FoodPro Preloader

Jagnjeta noša naredite sami: kako hitro narediti različne možnosti


Želite šivati ​​novo leto za vašega otroka? Ne veste, kako in kaj storiti? S svojo roko naredite nošo za jagnje. To je enostavno, vendar izgleda zelo izvirno. Različice in ideje Jagnjelo nošo z lastnimi rokami je enostavno izdelati na različne načine iz več vrst materialov. Možnosti so lahko: v obliki bluze z rokavi in ​​brez; toplo ali svetlo, z mahr ali plišastimi vložki; volumen žrela se izvaja skupaj s kostumom; kombinezon, katerega nadaljevanje so copati v obliki kopit; ločeno kopita (kot so rokavice in češki); telovnik in klobuk z rogovi, ostalo je izbrano iz navadnih stvari; Samo gobec v

Želite šivati ​​novo leto za vašega otroka? Ne veste, kako in kaj storiti? S svojo roko naredite nošo za jagnje. To je enostavno, vendar izgleda zelo izvirno.

Različice in ideje

Jagnjelo nošo z lastnimi rokami je enostavno izdelati na različne načine iz več vrst materialov. Možnosti so lahko:

 • v obliki bluze z rokavi in ​​brez;
 • toplo ali svetlo, z mahr ali plišastimi vložki;
 • volumen žrela se izvaja skupaj s kostumom;
 • kombinezon, katerega nadaljevanje so copati v obliki kopit;
 • ločeno kopita (kot so rokavice in češki);
 • telovnik in klobuk z rogovi, ostalo je izbrano iz navadnih stvari;
 • Samo gobec v obliki pokrovčka.

Jagnjetina je lahko izdelana iz belega ali rjavega materiala z lastnimi rokami. Najpomembnejše je, da naredimo takšna oblačila, v katerih bo otrok te starosti udobno hodil, sedel in ne bil vroč. Če naredite obleko za otroke za fotografiranje, bo to naredila tudi topla tkanina in model v obliki kombinezona, toda za odhod na božično drevo predšolski otrok, kjer se bo aktivno gibal, plesal, je bolje zagotoviti nekaj lažje - npr. Telovnik s kapo. Drugi dodatki se lahko izberejo tudi zaradi udobja.

Kaj potrebujete

Da bi lahko pripravili kostum za jagnje z lastnimi rokami, morate pripraviti naslednje:

 • tkanina, iz katere boste šivali izdelek, ali pripravljene obleke, ki se ujemajo z barvami in se lahko spremenijo tako, da se ujemajo z videzom ovc;
 • papir in svinčnik za vzorce;
 • Škarje;
 • nit z iglo;
 • zatiči;
 • šivalni stroj, čeprav lahko vse delate ročno;
 • bombažne kroglice, čipkaste preje, volnene ali akrilne niti, umetno krzno za posnemanje ovčje kože.

Jagnječasto obleko za otroka z lastnimi rokami

Za izvedbo takšnega modela, kot je prikazano na spodnji fotografiji, naredite naslednje:

1. Kupite že pripravljeno kombinezon iz mehke tkanine ali bombažne tkanine, da naredite vzorec in se šivate na modelu.

2. Iz roza tkanine (modro - za dečka) izrežite podrobnosti ušes, prsi in manšete.

3. Po obdelavi kosov šivajte vse dele na ustrezna mesta.

4. Za noge so običajne bele nogavice zelo primerne, ki jih lahko tudi okrasimo.

5. Šivajte na satenastih trakovih.

Prva različica kostuma je pripravljena. Če potrebujete nekaj lažjega, da se otrok ne bo znojil, ko je v obleki, uporabite drugo idejo.

Takšno možnost lahko šivate sami, izrežete detajle na obstoječem telesu ali kombinezonu ali pa dokončate in obrežete hlače in rokavi. Ne pozabite obdelati robov. Lahko vzamete vse čevlje, in šivanje na vrhu ali samo dal na frotirne ali puhasto gamaše, ki jih je enostavno narediti z zlaganjem trak tkanine želene širine in šivanje en šiv.

Novoletni Lamb Costume DIY za Preschooler

V tem primeru se domneva, da bo otrok v njem vsaj eno uro ali dve na drevesu, tako da obleka ne sme biti preveč topla.

Če želite to narediti hitro, upoštevajte naslednje:

 • beli rolko in hlače (boljši športi);
 • Čehi;
 • pokrovček;
 • črni material, na primer, flis (za dodelavo), in tudi bel za izdelavo obraza in repa.

Zaporedje dela bo naslednje:

 1. Izkopajte črne črte za obrezovanje dna rokavov in nog.
 2. Vsak element zašijemo v obroč, del pritrdimo na pravo mesto.
 3. Naredite klobuk dveh polkrogov ali štirih cvetnih listov.
 4. Naredi rep, ušesa in gobec.
 5. Povežite vse elemente.

Lahko poskusiš!

Bombažna kostum

Še ena smešna možnost, ki bo zahtevala več časa in vztrajnosti, toda v tem primeru vam ni treba biti sposobna rezati ali šivati. Izberite pravo obleko za bazo. Primerna je dolg rokav, majica, majica. Obleka je izdelana z ali brez rokavov. Kupite bombažne kroglice v lekarni in jih preprosto zašite na izdelek. Če ne želite delati z iglo in niti, jih prilepite na podlago. No, če imate toplotno pištolo.

Ne pozabite stresati kostuma po dekoraciji. Če nekaj padne, moraš šivati ​​močneje. Da bo ta obleka še bolj izvirna, barve nekaj žogic črne ali rjave. Uporabite jih za dekoracijo. Aplikacijo pigmenta je treba opraviti pred šivanjem na podlago. Barva se mora pravilno posušiti. Bombažne kroglice lahko okrasite s kapo, nogavicami. Namesto žogic lahko uporabite pompone iz bele ali rjave preje. Prav tako bo zelo izvirno.

Videli ste, kako drugače lahko s svojimi rokami naredite jagnječo nošo. Fotografije, prikazane v članku, to jasno kažejo. Izberite idejo glede na količino časa, ki ga lahko porabite za proizvodnjo, in svojo sposobnost za šivanje. Prosim otroka z izvirno novoletno obleko. Celo začetnik lahko naredi čudovito stvar.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja