FoodPro Preloader

Tatyana Konne in njene lutke


In kako pogosto vas navdih navdihuje? Torej, da bi se vsi odpovedali in naredili samo eno stvar? Verjetno ne pogosto. Navsezadnje se zdi neverjetno težko odnehati vsega zaradi njegovega hobija. Malo jih ima to priložnost. Toda Tatyana Konne je lahko. Ustvarja čudovite lutke, ki so priljubljene po vsem svetu. K

In kako pogosto vas navdih navdihuje? Torej, da bi se vsi odpovedali in naredili samo eno stvar? Verjetno ne pogosto. Navsezadnje se zdi neverjetno težko odnehati vsega zaradi njegovega hobija. Malo jih ima to priložnost. Toda Tatyana Konne je lahko. Ustvarja čudovite lutke, ki so priljubljene po vsem svetu.

Kje se začne ustvarjalnost

Danes je Tatiana Konne ena od znanih ruskih mojstrov. Poleg tega najde čas za organizacijo delavnic, vodenje svojega studia, za sprostitev lastne blagovne znamke in seveda za dva otroka. Kako to počne? S težavo, priznava rokodelka. Vedno ni dovolj časa, moramo delati ponoči. Toda še danes lahko Tatjana privošči dva delovna dneva, ko gre v lasten atelje in se tam ukvarja z ustvarjalnim delom. Toda to ni bilo vedno tako, toda kako se je začelo Tatjanino ustvarjalno potovanje?

Verjetno vsi pravi umetniki radi risajo že od otroštva. Torej Tatjana, od zgodnje starosti ljubil ustvarjati. Spominja se na otroštvo in pravi, da je, ko je celo zaprla zavese v svoji sobi, želela šivati ​​novo obleko. Z lutkami je Tatiana Konne prišla po naključju. Dokončala je umetniški inštitut, dekle pa je izbrala netrivijalno temo za diplomo “Floristic butik. Darila. Za pridobitev navdiha se je Tatiana odpravila na razstavo italijanskih igrač. Med drugim so bile lutke. Tatyana se je zaljubila v njih in, ko je prišla domov, se je odločila šivati ​​nekaj podobnega. Tako je šlo. Od leta 2005 se dekle ukvarja s šivanje igrač. Danes je ena najbolj izkušenih lutkarjev sodobnega trenda.

Ustvarjalnost

Najbolj znana dela Tatjane Konne so dekleta. Ta tema velja za najbolj priljubljeno med strankami. Toda Tatyana ne širi le luštna dekleta. Njegove čarobne roke so konji, levi, zajci, medvedi itd. Ta seznam je neskončen. Dekleta je eksperimentirala z različnimi tehnikami. Svoje ustvarjalno iskanje je začela s tildom, nato pa razvila svoj edinstven slog.

Kljub svoji odprtosti in toplini, s katero se Tatjana sreča s študenti in strankami, ne vodi aktivnega družbenega življenja na internetu. Seveda ima profile na Instagramu in tam celo postavlja svoje osebne fotografije, še bolj pa so portreti novih igrač.

Tatyana Konne pogosto vodi mojstrske tečaje, vendar nikoli ne navaja vzorcev svojih del. Da, to je razumljivo. Konec koncev, dekle verjame, da bo avtorjeva lutka individualna le, če je izdelana v enem samem izvodu.

Analiza igrač na primeru najbolj znanega dela, Snowballs

Lepa blondinka z majhnimi črnimi očmi in velikimi nogami je osvojila internet. Ta lutka velja za najbolj prepoznavno delo Tatiane Konne. Kakšna je razlika med standardnimi tildi? Lutka je pokvarjena. To je bilo storjeno namerno, ker ni veliko mehkih igrač. Toda Tatiana Snowball to počne odlično. Mojster doseže ta učinek s povečanjem površine stopala. In v vseh čevljih srčkan dame vstavili debelo kos kartona, ki dodatno ravni površino. Igrače so izdelane iz bombaža in pletenin. Tkanina je pobarvana, preden postane igrača. Toda rdečilo na licih deklet leži v zadnjem zavoju. Tatyana uporablja holofiber kot nadev. Ne drsi od časa do časa in omogoča, da igračka ostane v svoji prvotni obliki že dolgo časa. Lase za igrače izdeluje rokodelka iz niti ali iz satenastih trakov, ki jih raztopijo v vlakna.

Tatyana Konne ne objavlja vzorcev na internetu, zato vam bomo dali amatersko. Na njej lahko šivate tudi lutko, in če boste vložili več truda, boste lahko dosegli dobre rezultate.

Načrti za prihodnost

Dekle se ne bo ustavilo tam. Že 11 let goreča z lutkovno temo. In pravzaprav izkaže čudovite izdelke. Toda zdaj je glavna stvar za dekle njena družina. Sinovi rastejo in morajo biti pozorni. Navsezadnje traja dolgo izobraževanje prihodnje generacije. Tatjana si ne prizadeva, da bi uredila počitnice svojih fantov. Osebno krasi sobo, naroči torto in pripravi zabavo. In poleti je potrebno otroke odpeljati na morje. Lutke Tatyane Konne igrajo eno od glavnih vlog v življenju obrtnice, vendar je družina še vedno na prvem mestu.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci