resničnimi kovanci, bo še posebej srčkano. Vendar pa tudi miniaturni dolar dobro izgleda. Da bi naredili takšno drevo (dekorativno) z lastnimi rokami, bomo potrebovali:

  • majhne zelene kroglice;
  • žica (tanka in debela);
  • niti;
  • Gradbeni ometi;
  • PVA lepilo;
  • laki;
  • gvaš;
  • parafin (ali plastelin);
  • kovancev, v katerih bodo izdelane luknje (no, če so dekorativne, pa tudi navadne). Uporabite lahko račune, pa tudi verige za ključe ali kaj podobnega;
  • posodo (vaza ali lonec).

Zdaj podrobno o tem, kako narediti okrasno drevo.

Začnite bolje z listi. Ta proces je dolgotrajen in dolgotrajen (lahko traja več dni). Stringing kroglice na žico, je treba narediti določeno število zank, nato pa jih vezavi v eno (na primer, 4 zank z 9 kroglicami na vsako). Nadaljujte do zahtevanega števila "listov". Vse je odvisno od tega, kakšne velikosti in kako bujne in širite drevo, ki ga želite izdelati.

Poleg tega je treba okrasno drevo, ustvarjeno z lastnimi rokami, opremiti s prtljažnikom, ki je v spodnjem delu skrbno ojačan (sicer gradnja ne bo zdržala teže kovancev). Če želite to narediti, zmešajte malo omet z belim lepilom v razmerju 1: 1 in s tem maso namažite nastali okvir (narejen iz žice). Po čakanju, da se cev strdi, se lahko dizajn rahlo prilagodi.

Naše drevo - dekorativno, z lastnimi rokami ljubeče ustvarjalno - potrebuje veje, ki bodo prav tako ustvarjene iz žice in kroglic. Oblika vej je odvisna od okusa in domišljije mojstra. Ko so veje pritrjene, je okvir naslikan z gvašem in lakiran.

Naslednja faza je priprava kovancev. V njih moramo narediti luknje. Nato mora biti drevo varno pritrjeno v loncu (vazi) z uporabo plastelina ali staljenega parafina. Zadnja faza bo pritrditev kovancev na veje s pomočjo niti. Lepo bi bilo, če bi na dno debla naših plovil nalili malo "zlata".

Kot lahko vidite, izdelava dekorativnega drevesa z lastnimi rokami ni tako težka. V skladu s kitajsko tradicijo ne bi smelo biti manj kot 100 kovancev, Feng Shui pa priporoča dajanje izdelka v bogastvo (kar pomeni jugovzhodni del hiše), nato pa bo denarno drevo prineslo največ koristi. Rdeči trak, pritrjen na deblo, poveča pozitivno energijo.

Če v luninem novem letu visi na sestavo rdeče luči, bo celotno naslednje leto za lastnika drevesa obilno in uspešno.

V vsakem primeru, taka dekoracija ne bo pokvarila situacijo, nasprotno, bo prinesla posebno barvo in izvirnost za vsako notranjost, in da bi okrasna drevesa z lastnimi rokami, nič nadnaravnega ni potrebno. Obstajala bi želja.