FoodPro Preloader

Šarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokami


Kljub temu, da v gradbenih trgovinah lahko najdete kakršnekoli obloge za stene (nekateri ljudje niti ne govorijo jezikov z ozadjem), bo nezadovoljna oseba zagotovo kliknila njegov jezik in rekla: potrošniško blago in dolgčas! In ne grešite veliko proti resnici. Dejansko veliko tega, kar je na policah, ni ekskluzivno avtorsko oblikovanje. Zat

Kljub temu, da v gradbenih trgovinah lahko najdete kakršnekoli obloge za stene (nekateri ljudje niti ne govorijo jezikov z ozadjem), bo nezadovoljna oseba zagotovo kliknila njegov jezik in rekla: potrošniško blago in dolgčas! In ne grešite veliko proti resnici. Dejansko veliko tega, kar je na policah, ni ekskluzivno avtorsko oblikovanje. Zato prevzamemo pobudo in pogumno pokažemo svoj ustvarjalni potencial.

In tako, da je nekaj, od česar lahko začnemo, ne bo bolelo, če se spoznamo z izkušnjo nekoga drugega. Na primer, vzemite elegantne šablone metuljev na steno. Fotografije, ki so v izobilju, najdete v trgovinah, revijah, bodo celo najbolj stagnirne skeptike navdušile.

Kakšne dekorativne ideje se ne izvajajo, in povsod glavno dekoracijo so nežna, luskajoča bitja: majhna in velika, barvna in enobarvna, tridimenzionalna in svetlobna. Za otroško sobo so smešne luštne moljke, v dnevnem prostoru so stroge impatience-lepote, ki so rešene v laconičnem japonskem slogu.

Proizvajalci, ki so čutili zanimanje širokega občinstva, so začeli izdelovati že pripravljene šablone za stenske dekorje. Kupite lahko tudi najbolj eksotične krilate goste in se naselite doma. Tudi navodila za nanašanje na komplet so priložena.

Toda to ni naša možnost. Odločili smo se, da smo sami nekateri umetniki, in prevrnili rokave, spremenili sobo. Dovolj dovolj, da se zagledate v tovarne "lepot", ustvarite šablono metuljev na steni z lastnimi rokami.

Za to se morate spomniti spretnosti, ki so bile vnesene v prve razrede dela v šoli. Vzemimo papir, je bolje obarvan, začetnikom lažje delajo. List se rahlo upogne na pol. Zdaj začnemo prikazovati konturo žuželke s svinčnikom. Toda ne črpamo celotnega "trupa", ampak samo njegovo polovico. Potem, ne da bi poravnali pločevino, jo odrežemo s škarjami in jo zavržemo. Odstranite papir. Tukaj je - šablona metuljev na steni. Z lastnimi rokami smo ustvarili, čeprav najpreprostejši, a še vedno edinstven vzorec.

Če niste zadovoljni s tako primitivno metodo, lahko svoje znanje o Photoshopu uporabite v praksi. V programu ustvarimo dokument s sliko različnih krilastih bitij, nato pa narišemo obrise. V idealnem primeru, če vam uspe rešiti čudovite krilce. Nastali prazen tisk na tiskalniku. Stencil metulji na steni z lastnimi rokami nežno odrežite. Za tako fino delo, je bolje uporabiti dobro oster pisarniški nož ali elegantne škarje za nohte.

Zdaj imamo predloge. Še vedno je treba razmisliti, kako jih bomo uporabili: ali bo to tridimenzionalna stenska plošča ali pa se bomo omejili na izjemno svetlo dekoracijo.

Za nadaljnje delo boste potrebovali lepilo (posebno posebno), barvo in gobico (namesto krtače). Torej se ploski vzorec nanese na naslednji način. Na steno vzamemo šablono metuljev, ki jo z lastnimi rokami lepimo na našo letalo, pripravljeno za »tetovažo«, nato pa z gobo zmešamo tanko plast barve. Predloga skrbno odstranite.

Za volumetrične slike potrebujete akrilno debelo, kot kislo smetano, kiti. Namesto gobice se podpiramo z lopatico. Naslednji ukrepi so nam znani v prejšnji shemi. Lopatica po plasti nanesemo na podlagi kita, pri čemer je treba paziti na vsak del šablone. Debelina plasti ene, največ tri milimetre, bo zadostovala. V nasprotnem primeru, ko odstranite predlogo, dobite zelo grobo podobo štukature.

In ne bojte se rahlo vstati za robove, lahkotnost bo dodala šarm vašemu dizajnu.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča