FoodPro Preloader

Kako narediti shemo za baubles za začetnike


Fenichka je nepogrešljiv pripomoček ne le za današnjo mladino, ampak tudi za njihove starše. To je zapestnica iz kroglic, tkanih iz nitnih niti, usnja ali trakov. Zgodovina Zgodovina te vrste nakita izvira iz Indijcev, v katerih je bila majica nekakšen simbol prijateljstva ali znak hvaležnosti. V in

Fenichka je nepogrešljiv pripomoček ne le za današnjo mladino, ampak tudi za njihove starše. To je zapestnica iz kroglic, tkanih iz nitnih niti, usnja ali trakov.

Zgodovina

Zgodovina te vrste nakita izvira iz Indijcev, v katerih je bila majica nekakšen simbol prijateljstva ali znak hvaležnosti. V indijanskih plemenih je obstajala tradicija, da se takšna zapestnica obleče do svoje drgnjenja. Če je nekdo prej odstranil opremo, je to pomenilo prekinitev prijateljstva. In Indijci bi lahko s pomočjo obeskov pokazali sočutje do katere koli osebe.

Sheme za ustvarjalce novice danes samo poplavljena interneta, vse vrste knjig in periodike. Danes so baublesi postali stalni atributi privržencev različnih subkultur, od ljubečih hipijev do nežnih emojev.

Pogosto ljudje, ki na rokah mladih vidijo izvirne, elegantne in celo elegantne izdelke iz kroglic, tkanje niti ali usnja, pomislite, kje jih je mogoče kupiti. Vendar pa se mnogi od njih ne zavedajo, da lahko ustvarite nenavadno in edinstveno zapestnico z lastnimi rokami. Tkanje svetlo opremo na svoje - kaj bi lahko bilo lažje, če imate vzorec tkanja baubles za začetnike. Razvijajo se lahko samostojno - tako dobite priložnost za resnično edinstveno in neponovljivo dekoracijo.

Algoritem za ustvarjanje sheme za tkanje baubles

Danes, v dobi računalniške globalizacije, so nekatere vrste ustvarjalnosti postale precej enostavnejše zaradi ustvarjanja programske opreme, s katero lahko ustvarjate shematične mojstrovine za nadaljnjo implementacijo v baubles, zapestnice in drugi nakit. Zdaj vam ni treba vezati ali vezati zapestnic na babičine slike ali stare izrezke iz časopisa. Vsako shemo za baubles lahko ustvarite ročno.

V ta namen najprej vzemite navaden list papirja v celico ali grafični papir, določite dolžino prihodnjega izdelka in njegovo širino. Za prve vzorce ne smete risati sheme, ki je preširoka. Dovolj bo širina v 10-15 celicah. Nato s pomočjo barvnih svinčnikov ali flomastrov skicirate želeno sliko na kos papirja. Če prvič ne deluje, potem ne obupajte. Lahko preoblečete vzorce, ki so oblikovani za križno šivanje v obliki ornamenta.

Ker se učite ustvariti preprosto shemo, bo sestavljena iz ponavljajočih se elementov. Zato zapestnice na papirju ni treba prikazati v celotni dolžini. Dovolj je, da narišete verigo več ponavljajočih se elementov in približno izračunate, kolikokrat jih boste ponovili v izdelku. Kot tkanje zapestnice bo mogoče dokončno določiti njeno dolžino. To je lepota baublesa od ponavljajočih se elementov - natančnost izračunov ni pomembna, saj lahko obstaja katera koli dolžina.

Uporaba programske opreme za risanje

Shema za baubles lahko ustvarite z uporabo računalniških programov, na primer z uporabo CorelDRAW (vektorski grafični urejevalnik) ali navadnega Paint (grafični urejevalnik). Računalnik ponuja številne možnosti za neomejen let fantazije za ljubitelje in prave ustvarjalce. Ti programi vam omogočajo, da spreminjate ornament, dodajate imena in napise, izdelujete takšne izdelke kot žeblji svetlejši in bolj barviti. Sheme za začetnike v obliki zastav različnih držav, s kamnitimi motivi, emblemi vaših najljubših avtomobilov ali športnih ekip in še veliko več, lahko ustvarite s posebno izdelano programsko opremo za risanje in izdelavo vezenin, kot je program PCStitch ali isti CorelDRAW. Uporaba je dokaj preprosta, samo poiskati morate sliko, ki vam je všeč, in jo v programu namestiti. In nato izberite barve iz palete, ki jih bo slika poslikala, odvisno od vaših individualnih preferenc.

Shemo narišemo z imenom

Danes je majica ne le modni dodatek, ampak tudi nekakšna vizitka. Dodajte svoje ime v shemo za baubles in dobite ustvarjalno priložnost, da se izrazite. Tudi zapestnica z imenom bo čudovita in, kar je najpomembnejše, izredno darilo za dekle ali fanta. Prednost tkanja z imenom je njegova primerjalna preprostost, ker je shemo težko zamenjati. Majhna količina uporabljenih niti prav tako igra v rokah začetnika.

Najprej morate shematsko prikazati svoje ime na celicah na papirju, odvisno od želene širine zapestnice. Upoštevati je treba, da je vsaka celica kroglica, v primeru tkanja iz kroglic ali niti - v primeru tkanja iz nitke.

Če želite določiti število potrebnih niti, preštejte število navpično izdelanih celic. Na primer, vzemite ime "Alexander". Vsako črko zapišemo v natisnjeni pisavi na list v celici, nato pa preštejemo, koliko celic je bilo navpično. Nastalo število bo enako zahtevanemu številu niti za tkanje zapestnice z imenom "Alexander". Na primer, imamo 5 celic. Zato morate za podnožje zapestnice vzeti 5 pramenov dolgih 50 cm in en čep, da ustvarite ozadje. Niti osnove so vaše ime, zato izberite barvo glede na vaše individualne želje.

Zdaj lahko začnete tkati. Da bi ime bilo na sredini zapestnice, morate vezati določeno število vrstic v ozadju, odvisno od tega, koliko celic bo zasedlo ime v dolžini, in obseg roke. Tkanje je bolje uporabiti neposredno, z uporabo vozlov.

Kaj je začetek vsakega tkanja

Če želite ustvariti edinstvene zapestnice, morate najprej izbrati shemo za majico ali jo sami ustvariti, določiti obliko izdelka (trdno ali ravno), s prisotnostjo ali odsotnostjo vzorca. Od tega je odvisno, iz katerega materiala bo izdelek, ali bo opremljen z dodatnimi elementi dekorja, kakšna bo njegova barvna paleta.

In končno, ne pozabite, da je dekoracija, narejena z ljubeznijo in prenaša pomen, veliko bolj dragocena trgovina kolegi. Navsezadnje so baublesi nekakšen simbol simpatije in prijateljstva, ki jih ni mogoče spremeniti, prodati, ampak jih je mogoče dati le z odprtim umom.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci