FoodPro Preloader

Diamantna tehnologija pri slikanju vezenin


Včasih se zgodi, da običajno in vsakodnevno vezenje s križem in šivom gre v ozadje. In njihovo mesto zasedajo bolj moderne in nenavadne vrste ročnih del. To je tako inovativna ustvarjalnost, da vezenje v tehnologiji diamantov, ki izgleda zelo elegantno in uživa veliko popularnost. Kakšna je razlika od običajnega vezenja? Najpom

Včasih se zgodi, da običajno in vsakodnevno vezenje s križem in šivom gre v ozadje. In njihovo mesto zasedajo bolj moderne in nenavadne vrste ročnih del. To je tako inovativna ustvarjalnost, da vezenje v tehnologiji diamantov, ki izgleda zelo elegantno in uživa veliko popularnost.

Kakšna je razlika od običajnega vezenja?

Najpomembnejša in glavna razlika je, da se namesto niti uporablja večbarvni plastični mozaik. Shema slik je povsem enaka kot pri križnem šivu, vendar je to le na prvi pogled. Osnova je iz gumiranega materiala, sama risba pa je prekrita z lepilnim filmom, ki nekoliko podoben dvostranskemu traku. Vsaka barva v shemi ustreza lastni številki, ki je nato natisnjena na vrečki s podrobnostmi. Diamantna tehnologija je dobila ime zaradi zunanje podobnosti plastičnih "šivov" z dragimi kamni.

Konec koncev, ni čudno, da je končna slika imenovana 5D. "Diamanti" za vezenje so izdelani v enaki obliki in velikosti, zaradi česar se dokončana dela izkažejo sijoča ​​in briljantna. Lekcija je zelo razburljiva in ne traja veliko časa. Majhen posnetek lahko naredimo v nekaj dneh. Ampak tehnologija diamantov zahteva veliko potrpežljivosti in vztrajnosti, saj vsi ne morejo delati z zelo majhnimi podrobnostmi.

Pripravljeni kompleti

Če vas zanima in želite poskusiti novost v svetu igle, vam bodo koristne naslednje informacije. Kot ste že razumeli, so plastični deli izdelani posamično za vsako sliko. Torej, ready-made set "Diamond oprema" je v prodaji, ki mora vsebovati: gumirana shema z lepljivo plastjo, oštevilčene vrečke z "diamanti", pinceto ali slamo za delo, kot tudi rezervnih delov (v primeru izgube). To so osnovne komponente, brez katerih ni mogoče ustvariti mojstrovine. Kupi te komplete lahko v trgovinah za iglo ali naročite na spletu. Bodite pripravljeni na visoke stroške, ki se uveljavljajo na tako modni vrsti ročnega dela, kot je tehnologija diamantov. Toda če pomislimo na težavnost pri oblikovanju shem in izbiri barvne palete, se cena sama upravičuje. Konec koncev bo končna slika odličen dodatek vaši notranjosti ali ekskluzivno in edinstveno darilo ljubljeni osebi.

Če se odločite za nakup kompleta "Diamantna oprema", priporočamo, da bodite pozorni na to, kako je shema pakirana. Dostojni prodajalci zvijajo vzorec v cev, da ne poškodujejo lepilne plasti. In če je shema preprosto prepognjena na pol ali trikrat - zavrniti tak nakup. V krajih se oblikuje neenakost, ki je precej težko poravnati, še toliko bolj, da se na njej zlepi "diamant".

Kje začeti?

Preden začnete ustvarjati sliko v tehnologiji diamantov, morate pripraviti delovno mesto. Najboljša možnost bi bila miza z dobro razsvetljavo, saj se bo delo z majhnimi detajli hitro utrudilo. Zdaj morate sistem sprostiti in ga pustiti, da se izklopi, zato je bolje, da to naredite s pomočjo težkih predmetov, nameščenih na robovih. Da bi diamant tehnologije ne prinaša nelagodje, dvigni orodje. Kot smo že povedali, skoraj vsi proizvajalci kompleti pincet. Ampak, kot kaže praksa, še zdaleč niso primerni za vse. Kupite lahko posebne cevi. In nekateri uporabljajo navaden svinčnik, ki na plošči nosi diamant. Strokovnjaki, za katere je diamantna tehnologija postala njihov hobi, kupujejo posebne plastične škatle. Vsebino vsake vrečke smo nalili in označili ustrezno številko. Ta postopek poenostavlja postopek iskanja in premikanja delov.

Diamantna oblika

Slike v tehnologiji diamantov so dveh vrst: s kvadratnimi in okroglimi detajli. Prvi so bolj priljubljeni in priročni pri delu, ki imajo enako obliko in velikost. Kvadrat "diamant" je lažje vzeti s pinceto in lepilo na ustrezno mesto v diagramu. In končna slika je trdna, brez vrzeli. Toda nekateri ljubitelji vezenja izbirajo okrogle dele, ki se uporabljajo po shemi po enakem načelu.

Če imajo kvadratni "diamanti" mat strukturo, so okrogli prozorni. Lahko jih primerjamo z vsemi znanimi okraski, ker tudi svetijo in svetijo. Zato imajo ljubitelji na tem področju vedno izbiro.

Povzamemo

Na koncu bi rad podal nekaj nasvetov, ki bodo pomagali ustvariti pravo mojstrovino. Po končanem slikanju, bo koristno, da ga roll z valjarjem. To bo pomagalo popraviti "diamante" in podaljšalo življenje slike. Kljub temu je priporočljivo, da sliko postavite v okvir pod steklom, tako da se manj prahu usede.

Če imate rezervne dele, ki niso potrebni, jih lahko uporabite za novo sliko. Navsezadnje vezenje v tehnologiji diamantov uporablja običajne vzorce. Izberite eno, ki ima enake barve in zamenjajte sloj lepila z dvostranskim trakom.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto