FoodPro Preloader

Decoupage škatle - mojstrski razred


Stare predmete lahko zdaj preoblikujejo, tako da lahko postanejo veliko lepši od svoje prvotne oblike. Na primer, krsto, ki je že vrsto let zastarela, se lahko spremeni v razkošno krsto, okrašeno s cvetjem, okrasnimi ali drugimi okraski. Učenje izdelave škatle za decoupage je hitro. Rezultat je odvisen od izbranih barvnih rešitev. Za de

Stare predmete lahko zdaj preoblikujejo, tako da lahko postanejo veliko lepši od svoje prvotne oblike. Na primer, krsto, ki je že vrsto let zastarela, se lahko spremeni v razkošno krsto, okrašeno s cvetjem, okrasnimi ali drugimi okraski. Učenje izdelave škatle za decoupage je hitro. Rezultat je odvisen od izbranih barvnih rešitev.

Za delo z kartonsko škatlo boste potrebovali naslednje materiale: škatlo, akrilno barvo, ščetke, prtiček za decoupage, PVA lepilo, akrilni sijajni lak. Vse, kar potrebujete pri roki, zdaj razmislite o škatli za decoupage. Master razred za vas!

1. Odstranite škatlo z akrilno barvo v 1 ali 2 plasti. Če je akrilna zmes debela, jo je treba razredčiti z vodo do konsistence srednje kreme.

Korak 2. Ko se škatla osuši, izvlečemo risbe iz prtičkov, na primer cvetje ali živali. Nasvet: najprimernejše je delo z ostrimi škarjami s kratkimi rezili (medicinskimi) in manikuro, z obokanimi konci.

3. Ko je barva suha, poskusite na slikah, da škatla, kot bodo. Potem razdelite prtiček na 3 dele in vzemite samo zgornjo plast.

Korak 4. Nanesite veliko lepila PVA, razredčenega z vodo v razmerju 1: 1, na vrhu slike od sredine do robov. To je treba storiti hitro, vendar previdno, sicer bo prtiček raztrgal.

Korak 5. S prsti rahlo poravnajte vzorec in odstranite gub.

Korak 6. Preostali sloji tkanine ali bombažne blazinice odstranite odvečno lepilo. Na enak način zlepite preostale slike na škatlo in jih posušite.

Korak 7. Nastalo škatlo pokrijemo z akrilno sijajno lakom v treh slojih 3 in pustimo, da se posuši (tri ure, ne manj).

Na ta način izdelujejo lepenko iz kartona. Ta tehnika pa se ne uporablja samo za papirne izdelke, ampak tudi za les. Za delo boste potrebovali: škatlo iz lesa, majhno strgalo, premaz, krtače, akrilne barve, prtičke in lepilo za dekupažo, škarje, akrilni lak. Zdaj bomo preučili, kako je treba narediti dekapiranje lesene skrinje.

Korak 1. Ustvarite gladko površino drevesa, za katero ga poliramo s finim smirkovim papirjem.

Korak 2. Pokrijemo s tankim slojem primerja, če je drevo neravno, grobo, da se posuši.

3. Odstranite škatlo z akrilno barvo in pustite, da se posuši.

Korak 4. Medtem ko se bodoča skrinjica posuši, izrežite risbe iz prtičkov.

5. Ko barva preneha lepljivo, poskusite z dekoracijami izdelka.

Korak 6. Ločite zgornji sloj prtičkov in ga pritrdite z lepilom. Ne pozabite hitro in previdno mazati od sredine slike do njenih robov, da ga ne bi strgali. Pustite, da se posuši.

Korak 7. Po želji lahko uporabite dodatne risbe z akrilnimi barvami ali dodate nekaj elementov. Tako bodo škatle za decoupage svetlejše in lepše.

Korak 8. Pokrijte škatlo z akrilnim lakom in končali ste!

Te metode vam bodo omogočile, da neodvisno spremenite svojo najljubšo tematiko do neprepoznavnosti. Oblika škatle je lahko v veliki meri odvisna od izbranega vzorca. Danes je izbira prtičkov zelo velika: cvetje, živali, ribe, ptice, gozdovi - vse to odpira neomejen prostor za domišljijo. Rafinacija se lahko pritrdi na kamene ali kroglice superlise, prozorne ali obarvane kamenčke, školjke. Decoupage škatle - odličen način, da nepotrebno škatlo iz mikrofona spremenite v lepo škatlo.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala.  VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami.  Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk.  Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila