FoodPro Preloader

Podroben opis šivanja in vzorca otroških kratkih hlač za dečka


Želite posodobiti otroško garderobo do poletja, jo lahko dopolnite s kratkimi in originalnimi hlačami. Po podrobnem opisu bo vsaka mama sama oblikovala vzorec otroških kratkih hlač za dečka, ne da bi imela veliko izkušenj in spretnosti. Gradnja osnovne mreže Zelo praktično je šivati ​​kratke hlače na otroka, saj majhni otroci presenetljivo hitro odraščajo. S pripravljenim

Želite posodobiti otroško garderobo do poletja, jo lahko dopolnite s kratkimi in originalnimi hlačami. Po podrobnem opisu bo vsaka mama sama oblikovala vzorec otroških kratkih hlač za dečka, ne da bi imela veliko izkušenj in spretnosti.

Gradnja osnovne mreže

Zelo praktično je šivati ​​kratke hlače na otroka, saj majhni otroci presenetljivo hitro odraščajo. S pripravljenim vzorcem otroških kratkih hlač za dečka lahko postopoma povečate velikost in podaljšate dolžino noge. Ta vrsta oblačil je udobna za nošenje v vrtcu in poleti.

Če želite zgraditi mrežo, morate izmeriti boke otroka in določiti dolžino modela. Nato morate narisati pravokotnik s širino, ki je enaka polovici velikosti bokov in povečanju za 10 cm, kar je potrebno za proste prileganje. Dolžina kratke do koračne linije je enaka četrtemu delu oboda bokov. Dodati je treba povečanje - 7 cm. Pod linijo koraka je dolžina poljubna, po vaši želji plus 3 cm za rob. Sredina risbe bo služila kot stranska črta. Na levi polovici vzorca je zadnji del modela narisan na desni strani - spredaj. Naprej, na osnovni mreži, je zgrajen vzorec otroških hlač za dečka.

Konstrukcija sprednjega dela modela

Na desni strani šablone je treba linijo pasu spustiti za 1 cm in nastalo točko B priključiti na vrh stranskega dela. Nato iz koračne črte izmerimo razdaljo, ki je enaka osmemu delu stegenskega oboda in nastavimo točko G. Nato podaljšamo črto stopnice v desno za 1/16 dela prve meritve in jo označimo z D. Zadnji dve oznaki s kotom spodnje črte združimo. V tem primeru ni potrebno izvajati ostrih prehodov. S spodnje točke bočne črte se dvignemo za 3 cm, nastavimo točko E in se priključimo na spodnji desni kot risbe. Sprednja stran otroških hlačk za dečka je pripravljena.

Nazaj stavba

Naprej na levi strani predloge morate potegniti zadnjo polovico. Narišemo gladek segment, ki povezuje točko E in spodnji levi kot mreže. Nato jo podaljšamo za 3, 5 cm, stopničasto linijo na levi strani povečamo za 1/8 oboda bokov. Konci spodnjega in srednjega segmenta povezujeta, s čimer tvorita stopničast šiv. Potem od začetnega kota A zmanjšamo vodoravno črto za 3 cm, navpično - za 10 cm, zgornjo točko sprehajalnega šiva pa povežemo s pripadajočimi pomožnimi oznakami in podaljšamo gladko linijo za 3 cm. .

Šivalni modeli

Ko narišete vzorec na list papirja, ga morate kopirati na tkanino, ki ste jo izbrali. Za šivanje sta potrebna dva dela, ki sta prenesena na material v zrcalni sliki. Izrežite obdelovanec, upoštevajoč dodatke za polaganje šivov. Dva dela povezujemo s sprednje in zadnje strani. Potem položimo koračni šiv med noge. Zložite spodnji del in šiv. Za šivanje kratkih nogavic z elastiko je potrebno rob zavihati navznoter za širino najmanj 5 cm.

Šivamo kratke hlače v enem večeru

Če se vam mudi in nujno potrebujete šivanje otroških športnih kratkih hlač, potem je to lažji način, da jih naredite sami.

Če želite to narediti, vzemite vse stare kratke hlače, ki jih je otrok nosil prej. Postavite jih na polovico, položite na list papirja in ločeno opišite obrnjeni sprednji in zadnji del modela. Imeti morate dve podrobnosti ene noge. Za nošenje športnih hlače je potreben trpežen material. Zato je treba izbrati ustrezno tkanino.

Iz listov papirja izrežite pripravljen vzorec. Prenesite konture na material in dodajte 3 cm na vsako stran, da položite šive. Iz tkanine izrežite podrobnosti o prihodnjih kratkih hlačah. Povežite sprednjo in zadnjo stran leve strani modela. Enako storite z desno stranjo. Procesni stranski šivi overlock. Takšen postopek se lahko nadomesti s cik-cakom, poleg njega pa je treba položiti ravno črto. Močnejši so šivi, dlje bodo športne hlače. Nato morate opraviti sprednje in zadnje šive, nato pa nenehno položite cikcak med noge. Preostale rezine obdelajte od spodaj in od zgoraj. V naslednjem koraku morate upogniti navznoter spodnji rez in obris, nato položite črto na pisalni stroj. Enako naredite z zgornjim robom. Bend in šiv, glede na mesto za navarjanje gume.

Tako, razširitev modela in povečanje njegove velikosti, lahko šivanje kratke hlače vseh stilov. Glavna stvar je, da se ne bojite sanjati in imeti nekaj prostega časa.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja