FoodPro Preloader

Hiša tekem z lastnimi rokami in drugimi obrti


"Tekme za otroke niso igrače" - to slišimo iz otroštva, vendar je to tekma, ki je lahko odlično orodje za ustvarjalnost otrok in staršev. Takšni razredi pomagajo otrokom razviti fine motorične sposobnosti roke in natančnost, za odrasle pa je zanimivo preživeti čas z otrokom. V tem članku si bomo ogledali, kako narediti hišo iz tekem z lastnimi rokami in drugimi obrti. Materiali

"Tekme za otroke niso igrače" - to slišimo iz otroštva, vendar je to tekma, ki je lahko odlično orodje za ustvarjalnost otrok in staršev. Takšni razredi pomagajo otrokom razviti fine motorične sposobnosti roke in natančnost, za odrasle pa je zanimivo preživeti čas z otrokom. V tem članku si bomo ogledali, kako narediti hišo iz tekem z lastnimi rokami in drugimi obrti.

Materiali za risanje tekem

Fantazija osebe je večplastna, zato lahko ustvarjate in navdušujete ljubljene s posebnimi darili. Kako narediti obrt iz tekem z lastnimi rokami, malo ve. Najlažji način, da naredite aplikacije, za katere boste potrebovali:

 • Škatle za tekmo;
 • listi iz lepenke;
 • Škarje, noži;
 • Momentno lepilo;
 • bombažne niti;
 • lepilni trak;
 • barve, ščetke.

Ustvarjanje šivank

Ustvarjalni dogodek se začne z naslednjimi fazami:

 1. Na belem listu kartona, na barvi, bo še bolj zanimivo, da narišemo vzorec - obris živali, ptic ali katerega koli predmeta.
 2. Pustite otroku na konturi, da se nauči izrisati številke iz tekem.
 3. Potem lahko te številke popravimo z lepilom.
 4. Da bi bile slike lepše, lahko primerjate fotografije, jih pobarvate z barvo.
 5. Po tem lahko odrasli pomagajo urediti delo v okvirju, ki ga lahko tudi razdelimo z ornamentom iz tekem.
 6. Ta kramp bo odlična oblikovalska rešitev za oblikovanje otroških, kuhinjskih in drugih prostorov, odvisno od predmeta. Poleg tega je tako nenavadno darilo, ki ga roke otroka, dragi starim staršem in staršem.

Oblike z ravnim ujemanjem: material

Hišo tekem z lastnimi rokami je lahko ravna. Ta tehnika je najpreprostejša in ne zahteva posebnih veščin. Vendar je treba pripraviti naslednje materiale:

 • več škatel ujemanja;
 • komplet barvnega kartona;
 • Momentno lepilo;
 • nož;
 • svinčnik.

Opravljanje dela: ravne številke iz tekem

Stopnje dela:

 1. Na kosu kartona narišite slike predmetov, ki jih želite odstraniti iz tekem.
 2. To je lahko na primer ograja in sončnica, cvetje v vazi, hrošča z odprtimi plašči.
 3. Naučite svojega otroka, da postavi ograjo vžigalic, ta tehnika bo podlaga za številne tridimenzionalne figure vžigalic.
 4. Nadaljujte do sončnice. Sredico cvetja lahko napolnimo s polaganjem šibic z mrežo. Da bi se obrnil, je treba ekstremno ujemanje rahlo skrajšati z nožem. To delo mora opraviti odrasla oseba.
 5. Cvetni listi sončnice so zelo enostavni za izdelavo. Če želite to narediti, morate vsako lepilo zlepiti poševno, tesno drug do drugega, dokler ne nastane romb.
 6. Torej, polnjenje prostora slike s tekme, lahko naredite vazo, hrošča in tako naprej. Kadar imajo številke zaobljene obrise, je treba ekstremne vrste tekem postopoma skrajšati. Ustvarite lahko tudi hišo tekem z lastnimi rokami v ravno obliko.

Match house

Priročnik:

 • Pakiranje tekem;
 • okrogel, ploski predmet premera do 25 mm (kovanec ali gumb);
 • stojalo.

Uspešnost dela:

 1. Preglejte tekme, odstranite vse krivulje in poškodovane, ne bodo delovale.
 2. "Build" hišo tekem z lastnimi rokami, kot pravi, smo začeli s postavitvijo temelj. Če želite to narediti, mora biti na parkirišču par tekem.
 3. Postavite vrsto osmih zadetkov, da oblikujejo kvadrat. Razdalja med tekmi mora biti enaka.
 4. Na podlagi pridobljenih rezultatov položite še eno vrsto osmih žogic, samo tiste s prvo vrsto naj tvorijo pravokotno.
 5. Na temeljih so postavili kvadrat štirih žogic, ki so tvorile nekakšen vodnjak.
 6. Nadalje jo dopolnjujemo s šestimi enakimi vrsticami kot prejšnje. Glavno opozorilo je, da se na vsakem vogalu hišnih glav oblikujejo celo stebri.
 7. Na tej prazni strani za stene morate ujemati enako kot za temelje, z eno izjemo: druga vrstica ne sme biti sestavljena iz osmih tekem, ampak šest. Ta plast bo osnova za streho. Pokrijte ga s kovancem.
 8. V vogalih hišnega vložka, navijanja skozi, eno tekmo naenkrat. Hkrati je potrebno temelj temeljito nadzirati, da se ne razpade.
 9. Vstavite šibice po dolžini vseh sten hiše, tako da so žveplo glave na vrhu in tvorijo redno vrsto.
 10. Poravnajte tekme s kovancem, potisnite jih čim bližje, da boste zaprli celotno strukturo. Nato lahko kovanec odstranite.
 11. Že brez kovanca, ponovno roke naj "stisnejo" celotno hišo.
 12. Ujemanje se poravna. Da bi okrepili stene, morate namestiti številne tekme z vseh strani. Za vstavljanje tekem je potrebno tudi navpično in navzgor z glavami.
 13. Vodoravne plasti napolnimo na enak način, kot smo položili vodnjak, vendar so žveplove glave usmerjene v eno smer in nato v drugo.
 14. Pred namestitvijo strehe, morate izvleči žoge, nameščene v 8. stopnji, iz vogalov in dvigniti navpično plast za polovico.
 15. Od tekem, ki so postavljene pravokotno na dno strehe in tvorijo streho. Glave morajo biti centrirane. Tukaj je hiša. Tekme (obrti iz tekem so lahko drugačne) omogočajo prikaz domišljije.

Iz njih niso zgrajene samo zgradbe, temveč vse vrste živali, drobno pohištvo, pa tudi presenetljivo lepe slike. Glavna stvar je vaša domišljija. Po študiju mojstrskih tečajev se lahko prepričate, da lahko s takim materialom varno in zanimivo preživite čas. Zdaj veste, kako narediti hišo iz tekem z lastnimi rokami in da je to preprosto.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo