FoodPro Preloader

Kako narediti tulipan iz papirja. malo trikov


Tulipani ... Lepo in nežno cvetje. Dajejo veselje in prinašajo svetle barve v naše vsakdanje življenje. Žal okrasitev hiše z resničnimi cvetovi ni vedno mogoča. Če ne veste, kako narediti tulipan iz papirja, bo ta članek uporabno orodje. Za izdelavo papirnatih tulipanov potrebujemo: Večbarvni dvostranski papir za cvetne liste, stebla in liste; žica za steblo; lepilo; škarje. Kako naredi

Tulipani ... Lepo in nežno cvetje. Dajejo veselje in prinašajo svetle barve v naše vsakdanje življenje. Žal okrasitev hiše z resničnimi cvetovi ni vedno mogoča. Če ne veste, kako narediti tulipan iz papirja, bo ta članek uporabno orodje.

Za izdelavo papirnatih tulipanov potrebujemo:

 • Večbarvni dvostranski papir za cvetne liste, stebla in liste;
 • žica za steblo;
 • lepilo;
 • škarje.

Kako narediti tulipan iz papirja?

Najprej morate pripraviti cvetne liste.

Odrežite šest lističev za cvetne liste. Lahko so katere koli barve: rumena, rdeča, modra, roza, vijolična. Mnogim ljubiteljem ročno izdelanih listov svetujemo, da iz listov tulipanov iz papirja izrežejo vzorec, na primer polka-pikčasta, črtasta, karirasta in cvetoča. Izgledale bodo zelo elegantno. Mimogrede, rože iz svetlih večbarvnih izrezkov časopisov ali revij so zelo nenavadne. Vse je odvisno od notranjosti, ki jo bodo kasneje okrasili.

Nato je treba levo in desno stran robov latja upogniti navznoter.

Na srednji spodnji del latice nanesite lepilo za papir.

Ekstremni deli se držijo v sredini. Enako storite z vsemi šestimi cvetnimi listi.

Zaradi tega so cvetni listi začeli spominjati na lažne nohte.

Iz papirja izrežite krog iste barve. V njem naredimo majhno luknjo s cigansko iglo ali šilo.

Dokončane cvetne liste zlepi dno do premera kroga v dveh slojih.

Zunanji sloj mora biti sestavljen iz štirih cvetnih listov, notranji - od dveh.

Stuck? Bud je pripravljen, zdaj pa vzamemo zeleni papir, ga razrežemo na trakove približno 1 cm široke, trak prekrijemo z lepilom in ga ovijemo okoli žice, na katero položimo pop. Tukaj je tulip iz papirja - enostavno in enostavno.

Naslednji korak je odrezati liste in jih nekoliko zasukati.

Vse kar potrebujemo so trije listi za en tulipan. Nanesite lepilo na ozko dno lista. Prilepite liste na pecelj.

Pripravljene cvetlice iz barvnega papirja lahko vstavite v lepo vazo, v staro keramično ali glineno posodo.

Če razumete, kako narediti tulipan iz papirja, potem zgradite še kakšno drugo rožo, ki jo boste imeli brez težav. Zelo priljubljene so tudi velike vrtnice iz istega materiala. Lahko okrasite stanovanje za vse praznike, in jih popolnoma enostavno.

Za to potrebujemo:

 • barvni dvostranski papir (nujno debel);
 • preprost svinčnik;
 • Škarje;
 • lepilo.

Na papirju narišemo veliko latico. Prenehaj. Po analogiji naredimo še pet istih, saj je ena rozeta papirja sestavljena iz šestih cvetnih listov. Vsako rahlo zavrtite, da pridobi potrebno zaobljeno obliko. Na vsak kos papirja naredimo rez od dna na sredini. Zdaj lepljite oba konca cvetnega lista v vseh šestih praznih listov in nato cvetne lističe med seboj. Izkazalo se je, da je cvet.

Odrežite liste. Dva kosa je dovolj. Nato naredimo krog želenega premera in ga prilepimo v cvet. Naša dekoracija je pripravljena! To lahko okrasite kavč, praznično mizo, pohištvo.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala. VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami. Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk. Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila