FoodPro Preloader

Hiša buče z lastnimi rokami


Pumpkin je vsestranski material, iz katerega lahko ustvarite veliko zanimivih obrti. Bučna hiša izgleda posebej privlačno. To je mogoče storiti na različne načine in vedno bo pritegnilo pozornost. Buče in noč čarovnic Mnogi izdelki iz oranžne zelenjave so povezani s slavnim praznikom Halloween. Ampak ne

Pumpkin je vsestranski material, iz katerega lahko ustvarite veliko zanimivih obrti. Bučna hiša izgleda posebej privlačno. To je mogoče storiti na različne načine in vedno bo pritegnilo pozornost.

Buče in noč čarovnic

Mnogi izdelki iz oranžne zelenjave so povezani s slavnim praznikom Halloween. Ampak ne samo do tega dneva lahko naredite hišo iz buč s svojimi rokami. Lahko ga ustvarite kadarkoli in okrasite notranjost. Na okensko polico bodo obrti videti skrivnostno in privlačno. Hiše se lahko spreminjajo, predstava je odvisna od vašega razpoloženja.

Nekdo raje skriva skrivnostne ključavnice s kompleksnimi vzorci. Obstajajo tisti, ki predstavljajo bučo v obliki srčkane hiše za škrate. Koče, koče in čudna bivališča čarovnic so pridobljeni iz tega duktilnega materiala. Za začetek ustvarjalnosti je treba izvesti pripravljalni postopek.

Materiali za delo z zelenjavo

Preden odrežete hišo iz buče (mojstrski tečaj je podan v tem članku spodaj), morate pripraviti materiale za ustvarjalnost. Če želite natančno izvesti delo, obvezno kupite:

  • Nož z dolgim ​​rezilom. S pomočjo bo zmanjšal luknje velikega premera.
  • Šilo, ki se uporablja za ustvarjanje majhnih lukenj v koži buče.
  • Lahko naredite vrtalnike različnih premerov.
  • Ovratne peresa zajemajo vse obrise in želene vzorce.
  • Šablone z risbami. Lahko jih narediš sam. Najprej narišite sliko in izrežite sredino s pisalnim nožem.
  • Akrilne barve in barve.
  • Lepilo, bolje, če ga lahko uporabite za izdelavo decoupage. Ta učinek bo ustvaril najbolj nenavadno hišo buče.

Morda boste potrebovali kroglice in tkanine. Smiselno prizorišče je vedno zanimivo in zabavno.

Priprava buče za delo

Pred ustvarjanjem je treba zelenjavo ustrezno predelati. Za bazo je izbrana dekorativna buča, namesto običajnega vrta. Če ne pripravite predhodne priprave, bo buča izgubila privlačen videz. Lahko celo zgubi.

Zelenjava mora biti dobro oprana in posušena. Odrežite vrh, da dobite meso. Lahko ga izvlečete z običajno žlico. Celulozo je treba popolnoma odstraniti. V nasprotnem primeru bo plod začel plesni. Ostanki s sten se odstranijo z velikim smirkovim papirjem. Postavite očiščeno bučo v prezračevan prostor, polnjen s starim časopisom. Polnjenje papirja se spremeni, dokler ne absorbira več vlage. Priprava buče bo trajala več mesecev. Zato morate vnaprej pristopiti k temu vprašanju. Samo tako boste dobili kakovostno bučno hišo. Rokodel vam bo dolgo služil.

Avtodom

Oglejte si predstavljeno fotografijo. Ta bučna hiša je narejena z uporabo squash. Prav tako jih je treba pripraviti in posušiti. Seveda, če načrtovanje mora stati le nekaj tednov, potem ni nujno, da si pripravite zelenjavo.

Okna in vrata so rezana z nožem. Preden začnete delati z ostrim predmetom, narišite približno obliko prihodnjih oken. Za ročaj vrat se uporabljajo popki nageljnov. Vsaka hostesa v začimbah ima vrečko s temi začimbami. Kolesa so nameščena na obeh straneh, lahko uporabljate lesene nabore. Najtežje je pobrati pokrovače enake velikosti. Samo tako bodo skladno gledali v celotni kompoziciji.

Izrežite nenavadne gradove

Bučna hiša je lahko povsem vsaka. Ni popolnega doma ali strukture. Vse je odvisno od vaše brezmejne domišljije. Predstavljajte si svoj bučni grad in se varno ustavite. Ni potrebno graditi oken in vrat. Lahko preprosto izrežete želeno hišo (njeno konturo) na eni strani zelenjave.

Lahko, na primer, rezano čudovito kočo. Seveda, da bi ustvarili takšno mojstrovino, morate biti potrpežljivi. Preden začnete, narišite grobo skico. V središču zelenjave je treba postaviti svečo. Takoj, ko se suma spusti na tla, pogumno osvetlite stenj in uživajte v nenavadni igri svetlobe.

Lep dom za gnoma

Ta obrt lahko naredi celotno družino. Naj vsi ustvarijo svojo mojstrovino, organizirajo tekmovanje in postavijo svoje buče na okensko polico.

Če delate v vrtcu, uporabite to idejo, da vzamete otroke. Na primer, ustvarite dom iz pravljice "Chipollino" - Bučna hiša. Vrtec je odličen kraj za ustvarjalnost, vendar bi morali prinašati zelenjavo, že z luknjami. Dajte vsakemu otroku oranžno prazno in začnite kolektivno ustvarjalnost. Seveda je bila v knjigi Bučna hiša zgrajena iz opeke, vendar jo lahko fantazirate in ustvarite iz tako nenavadnega rastlinskega materiala.

Dojenčki bodo morali izdati različne dekorativne predmete. Svetli označevalci, barvni ali samolepilni papir, kosi tkanine in barvne kroglice so kot nalašč za to. Z njihovo pomočjo se bodo praznine spremenile v prave mojstrovine. Takšne obrti bodo okrasile vsak dom.

Kot dekorativni elementi uporabljamo stožce in mah. Ti materiali morajo biti pripravljeni vnaprej. Sprehodite se s svojimi oddelki v parku in posušite darila narave. Če postavite svečo v sredino zelenjave, boste v oknih videli svetlobo. Kot da v hiši živijo lepi gnomi. Mimogrede, lahko uporabite značilne številke za ustvarjanje popolne kompozicije.

Miška hiša

Gnomi so vsekakor ljubka bitja. Toda hiša buče je lahko za miši. Da bi okrasili mizo ali okensko polico s takšno kompozicijo, je potrebno narediti luknje za vrata in okno. Vrata vejic se uporabljajo kot vrata. Samo zavezujte par vejic ustrezne velikosti. Na okna namestite improvizirane rešetke. Miške lahko kupite v trgovini z igračami ali si jih šivate. Druga možnost je dobrodošla, saj bodo v tem primeru vaši prebivalci različni.

Izdelek je lahko okrašen z zavesami in stopnicami. Pokažite svojo domišljijo in preobrazite oranžno zelenjavo v pravo mojstrovino, s katero boste okrasili notranjost.

Druge rastlinske hiše

Hiša buče z lastnimi rokami je mogoče narediti z uporabo filca. Samo izrežite potrebne dele in se držite lupine. Boste morali samo luknje, ki posnemajo okna. Postavite junaka blizu vsakega okna. Obrti takoj postanejo bolj živi. Uporabite večbarvno tkanino, da bo plovilo svetlo in sočno.

Najenostavnejša možnost je uporaba akrilnih barv. Samo nariši svojo hišo na buči. Prav tako bo videti edinstven in edinstven. V tej izvedbi smo uporabili samo črno barvo. A kljub temu je čudno delo videti zanimivo in atmosfersko. Samo eksperimentirate, dobite zanimive oranžne hiše iz najbolj običajne buče.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja