FoodPro Preloader

Kako šivati ​​igračo in njene majhne dele: nos lutke, oči, lase


Zdaj obstaja veliko število področij uporabne umetnosti, in obilo blaga za ročno delo veseli oboževalce, da izumijo izvirne in edinstvene stvari. Beadwork, origami, filcanje iz volne, pletenje, decoupage, šivanje, intarzijo z okrasnimi kamni in kamni ter veliko več različnih tehnik, s katerimi lahko ustvarjate slike, oblačila, igrače in dekoracije. Na poli

Zdaj obstaja veliko število področij uporabne umetnosti, in obilo blaga za ročno delo veseli oboževalce, da izumijo izvirne in edinstvene stvari. Beadwork, origami, filcanje iz volne, pletenje, decoupage, šivanje, intarzijo z okrasnimi kamni in kamni ter veliko več različnih tehnik, s katerimi lahko ustvarjate slike, oblačila, igrače in dekoracije. Na policah knjigarn, na tečajih za iglo, lahko zberete veliko informacij o ustvarjanju stvari z lastnimi rokami.

Pogosto so stvari, ki jih ustvarite sami, najdražje darilo, saj se vanje vlaga veliko truda in ljubezni. Daje zmanjšano smešno kopijo vašega prijatelja ali ljubljene osebe, mu daš ne le stvar, ampak tudi pozitivna čustva, ki se bodo vrnila tej osebi takoj, ko bo pogledal to igračo. In v tem članku boste izvedeli, kako šivati ​​tako lutko.

Izdelava lutke se najprej začne z nakupom potrebnih materialov. Čeprav se zgodi, da je igrača izdelana iz improviziranih sredstev. To je lahko lutka iz bombažne volne, iz stare najlonske najlonke in penaste gume. Sedaj pa se boste naučili, kako šivati ​​lutko iz tkanine. Za to potrebujete tkanino in vzorec igrače, ki vam je všeč. Previjte vezavi na pol in narišite obrise: roke, noge, glavo, nos lutke (če želite, da je konveksna). Vnaprej lahko kupite v specializirani trgovini potrebne dele.

Avtorjeva lutka se izkaže, da je čednejša in lepša, če so vse njene podrobnosti zašite z rokami, ne pa na šivalnem stroju. Ampak ne pozabite pustiti majhno režo v telesu prihodnjega modela, da ga napolnite s penasto gumo, bombažno volno, poliester poliester ali silikon.

Ko se vsi deli, tudi nos lutke, sešijo ločeno, jih je potrebno izklopiti, tako da so vsi šivi znotraj izdelka. Nato lahko začnete polniti igrače, za to se lahko prilegajo tudi navadni obliži, če nimate posebnega materiala. Treba je napolniti lutko trdno in si pomagati s palico.

Po tem lahko že skupaj šivate ročaje, noge, glavo in trup. Oči in nos lutke lahko izdelamo iz gumbov, kamnov in okrasnih kamnov ali kupimo v obrtniški delavnici in vnaprej prilepimo na lepilo.

Ko je telo lutke popolnoma pripravljeno, lahko začnete izdelovati lase, oblačila in čevlje

igrače Lasje lahko izdelamo iz debele preje za pletenje črno, belo, rumeno in celo grimizno. Cut veliko niti z dolžino 10-15 cm in jih pahljajte, tako da postanejo puhasto. Začnite jih šivati ​​s hrbtne strani glave, vendar tako, da ne zaprejo oči in še posebej nosa lutke. Kupite lahko tudi pripravljene lase ali jih naredite iz stare lasulje. Obleka je preprosta za šivanje na končni vzorec iz revije. In okrašena z biseri ali okrasnih, bo videti bolj elegantno in bogatejši na lutko. Čevlji so lahko pleteni po vzorcu čevljev ali nogavic za dojenčke.

Šivanje lutk traja od nekaj ur do več dni, odvisno od spretnosti in hitrosti šivanja, pa tudi od kompleksnosti izdelave delov za lutke. Toda glavna stvar je seveda rezultat in veselje.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto