FoodPro Preloader

Crochet obleka: shema in opis. Crochet toplo obleko fotografijo


Kvačkanje obleko, shema in opis, ki bo jasno, da vsak pletilec, bo razkošen dodatek za garderobo. Zaženi enostavno. Tudi začetnik pletenec bo obvladal to nalogo. Najpomembnejša stvar je, da natančno spremljate vzorec in ste potrpežljivi. Tudi brez samozavesti se nič ne zgodi. Crochet obleka za ženske je edinstven simbol ženskosti in lepote, milosti in milosti. Skoraj v

Kvačkanje obleko, shema in opis, ki bo jasno, da vsak pletilec, bo razkošen dodatek za garderobo. Zaženi enostavno. Tudi začetnik pletenec bo obvladal to nalogo. Najpomembnejša stvar je, da natančno spremljate vzorec in ste potrpežljivi. Tudi brez samozavesti se nič ne zgodi. Crochet obleka za ženske je edinstven simbol ženskosti in lepote, milosti in milosti. Skoraj vsi modeli se dobro ujemajo in poudarjajo dostojanstvo figure in prikrivajo pomanjkljivosti.

Glede na vreme se nit in slog enostavno izbereta, kar pomeni, da lahko ustvarite mojstrovino tako poleti kot pozimi.

Vse je odvisno od niti

Pozimi in jeseni, ko je vse sivo, motno in mrzlo, tako da želite nekaj toplega in prijetnega. Čudovita možnost - topla kvačkana obleka. Kljub mnenju, da se lahko pletijo le z poletno odprto obleko, bomo razmislili o topli varianti. Ni treba jemati debele niti ali pletenice s polkrami. Danes lahko najdete tanko, mehko volneno nit in naredite model, ki ni le original, temveč tudi zelo topel, še posebej, če je podloga iz tople tkanine. Kvačkanje obleko, shema in opis, ki bo jasno, da začetnik needlewoman, bo okrasite vašo garderobo. Skoraj vsak model lahko pretvorite v topel, tako da izberete ustrezen nit. Da bi naredili delo, lahko najprej zgradite vzorec, nato pa izvedete vyvyazyvanie podrobnosti, s poudarkom na njegovi velikosti. Druga možnost je skrbno spremljanje števila zank. Prva možnost je veliko hitrejša. Torej se na podlagi pol-stebrov z vključitvijo motivov izvede dokaj preprost model.

Enostavna obleka za kvačkanje: shema in opis

Zgornji del ramenskega in steznika so pleteni s pol-stebri, ki vam omogočajo izdelavo tople obleke s kvačkanjem tudi brez podloge, čeprav bo njena prisotnost le plus. Spodnji del rokava in spodnji del izdelka - kakršen koli odprt vzorec, lahko uporabite celo preprosto francosko mrežico. Da bi oblikovali silhueto in modelu dali pikantnost, je uveden dekorativni element. 2 zračni zanki sta spuščeni in dve pleteni iz tretjega, nato pa zračna zanka, nato še dve in spet mimo. S povečanjem števila zank med stolpci, vezanimi z eno zanko, se lahko prilagodi stopnja raztezanja izdelka za letno krilo ali rokav. Kot lahko vidite, lahko kvačkano obleko, shemo in opis pletenja, ki je predstavljena zgoraj, naredimo toplo in občutljivo.

Skoraj vse poletne možnosti se spremenijo v zimske, če jim dodate rokav. Različice z barvo in izbira kontrastnih ali enobarvnih niti bodo naredile obleko ne le toplo, temveč tudi barvito. To bo pritegnilo poglede drugih, polnjenje prostora s svetlobo in lepoto.

Kvačkanje obleka za ženske za poletje

Ko že govorimo o poletnih modelih, najprej upoštevamo motive. Obleke iz motivov so nekoliko lažje od trdnih kosov. Dejstvo je, da je v tem primeru napredek takoj viden in lahko sanjate, kako bo izdelek izgledal. Eden od preprostih, a zelo učinkovitih motivov je "divja roža".

Crochet obleka za ženske, povezana z njeno uporabo, je bila prvič predstavljena na eni od modnih revij. Kljub elegantnemu, prazničnemu videzu je zelo preprosta.

Opis motivov izdelka

Osnova motiva je tako primerna. Najprej se zaposli in zapre 8 zračnih zank. Nato v drugi vrsti pletite 15 stebrov z dvema naquidsoma, izmenično z zračnimi zankami. Tretja vrstica vsebuje le en kvačkanje, skupaj 47. Četrta vrsta je pletena z večkratnimi poročili iz pol stolpca in petimi zračnimi zankami. Dvajset takšnih poročil. Naslednja vrstica se ujema na enak način. Šesta vrstica je zadnja. Vsak lok je pleten iz treh kvačk, izmenično z vrhom ali z zankami s 3-4 zračnimi zankami. To je bolj zapleten motiv. Preprosta različica je sestavljena samo iz večjega števila dvojnih kvačk in vrha v zadnji vrsti.

Velikost motiva je 4 krožne vrste. Uporabljajo se na rokavih. Spodnji pleten vzorec se lahko razlikuje, toda platno sestavljajo izmenična poročila, v katerih so prve tri dvojne kvačkanje, nato tri zračne zanke in spet tri dvojne kvačkanje. Izgleda kot filetna mreža, kjer namesto enega stolpca - tri. V naslednjih vrstah so stebri pleteni iz zračnih zank.

Otroški modeli

Kvačkanje otroka ni zelo različno od odrasle različice v tehničnem smislu. Za izvedbo dela lahko uporabite celo zgoraj opisane motive. Glavna stvar - izbrati pravo nit in zgraditi vzorec. Obleka za najmlajše je bolje plesti ne iz sintetičnih, temveč iz naravnih niti. So bolj prijetne za kožo in ne povzročajo draženja. To je dobra izbira za poletje. Izvirno kvačkano obleko, katere shema in opis ne bosta zapletena, je mogoče izdelati samostojno.

V ta namen preprosto povežite zgoraj opisana opisa. Torej, izvedemo zgornji del do pasu in obešala s pol-stebri. Krilo je lahko izdelano iz motivov, ki se dvignejo na dno, in lahko greš v drugo smer, z uporabo francoske mreže, da se ustvari raketa. Številne kvačkane obleke z opisi so polne nerazumljivih simbolov, kar otežuje nalogo. V opisanem modelu je vzorec krila zelo preprost. Prva in druga vrsta sta izmenjava 5 dvojnih kvačk in enega loka treh zank. Tretji in četrti - 6 stolpcev in 5 zank. Peta vrstica - 6 stebrov in ne enega, ampak dva majhna loka treh zračnih zank. Podobno se izvaja razširitev na dno.

Kaj je pomembno vedeti

Začetek kvačkanje obleko, sheme in opis, ki so jasni, nekateri needlewomen pozabiti na glavno stvar, in sicer, o preverjanju nit za krčenje. To je še posebej pomembno, če je v navoju volna in če je model topel. Kontrola krčenja poteka po tem, ko je vzorec pleten. To je oprana s toplo vodo, nato pa se posuši ne raztegne. Stopnja krčenja je približna količina, pri kateri se spremeni velikost vzorca. Določa se z očesom. Sintetična preja ni podvržena krčenju.