FoodPro Preloader

Trakovi in ​​kanzaši povoji za dekleta


Sodobni dodatki za lase pomagajo ne le popraviti lase v želenem položaju, temveč služijo tudi kot nenavadna dekoracija. Obroč ali široka ostrina pripomore k zaščiti praske. Takšne stvari so lahko poljubne barve in velikosti, zato so kombinirane z različnimi detajli garderobe. Kanzashi trakovi za roke in trakovi so zelo priljubljen okras za lase. Material

Sodobni dodatki za lase pomagajo ne le popraviti lase v želenem položaju, temveč služijo tudi kot nenavadna dekoracija. Obroč ali široka ostrina pripomore k zaščiti praske. Takšne stvari so lahko poljubne barve in velikosti, zato so kombinirane z različnimi detajli garderobe. Kanzashi trakovi za roke in trakovi so zelo priljubljen okras za lase.

Materiali za delo v tehniki kanzashi

Za izdelavo dodatkov potrebujete satenske, brokatne trakove različnih širin in barv ali bombažne tkanine, pa tudi prazne dele želene oblike. Tkanine za obloge se prodajajo v obrtnih prodajalnah, vendar jih je enostavno narediti, če veste, kako kvačkati. Ploščice za platišča so lahko iz plastike ali kovine, običajno se kupijo skupaj s satenskimi trakovi. Latice barv v tehniki kanzashi so ostre in zaokrožene. Pogosto so izdelani dvojno, združujejo različne materiale in se upogibajo na različne načine.

Sokovi se lahko sestojijo iz več stopenj, toda celo najpreprostejši cvetovi z zaobljenimi cvetnimi listi izgledajo nenavadno in privlačno. Poleg tega so zelo enostavne za izdelavo. Poleg tega morate za delo s tehniko kanzashi pripraviti pinceto in vžigalnik ali svečo, da lahko opečete robove satenastih trakov in pritrdite obliko cvetnih listov. Zbirajte popke s pištolo za lepilo.

Možnosti obročev ali povojev

Cvetje ustreza vsaki velikosti, pogosto se med seboj kombinirajo. Velike posamezne brsti, zbrane z več ravni ostrih dvojnih listov, so spektakularne. Buds lahko dopolnimo z biseri in okrasnih. Platišča so najprej okrašena s trakom ali krpo, nato pa so okrašena z več vrstami socvetij, ki jih zbirajo v šopek na eni strani izdelka. Nekaj ​​brstov je najpogosteje pritrjenih na prazno blazino, ki je skozi obroč. Včasih uporabljajo enake majhne cvetove, ki jih pritrdijo na podlago.

Zdaj so še posebej priljubljeni kanzashi naglavni trakovi za dojenčke. Narejene so iz 7 cm široke tkanine in ene cvetice pritrjene na stran ali na sredino. Za praznino lahko uporabite široke vezalke. Oblika popkov za obrobo ali oblačenje kanzaši je odvisna od okusa in spretnosti iglo. Začetniki bi morali začeti s preprostimi vezji za vadbo in se nato naučiti graditi kompleksnejše kompozicije.

Cvetje kanzashi povoj za dekleta: mojstrski razred

Ali se odločite, da si naredite tak okras za lase? Poskusite narediti preprost kanzashi obleko za dekle s tremi cvetovi, podobnimi jagodam. Poleg tega lahko uporabite umetne jagode in ladybugs za dekoriranje končnega izdelka. Za delo pripravite:

 • bel trak širok 4 cm;
 • 5 cm širok zeleni trak;
 • priprava na povoj;
 • vžigalnik ali sveča;
 • igla;
 • rumeni umetni prašniki;
 • pištolo za lepilo;
 • kos belega filca;
 • nož za maslo;
 • nepotrebna krpa;
 • Škarje;
 • pincete;
 • umetne jagode ali žuželke.

Začnite z belim satenastim trakom. Treba je narediti tri rože jagode. Če želite ustvariti eno brstico, narežite 6 kvadratov s premerom 4 x 4 cm in ožgite robove vsake od njih nad svečo ali vžigalnikom. Za preprečevanje pojavljanja črnih pasov na cvetnih listih uporabite nižjo ali srednjo raven plamena.

Nato začnite oblikovati cvetne liste:

 1. Upognite trak na pol, da naredite trikotnik in ga obrnite na glavo.
 2. Potem pritisnite robove trikotnika do vrha, zgrabite jih s pinceto in prerežite rob.
 3. Ožgite rez nad svečo.
 4. Odrežite spodnji del cvetnega lista in obrišite obdelovanec nad plamenom.
 5. Ponovite, dokler ne dobite končnih 18 cvetnih listov.

Zdaj morate zbrati cvetje z uporabo pištole za lepilo. Dosledno prilepite listi drug na drugega in jih povežite v cvet. Naredi še 2 dela. Nato vzemite prašnike in jih povlecite skozi luknjo v sredini vsakega pupka. Prilagodite njihovo višino, lepilo s pištolo in poravnajte na stran, da boste dobili naraven videz. Prašnike lahko zamenjamo s kroglico ali gumbom v obliki jagodičja.

Kako narediti listje jagode?

Vzemite zeleni trak in ga razrežite na odseke po 5-6 cm, zarežite okroglo ploščo tako, da grobo ponavlja jagode. Skupaj potrebuje 6 listov. Nato začnite peti robove nad svečo, jih potegnite ven tako, da se bodo obrnili z rebri. Po obdelavi vseh rezin nož za maslo se segreje nad svečo in, če je dimljen, ga obrišite s krpo in nato s hitrim gibom nanesite na pločevino vzdolžne in prečne žice.

Sestavljanje izdelka

Kanzashi cvetovi so pritrjeni na preliv s pomočjo ovalnega filca. Izrežite ga na velikost, ki ustreza celotni kompoziciji in izgleda gladka, vendar ne širša od podlage. Najprej zlepite liste, jih postavite v ventilator, nato pa - tri jagode popke. Na dekoracijo dodajte jagode ali žuželke, nato nanesite lepilo na hrbtno stran praznega loka in ga priključite na podlago. Kanzashi dressing za dekle je pripravljen! Poskusite druge načine za ustvarjanje cvetja v tej tehniki, da si prosim sebe in ljubljene s čudovitimi in praktičnimi dodatki za lase.