FoodPro Preloader

DohVinci, komplet za ustvarjalnost: opis, vrste, kompozicija in pregledi


DohVinci - komplet za ustvarjalnost, ki pred otrokom odpira čudovit svet domišljije. Velika izbira te blagovne znamke vam omogoča, da izberete darilo za fante in dekleta različnih starosti. Različne osnove, kot tudi dodatna oprema, nam omogočajo, da v otrocih razvijemo občutek za lepoto, jih naučimo pokazati svojo individualnost in jo izrazimo v ročnih delih. Hasbro

DohVinci - komplet za ustvarjalnost, ki pred otrokom odpira čudovit svet domišljije. Velika izbira te blagovne znamke vam omogoča, da izberete darilo za fante in dekleta različnih starosti. Različne osnove, kot tudi dodatna oprema, nam omogočajo, da v otrocih razvijemo občutek za lepoto, jih naučimo pokazati svojo individualnost in jo izrazimo v ročnih delih.

Hasbro - ne preproste otroške igrače

Hasbro je svetovno znani proizvajalec igrač, ki nenehno širi svojo zbirko ponudb in dodaja svoje inovativne dosežke in ideje.

Ta blagovna znamka obstaja že več desetletij in je trenutno ena izmed vodilnih na svetovnem trgu otroškega blaga. Po željah kupcev se Hasbro nenehno izboljšuje. Eden najbolj vznemirljivih novih izdelkov, ki se je začel v množični proizvodnji, je blagovna znamka Play-Doh. To so kompleti plastelina, ki jih ustvarjajo edinstvene tehnologije. Njegova mehka tekstura, različne barve in lepa predstavitev so dejavniki, zaradi katerih so Play-Doh kompleti za otroke zelo priljubljeni. Spodbujajo ne le uvajanje otrok različnih starosti v ročno delo, temveč so tudi čudovit in najpomembnejši material, s katerim je zanimivo delo.

Druga, a nič manj zanimiva smer proizvajalca, je serija DohVinci. Set za ustvarjalnost te blagovne znamke bo otroka vzel za dolgo časa, pri čemer bo ostal ne le spomin na igro, temveč tudi spominek srcu.

Kaj je DohVinci?

Otroci ljubijo iglo, vendar sčasoma navadna modeliranja, risanje in mozaik postanejo dolgočasni, ne dajo toliko užitka kot prej. Da, in precej skromna izbira materialnih barv močno omejuje domišljijo. Set za ustvarjalnost Hasbro DohVinci lahko drastično spremeni odnos otrok in njihovih staršev do igle. Kaj je to, kar v sebi skriva barvito škatlo - še eno dolgočasno igro, ali nekaj neverjetnega?

DohVinci ponuja kar nekaj možnosti za komplete, od katerih je vsaka opremljena z bazo, ki jo lahko otrok okrasi, saj fantazija predlaga ali sledi navodilom s priporočili po korakih. Material, ki ga je treba uporabiti pri delu, je edinstvena mehka glina, ko je delo dokončano, se strdi, vendar ne izstopa iz podlage, hkrati pa dolgo ohranja lep videz obrti. Sestava ne vsebuje strupenih snovi in ​​jedkih barvil, zaradi česar je material varen za otroke. V nasprotju z običajno in vsakodnevno dejavnostjo ročnega dela DohVinci - sklop za ustvarjalnost, ki vključuje razvoj otroka tega oblikovalskega talenta.

Morate ustvariti svojo mojstrovino s posebno pištolo, cevi plastelina pasta so vstavljeni v to. Z lahkoto izstopa, ko pritisnete gumb in položite v tanke črte, kar vam omogoča, da na podlago uporabite različne okrašene vzorce, da naredite teksturiran ornament z 3D učinkom.

Darilo, ki ga bo vsako dekle cenilo

Otroške plenice posnemajo mamo ali starejšo sestro, kopirajo njihove dnevne aktivnosti in seveda se radi navdušujejo. Set za ustvarjalnost DohVinci "Elegantna toaletna miza" bo pomagala opremiti osebni kotiček za mlado modo.

Dodatna prednost kompleta je, da je tabela izdelana ročno. To bo prineslo veliko užitka deklici, ker jo lahko okrasi tako, kot želi. V kompletu so poleg podstavka in pištole tudi dodatni dekorativni elementi za kompozicijo - občutljivo cvetje, pisani metulji in srčkan maček.

Takšno darilo, kot ga je pripravil DohVinci, ne bo pustilo ravnodušnega nobenega dekleta, matere, ki so jo dali svojim hčeram, prepričale, da končni rezultat opravičuje prizadevanja za njegovo ustvarjanje. Ko bo igrača sestavljena in okrašena, bo postala čudovit pripomoček za igranje s puncami in najljubšimi punčkami, kot tudi prostor za shranjevanje nakita prvega dekleta.

Fantje se radi tudi ustvarjajo!

Pogosto so fantje zaščiteni pred različnimi ustvarjalnimi dejavnostmi, saj so dekleta. Toda to je napačna taktika - fantje ne manj kot njihove prijateljice radi delajo nekaj z lastnimi rokami. Seveda je malo verjetno, da bi se setu všeč z iskreno punco, vendar DohVinci predstavlja tudi serijo Design Studio. To je čudovita zbirka fantastičnih dodatkov, ki bodo okrasili sobo majhnega človeka - pravo alkemično steklenico, mešalnik za mešanje plastelina različnih barv in dekorativnih plošč, na katere se fantje rad veselijo čudovitih vzorcev. Nastali izdelki so lahko tudi čudovito in izvirno darilo sošolcu ali materi za počitnice.

Kako spodbuditi otroka k delu?

Na žalost, hiter razvoj in popularizacija interneta, različne interaktivne igre niso mimo otrok že od zgodnjega otroštva. Če pa se mati še vedno zanima za skupna srečanja za risanje ali kiparstvo, postane uvajanje šolskega otroka v iglo postalo resen problem. Treba je ponuditi mu res nekaj neverjetno in razburljivo, in kar je najpomembnejše - nenavadno, potem bo takoj pozabili na vse. Številni pregledi staršev in obrtnikov sami trdijo, da je DohVinci set za ustvarjalnost, ki lahko otroke pozabi na računalniške igre, risanke in celo čas.

Toda ustvarjalnost s pomočjo mehke plastike DohVinci ni omejena na ustvarjanje enega kompleta. Prodajalne prodajajo dodatne kartuše z maso različnih barv, število njenih odtenkov je le ogromno, poleg tega je lahko tudi z bleščicami. Za takšen material je enostavno najti aplikacijo, saj jo lahko uporabite za okrasitev praznih predmetov (škatle za nakit, fotookvirji ali vezenine, lepe slike). Odličen primer oblikovalskega dela je lahko set za ustvarjalnost DohVinci "Photoframe flower tower". Ta čudovit triptihov okvir za fotografije otroka, ki vam bo pomagal ustrezno oblikovati okvirje z dogodki ali ljudmi, ki so zanj pomembni.

Ustvarjamo skupaj!

Vsak jarem bo postal še bolj zanimiv in razburljiv, če je otrok strasten do staršev ali prijateljev. Zabava in sproščen čas - ključ do skladnega in celovitega razvoja. Zelo pomembno je, da se otrokom omogoči ne le študij ali igranje športa, ampak tudi omogočanje, da uresničijo svoj ustvarjalni potencial.