FoodPro Preloader

Kako narediti čarobno palico? Čarobna palica - slike, sheme


Ne samo otroci, ampak tudi odrasli, včasih verjamejo v čudeže. In da bi prinesli čarovnijo v resnično življenje, je dovolj, da naredimo čudovit artefakt. Poglejmo, kako narediti čarobno palico iz papirja, ki bo čudovito darilo za vašega otroka in bo služila kot izgovor za soustvarjanje. Material Lahko naredite predmet iz veje, lesen zatič. Nato boste

Ne samo otroci, ampak tudi odrasli, včasih verjamejo v čudeže. In da bi prinesli čarovnijo v resnično življenje, je dovolj, da naredimo čudovit artefakt. Poglejmo, kako narediti čarobno palico iz papirja, ki bo čudovito darilo za vašega otroka in bo služila kot izgovor za soustvarjanje.

Material

Lahko naredite predmet iz veje, lesen zatič. Nato boste dobili skoraj resnično stvar, ki je v lasti, na primer, legendarnega Harryja Potterja, pravljične vile ali močnega čarovnika. Ampak, če ne želite, da se otrok po nesreči poškoduje, je bolje izbrati drugačen, manj travmatičen material. List navadnega papirja formata A4 (prednostno debel) bele ali črne bo naredil. O tem, kako narediti čarobno palico, navodilo pove korak za korakom. Ko se seznanite z njo, sklepate, da je fascinantno in preprosto narediti čarobni predmet. V tem procesu bo lahko sodeloval tudi vaš otrok. Za delo potrebujete poleg papirja tudi barve (akrilne ali gvaše, barvne in metalizirane), pištolo in lepilo za vroče taljenje, ščetke, škarje.

Sheme in možnosti

Opis čarobnih predmetov najdete na straneh knjig (npr. Serija Harry Potter) ali v fantazijskih filmih. Povedali vam bodo, kako izdelati papirnate obrti, sheme, ki so postavljene na strani specializiranih revij. Obstaja veliko možnosti. Čarobno palico lahko naredimo iz veje v gozdu, iz polimerne gline, svinčnika in celo iz klobučevine!

Prvi koraki

Papir je treba zviti v tesno cev in ga zaviti pod kotom. V sredini ali na diagonali lista morate pritrditi dvostranski trak. Zaradi tega se vaša cev ne bo razvila, lepilni trak pa jo bo varno prilepil. Preostali prosti del lista je treba razmazati z belim lepilom in prilepiti na palico. Sedaj ga je treba pustiti dvajset do trideset minut, dokler se ne posuši. Kot rezultat, dobite stožčasto obliko. Zdaj morate rezati palico s škarjami, tako da so robovi gladki.

Kako narediti palico močno

Razmislite o več možnostih, kako narediti čarobno palico iz papirja in ji dati moč. Da bi to naredili, ga je treba zapolniti. Sprva morate zapečatiti svoj ozek konec in začeti polniti s papirnatimi kroglicami (serviete ali časopisi), jih potiskati s koncem krtače ali svinčnika. Primerna in lepila iz pištole. Pritrdite sestavo pazljivo, v več stopnjah, da ne nastanejo praznine, in palico napolnite z dvema tretjinama. Potem morate zapustiti plovilo, da se ohladi lepilo, in ga nato popolnoma napolnite. Končno se na konici palice oblikuje zaokroževanje iz kapljice lepila. Da bi imeli otroške papirne obrti moč pravega drevesa, je dovolj, da naredimo še eno cev in jo postavimo v prvo. Ali pa lahko uporabite epoksi smolo. Silikon bo služil tudi kot polnilo za palice. Na površini vaše obrti, napolnjene s papirjem, lahko pride do izboklin in nepravilnosti, ki bodo služile kot dekoracija in dajejo več realizma.

Dressing

Da bi se vaša palica spremenila v popolnoma isto kot Harry Potter, ji morate dati ustrezen videz. S pomočjo lepila iz pištole, morate okrasiti stvar z obroči, linijami, zigzagi, spiralami, zvezdami. Poskusite to delo opraviti previdno in lepo. Začeti uporabljati lepilo kot dekoracijo obrti bi morala biti s strani ročaja. Ko se posuši, se lahko pobarva. Z opisom, kako narediti čarobno palico, navodilo priporoča uporabo več tonov za dekoracijo. Najprej nanesite osnovno barvo. Lahko posnema les. Drugi, temnejši, je primeren za označevanje peresa. Artefakt, ki je v lasti zlobnega čarovnika Volana de Morta iz knjig o Harryju Potterju, je ravno bel les, konica palice pa je okrašena s peresom Phoenix. Barva je lahko bela akrilna barva. Ko se posuši, je dovolj, da ga pokrijemo s plastjo prozorne barve, da dobimo sijaj. Ročaj je lahko izdelan "pod kostjo". Njena vloga bo igrala polimerno glino.

Slikarstvo

Ker je izdelava čarobne palice iz papirja precej preprosta, bo ta aktivnost zanimiva ne samo za odrasle, ampak tudi za otroke. Vaš otrok bo nedvomno pritegnil proces okrasitve. Lahko ga pobarvate z gvašem, zmešanim z lepilom. Po nanosu glavnega tona barve se mora izsušiti. Potem morate vzeti temnejšo barvo. Primerna črna. Pokriti so z ločenimi deli predmeta in nato prečiščeni. Tako lahko naredite palico videti kot "staro". Na nekaterih območjih bodo vidni ostanki barve in bodo bolj realistični. Zdaj moramo vzeti kovinsko barvo - srebro ali zlato - in z njimi prekriti dekorativne elemente iz gizmosa. Na koncu dela se lahko lakira.

Fairy Magic Wand

Kot osnova za tako stvar bo služil svinčnik ali črni list papirja, zvijenega v tesen stožec. Nadaljnji proces, kako narediti čarobno palico iz papirja, je zelo podoben zgoraj opisanemu. Ko je palica pripravljena, mora biti njen zgornji del v obliki stožca obrezan. Iz zlatih folij razrežite zvezde in jih okrepite na konici. Kot dekorativni elementi so primerni bleščice in bleščice iz novoletnega drevesa. Druga možnost je, da naredite palico iz papirja in jo pobarvajte v gvaš z lepilom in bleščicami. Takšna stvar bo odličen dodatek k karnevalskim kostumom. Obstaja še ena možnost, kako narediti čarobno palico: navodilo predlaga uporabo kulinarične folije, papirnato cevko iz faksa, svinčnik, lepilo, srebrno nit, škarje za izdelavo. Na začetku je treba iz papirja izrezati pravokotnik, več cevi naviti in ga zalepiti. Štrleči konci morajo biti vstavljeni v stožec. Zdaj morate zaviti stvar s srebrno nitjo. Za dekoracijo iz kulinarične folije je mogoče rezati različne geometrijske oblike. Zavijte krog okoli konice palice in ga varno nalepite. Pravokotnik je postavljen na stran stvari. Kot lahko vidite iz zgornjih možnosti, je postopek, kako narediti čarobno palico iz papirja, precej preprost in z njim se lahko spopade tudi otrok. Ampak fantazija nima meja. Zato vas prosimo, da eksperimentirate z materiali, oblikami, oblikovalskimi možnostmi. Na primer, v nekaj minutah lahko naredite čudovito stvar iz slame za koktajl. Iz kartona je potrebno odrezati zvezdo visoko sedem centimetrov. Nato ga je treba pritrditi na plastično cev. Da bi dobili briljanten učinek, mora biti zvezda naslikana. Za osem ur mora plovilo posušiti. Zdaj lahko odrežete dva trakova enake dolžine kot palica. Obe vrvici morata biti pritrjena pod zvezdo in celotno stvar ovijte v briljantnem dežju.

Nekaj ​​besed v zaključku

Kaj še lahko papirne obrti, fotografije pokažejo zelo jasno. Lahko so zvezde, snežinke, živali, predmeti. Morda, če jih pogledate, boste navdih črpali in želeli boste uresničiti svoje fantazije. Da bi nastala čarobna palica dobila resnično moč, lahko otroku svetujete naslednje: za to opravite obred prehoda. Če želite to narediti z stvarjo v njegovih rokah, morate prebrati čarobno uroko ali pesmi. Vsi Palica je pripravljena na čudeže.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja