FoodPro Preloader

Kako narediti laboda z žogo v 5 minutah?


Kot veste, je ena izmed najljubših vrst igrač za otroke vseh starosti baloni. Zato so vabljeni junaki na otroških matinejih otrokom pokazali trike, s kroglami pripravili smešne živali in ptice. Po takšnih počitnicah si mnogi otroci želijo ponoviti tako fascinantno dejavnost, zato prosijo starše, naj preklopijo žival. Danes va

Kot veste, je ena izmed najljubših vrst igrač za otroke vseh starosti baloni. Zato so vabljeni junaki na otroških matinejih otrokom pokazali trike, s kroglami pripravili smešne živali in ptice. Po takšnih počitnicah si mnogi otroci želijo ponoviti tako fascinantno dejavnost, zato prosijo starše, naj preklopijo žival. Danes vam bomo povedali, kako bi naredili laboda iz žogice, ki ne bi bil slabši od profesionalnega igralca v otroški zabavi.

Materiali za oblikovanje lika laboda

Da bi naredili katerokoli figuro žogic, boste potrebovali več dolgih in tankih kroglic, imenovanih "klobase". Glede na želje in izbranega junaka določite, kakšne barve naj bodo. Morda boste potrebovali tudi črni označevalnik in nekaj okraskov, če želite balone spremeniti v polnopravno igračo ali element notranje opreme.

Pri napihovanju z gumijastimi baloni se priporoča, da se izognete prekomerni napetosti gume. Ker pri vrtenju močno napihnjene krogle preprosto počijo. Za izdelavo laboda iz krogle priporočamo uporabo bele barve.

Kasneje boste risali oči in perje. Na barvni krogli bodo prikazane podrobnosti izgubljene in ne bodo videti tako impresivne.

Kako narediti sliko?

Ko ste pripravili nekaj belih kroglic in označevalec, se lahko lotite dela.

Prvi korak: napihnite balon tako, da se lahko prosto zavija na obe strani. Tudi konico balona (približno 3-4 cm) pustite nezmanjšano.

Na spodnji sliki ponovite vse korake, ki so prikazani v glavnem razredu. Prikazuje, kako narediti laboda iz krogle po stopnjah.

Ko je labod pripravljen, vzemite črno flomasto in na obeh straneh potegnite ptičje oči. Prav tako pripravi labod krila in perje. Po želji obarvajte kljun ptice rdeče.

Okras končnega laboda

Kot dekor lahko nosite majhen šal okoli labodovega vratu, ali pa lahko okrasite njegovo glavo s papirnato krono. V slednjem primeru boste imeli junakino ruske pravljice "The Swan Princess". Na tanko kartono narišite krono in jo razrežite. Naredite kose v krogu in zavijte v robove. Zlepite stranice krone in jih pobarvajte z zlato barvo. Po želji prilepite okrasne ali bleščice. Dokončana krona, lepilo na dvostranski trak na glavo laboda.

Kot lahko vidite, je možno izdelati originalno igračo za otroke v nekaj minutah in zelo malo denarja.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto