FoodPro Preloader

Kako šivati ​​poletno krilo z lastnimi rokami


Do danes so dolga krila zelo priljubljena med modnimi mojstri. To čudovito stvar lahko postavite bodisi na plaži ali v trgovini ali na sprehod po večernem mestu ali za večerjo v kavarni. Top ali T-shirt dopolnjujejo obleko v vsakdanjem življenju, v kombinaciji z jakno ali svetlo bluzo pa lahko na zabavi presenetite druge. Amp

Do danes so dolga krila zelo priljubljena med modnimi mojstri. To čudovito stvar lahko postavite bodisi na plaži ali v trgovini ali na sprehod po večernem mestu ali za večerjo v kavarni. Top ali T-shirt dopolnjujejo obleko v vsakdanjem življenju, v kombinaciji z jakno ali svetlo bluzo pa lahko na zabavi presenetite druge.

Ampak vam ni treba takoj teči v trgovino in kupiti drag izdelek, saj lahko preprosto ustvarite sami.

Torej, šivamo poletno šifonsko krilo, ki bo vaš videz svetlobe in zračen. Z vsakim vrhom bo edinstvena stvar v poletni garderobi. Nadalje bomo podrobneje opisali, kako šivati ​​majico.

Najprej morate izbrati šifon - monofoni ali tiskano. Vse je odvisno od tega, s čim boste nosili krilo. Nato morate določiti količino tkanine, ki jo boste kupili. Potrebovali boste približno 2, 5-3 metra tkanine, širina pa bo morala biti odrezana 107-110 cm, odvisno od vaše višine. Ne bo veliko šifona, saj se precej enostavno prenaša iz pasu na dno in na nobeni sliki ne bo videti nerodno.

Kako šivati ​​poletno krilo z lastnimi rokami? Odrežite potrebno količino tkanine. In najboljši način, da naredite majhen zarez in nato samo, da zlomite tkanino z rokami - linija bo dokaj gladka.

Po tem, morate rezati tkanino za pas. Širina reza mora biti nekoliko manjša od širine reza za krilo. Pas pa je treba izrezati z neenakim pravokotnikom. Zgornja in spodnja črta pasu morata biti enake dolžine, srednja črta pasu pa krajša, robovi morajo biti ob straneh zaobljeni. Takšna ukrivljena oblika pasu mu bo pomagala, da bolj harmonično sedi na figuri in udobno stoji na bokih ali pasu.

Dva robova vzdolž dolžine tkanine morata biti združena (to bo zadnji šiv). Nato morate z navojnim navojem vzdolž zgornjega dela krila vzeti navoj v skladu s širino pasu.

In zdaj smo zelo blizu odgovarjanja na vprašanje, kako si lahko z rokami šivate poletno krilo.

Spodnji rob pasu in zgornji rob obrobe morata biti na napačni strani izdelka povezana na šivalni stroj. Za natančnost lahko šivirate bodoči šiv pred šivanjem. Prav tako je potrebno obdelati spodnji rob krila in zgornji rob pasu s prekrivnim šivom.

Pri vprašanju, kako si šivati ​​poletno krilo z lastnimi rokami, je pomembno upoštevati, da je treba pri šivanju na pisalnem stroju skrbno ravnati s šifonom, saj je to zelo tanka tkanina in je lahko poškodovana. Ni hitenja!

Upamo, da ste prejeli odgovor na vprašanje, kako z lastnimi rokami šivati ​​poletno krilo in ga enostavno obvladati. Glede na vašo sliko lahko pas ožji ali obratno celo širši. Lahko se namesti iz šifona drugačne barve, tako da lahko sliko enostavno dopolnimo z dodatki, kot so čevlji, torbica itd.

Sčasoma boste morda želeli eksperimentirati in poskusiti zašiti dolgo krilo z volancem ali celo nekaj osnov. Vso srečo pri šivanju. Konec koncev, oblačila, izdelana ročno, omogočajo, da je vedno na vrhu!