FoodPro Preloader

Kako narediti kostume za Alice Fox in Cat Basilio z lastnimi rokami?


Zagotovo vsak otrok in odrasel, ki pozna te znake iz pravljice o Buratinu. Danes vam bomo povedali, kako z Basiliom in Alisom Fox narediti svoje kostume z lastnimi rokami! Alice Kostum te rdeče goljufije je enostavno izdelati tudi iz starih stvari. Potrebovali boste dolgo krilo (najboljše od vseh na tleh) oranžne barve. Č

Zagotovo vsak otrok in odrasel, ki pozna te znake iz pravljice o Buratinu. Danes vam bomo povedali, kako z Basiliom in Alisom Fox narediti svoje kostume z lastnimi rokami!

Alice

Kostum te rdeče goljufije je enostavno izdelati tudi iz starih stvari. Potrebovali boste dolgo krilo (najboljše od vseh na tleh) oranžne barve. Če ne, bo temna krila v kletki. Dvignite vrh za nošo lisice Alice je enostavno - lahko vzamete katerokoli svetlo bluzo ali majico (brez napisov). Potem morate izbrati telovnik ali kardigan temne barve. Primerna je tudi dlaka iz ovčje kože. Manšete in ovratnik morajo biti okrašeni s krznom. Če ni krzna, lahko kostum Alisine lisice okrasimo s satenskimi trakovi. Potrebno jih je biti prešiti previdno - v obliki ruffles ali frills. Tkanina, seveda, mora biti svetlo oranžna!

Za kostum lisice bo Alice potrebovala rdečo karnevalsko lasuljo. Lep klobuk ga bo dopolnila - no, če je s perjem, cvetjem ali krznom. Za vezanje lahko šivate trakove. Izrabljeni čevlji dopolnijo videz.

Basilio Cat

V paru lisice Alice je kostum mačke Basilio preprosto potreben. Naredite to zelo preprosto: kot osnovo lahko vzamete črne hlače in temno turtleneck ali majico. Kot v primeru rdeče goljufije, ne smete podkovati novih superge ali čevljev. Seveda, za dokončanje slike boste potrebovali dodatno opremo. Torej, potrebujete star telovnik, ki ga morate najprej obložiti z obliži in krznom. Bolj brezbrižno in kaotično, to je bolje! Stara in pohabljena kapa je kot nalašč za Basilio. Polja lahko celo razrežete na več mestih! Poleg tega bodo potrebne izrabljene rokavice in čeden metuljček.

In seveda ni mogoče zamisliti tega lika brez temnih očal! Ogledate si lahko okrogla črna očala, ki jih je treba premakniti na vrh nosu. Zadnji del je kartonska plošča. Na njem morate napačno napisati besedo "slepi".

In za kostum lisice Alice, in za mačko Basilio bo treba ličila - pobarvani brki in nos. Slike znanih likov so pripravljene!