FoodPro Preloader

Vzorec poletne dolge obleke: preprosta rešitev za celo sezono


Ni kratkih kratkih hlačic, ki bodo v vročih poletnih sezonah zamenjale lahka krila, še posebej prišite z lastnimi rokami. Prednost te vrste oblačil je v tem, da bo ženskost in romantika, ki ženski daje obleko ali krilo, pomembna v vsakem letnem času in v vsakem primeru, ne glede na to, ali gre za nakupovalni izlet s prijatelji, romantično srečanje ali domače druženje. Z lahkoto

Ni kratkih kratkih hlačic, ki bodo v vročih poletnih sezonah zamenjale lahka krila, še posebej prišite z lastnimi rokami. Prednost te vrste oblačil je v tem, da bo ženskost in romantika, ki ženski daje obleko ali krilo, pomembna v vsakem letnem času in v vsakem primeru, ne glede na to, ali gre za nakupovalni izlet s prijatelji, romantično srečanje ali domače druženje.

Z lahkoto lahko najdete vzorce kril za dekleta ali ženske v specializiranih revijah, skupaj preživljate čas ali učite svoje hčerke osnovam ročnega dela. V zimskem času je lahko gosto žametno ali celo volneno krilo s podlogo; In v vročini lahko vzamete vzorec dolgega poletnega šifonskega krila ali kratkega bombaža, lanenega perila in celo svile in satena. Poleg tega ta element garderobe ustreza skoraj vsemu obutvi ​​in ​​vrhnjemu oblačilu, ne glede na to, ali so to: čevlji, sandali s petami, sandali ali baletni plašči, lahek poletni dežni plašč, obrezana jakna ali jakna. Vsak dan si lahko ogledate povsem novo, preprosto združite krilo z različnimi majicami in bluzami iz vaše omare in dopolnite nizkocenovne dodatke, kot so dolge kroglice ali obeski.

Vzorec poletje dolgo krilo, morda, bo potrebno najmanj časa in truda, kot tudi njeno krojenje, in rezultat bo vizualno podaljšati noge in poudarjajo najboljše krivulje na sliki. To je resnično univerzalen kos oblačil, ki mora biti prisoten v garderobi vsakega mladega dekleta ali zrele ženske.

Kako začeti

Najprej morate izbrati, kateri poletni vzorec krila vam najbolj ustreza. Lahko ga naredite s ploskim, poševnim ali asimetričnim robom, iz gladkega materiala ali nagubanega, preprostega ali seksi kosov. Lahko ga šivamo tudi na širokem elastičnem traku, ali s trdega pasu s pasom za pas, preprosto rezano z montažo ali krilo na jarmu. Vzorec v vsakem primeru ne traja veliko časa, in ker boste šivali po vaših standardih, bo sedel na vas popolnoma. Za material, je bolje, da izberejo lahke, tudi leteče tkanine, tako da lahko krilo z lahkoto odstopi pred sunki topel veter, ki prikazuje lepe noge. Zato izberemo najpreprostejšo možnost - vzorec poletnega krila z elastičnim trakom. Najprej morate opraviti tri meritve: obseg pasu in kolka ter dolžino prihodnjega izdelka. Za material izberejo najpomembnejše letošnje leto - šifon pastelne barve z lahkim cvetličnim tiskom. Lahko naredite krilo v več plasteh, tako da ne sije skozi, ali lahko dobesedno kupite meter umetne svile primerne barve in šivajte podlogo 2-2, 5 krat krajši od prihodnjega izdelka iz njega.

Šivanje

Na tkanini narišemo pravokotnik, katerega stranice bodo enake dolžini bodočega krila, drugo pa - vašemu obsegu bokov + 10-15 cm, da dobimo majhen sklop. Vse robove prejetega pripravka je treba obdelati, da se ne prelijejo. Nato ga zašijemo in oblogo s potrebno stranjo v elastični trak, ki je vnaprej odrezan glede na vaš pas in povežemo s prostimi robovi.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo