FoodPro Preloader

Spider bead: shema tkanja


Craftswomen pogosto delajo v različnih tehnikah, in živalski svet zavzema vodilno mesto v ustvarjalnih manifestacijah igle. Obstaja veliko prijetnih živali in lepih žuželk, katerih slike so vtisnjene na platna umetnikov, nešteto vzorcev za šivanje, mehke igrače, vezenine in obrti iz kroglic. To je razumljivo, ljudje se nagibajo k lepoti in ustvarjanju z lastnimi rokami. Vendar

Craftswomen pogosto delajo v različnih tehnikah, in živalski svet zavzema vodilno mesto v ustvarjalnih manifestacijah igle. Obstaja veliko prijetnih živali in lepih žuželk, katerih slike so vtisnjene na platna umetnikov, nešteto vzorcev za šivanje, mehke igrače, vezenine in obrti iz kroglic.

To je razumljivo, ljudje se nagibajo k lepoti in ustvarjanju z lastnimi rokami. Vendar pa je v umetnosti še ena stran kovanca, ki nima toliko oboževalcev. Govorimo o takšnih stvaritvah, ki tistim, ki jih vidijo, ne povzročajo prijetnih čustev. Zavrnitev lahko nastane zaradi nerazumevanja, nevednosti ali razhajanj mnenj. Kakorkoli že, ni običajno govoriti o okusih, še bolj pa v umetnosti. Če obravnavate nestandardne osebnosti s posebnimi zahtevami, boste zagotovo želeli pajka iz kroglic. Shema bo pomagala, da se taka žuželka hitro in enostavno.

Več razlogov za izdelavo pajka iz kroglic z lastnimi rokami

Za mnoge pajek je bitje neprijetno. Nemogoče je reči, da se ga bojijo, a zelo malo ljudi ima tople občutke za takšno žuželko. Medtem pa pajki simbolizirajo trdo delo in ustvarjalnost, delujejo kot simbol ustvarjanja. Do neke mere jih dojemajo kot branilce in imetnike ognjišča, zato lahko majhen pajek v hiši služi kot talisman ali talisman.

Toda to bitje ima druge manifestacije, ki so povezane z pohlepno prevaro in krutostjo, zato so pajki nepogrešljivi gostje na Halloween in tematskih zabavah - kjer morate dohiteti strah gostov. V tem je čar ročno izdelanega dela, ki ga sam lik ustvarja za vsak lik. Spooky pajek bo izpadel ali pa bo pravi cutie - kvalificirani delavec bo določil

Izdelki iz kroglic videti drage in razkošne, so precej trpežne in bodo ostali v svoji prvotni obliki za več kot ducat let. Za delo potrebujemo le shemo pletenja pajka iz kroglic in materialov. Kot pri vsaki tehniki je delo različno. Delo na shemah ni enostavno za vsakogar, zato bi morali ljudje, ki ne delajo v tehniki beadwork, začeti s preprostimi možnostmi.

Najlažji in najhitrejši način za tkanje pajek iz kroglic za začetnike

Manj kot je predmet v plovilu, lažje je. Toda tudi pri preprostem delu je vredno biti pozoren, tako da vam ga ni treba ponavljati in se vrniti na prejšnje stopnje. Pogosto je popolna napaka razlog, da je ustvarjanje odloženo za nedoločen čas, dokler se ne pojavi želja po popravku. Včasih navdih v neredu ne pride.

V tem razdelku je predlagana shema z beaded pajkom za začetnike. To je najlažja možnost, ki jo lahko obvladajo tudi otroci. Odrasli lahko pomagajo samo prerezati žico in spremljati pravilnost dela.

Treba je omeniti, da so kroglice lahko različne - ne samo v barvi, ampak tudi po velikosti. Za proizvodnjo uporabljamo plastiko, kovino, keramiko, les in druge materiale. Isti izdelek iz različnih kroglic bo popolnoma drugačen. V tem delu lahko uporabite steklene kroglice, zamrznjene in bleščeče kroglice, združite različne barve, da naredite lep kroglic. Shema vam bo omogočila, da obvladate tehniko in preproste tehnike, ki se uporabljajo za delo v beadworku.

Materiali za obrt

Za obrt bo potrebno:

  • 1 velika kroglica (deblo), 1 krog nekoliko manjši (glava);
  • 1, 5 m fine žice (preverite, ali gre v luknjo kroglic);
  • podolgovate kroglice, približno 40 kosov. (za tace);
  • okrogle kroglice, približno 40 kosov. (za tace).

Za udobje pri uporabi žice lahko uporabite okrogle klešče in žične rezalnike.

Stopnje dela

  • Žico narežemo na 25 cm (5 kosov). Odložimo eno žico, ki bo podlaga za druge elemente. Od 4 preostale potrebe, da bi noge pajek. Za to se v sredini vsake žice oblikuje obroček z okroglimi kleščami.

  • V obroče se vpne ploska žica, na obeh straneh pa se nanesejo kroglice, ki postanejo glava in trup. Na strani glave je treba eno nogo nanesti z ustrezno barvo in s strani telesa še eno. Pravilno izbrane barve so jamstvo, da bo izdelan lep pajek iz kroglic. Tkalna shema za začetnike vam bo omogočila, da izvedete vse korake v pravilnem zaporedju.

  • Ko sta glava in trup pritrjena z biserom in žico, lahko nadaljujete do nog. Dolgi stekleni trup se nanese na nogo, nato pa na eno ali več kroglic. V enakem zaporedju so kroglice nanizane 3 ali 4-krat, odvisno od dolžine nog. Dlje kot so noge, višji bo pajek.

  • Po oblikovanju tac mora biti preostali konec žice zvit z uporabo okroglih klešč. Če je presežek, ga obrežite. Tukaj je majhen pajka. Shema je precej preprosta.

Izdelava pajka iz kroglic za tiste, ki že poznajo tehniko oplemenitenja

Zanimivo je delo z biseri. To je dostopen material, ki omogoča realizacijo idej. Stopnja zapletenosti opravljenega dela je lahko drugačna. Obrti so lahko ploska ali razsuta.

Delo s kompleksnimi shemami od mojstra zahteva določeno izkušnjo z majhnimi podrobnostmi - pozornostjo in koncentracijo. Obstaja še ena možnost, kako narediti pajka iz kroglic. Shema tega pajka je nekoliko bolj zapletena, toda res je, da se z njo ukvarjamo. Ta pajek nima volumetrične oblike, ampak je sestavljen iz večjega števila elementov kot prejšnja različica.

Drobnosti dela

Potrebno je imeti kroglice treh barv in steklenih kroglic. V tem primeru dobite približno deset centimetrov pajka iz kroglic. Shema je predlagana v barvi, tako da lahko vidite vzorec in lokacijo kroglic v vzorcu. V tem primeru se uporabljajo preproste tehnike polaganja, delo pa ne bo vzelo veliko časa.

Pri tem je pomembno, da ste pozorni na to, da so noge v eni vrstici tkane vzporedno s telesom, začenši od glave.

Najdete lahko različne vzorce tkanja pajka iz kroglic, in ko so prve preproste možnosti uspešne, lahko varno začnete izdelovati tridimenzionalno žuželko. Za tiste, ki želijo samo obvladati to tehniko, je še vedno bolje, da se izogibate kroglicam z uporabo kompleksnih vzorcev.

Kako narediti obmetochny šiv ročno?Kako narediti papirnate rože.  Kako narediti cvet iz papirnega trakuMaska Freddyja Krugerja: ustvarjamo z lastnimi rokamiKako skrajšati hlače?  Kaj morate vedeti?Učenje osnov kvačkanjaVrste rokavov v oblekiVodne kroglice: kako si narediti svetlo dekoracijoKako narediti topiary to storite sami