FoodPro Preloader

Kako hitro narediti krempelj iz papirja?


Mnogi so razmišljali o tem, kako iz papirja narediti krempelj. Morda bi morala biti kostum za noč čarovnic ali novoletni karneval. Nekateri mladinski trendi podpirajo nošenje takšnih "dodatkov" v vsakdanjem življenju, vendar ne želijo takoj porabiti denarja za drage modele kovinske ali polimerne gline, dokler se ne navadijo na nenavadno dekoracijo. Pogos

Mnogi so razmišljali o tem, kako iz papirja narediti krempelj. Morda bi morala biti kostum za noč čarovnic ali novoletni karneval. Nekateri mladinski trendi podpirajo nošenje takšnih "dodatkov" v vsakdanjem življenju, vendar ne želijo takoj porabiti denarja za drage modele kovinske ali polimerne gline, dokler se ne navadijo na nenavadno dekoracijo. Pogosteje pa matere razmišljajo o tem, kako narediti kremo iz papirja v noč pred matinejo v vrtcu ali šoli.

Metoda ena: ne rezati in ne lepiti

Najbolj preproste obrti iz papirja "Claws" so ustvarjene brez uporabe orodij za lepljenje in rezanje. Pri proizvodnji se uporabljajo klasične tehnologije origami. Če je vse narejeno pravilno, bodo taki pripomočki držali več kot en matinej in jih lahko naredite v samo 10-15 minutah. Načrt za ustvarjanje "ostrih" krempljev:

  1. Vzemite kos papirja z enakimi stranicami, z drugimi besedami, kvadrat. Obrnite ga tako, da izgleda kot diamant, in ga postavite na ravno, čisto površino.
  2. Zložimo stisnjen stožec in ga takoj poskusimo s prstom.
  3. Štrleči konci so rahlo upognjeni, kar daje potrebno togost celotne konstrukcije.

"Živi" takšne obrti. In če jih pobarvate z barvo in nalepijo na papir ali akrilne nohte, lahko dodatek dodate kot dodatek k kostumu vampirja, človeka z luskavico ali samo pošast.

Drugi način: rezali in lepili

Kako narediti krempelj iz papirja, tako da izgleda bolj naravno, predlagajo oblikovalci-dekoraterji starih hollywoodskih filmov grozljivk. Ta metoda bo zahtevala papir glede na število potrebnih izdelkov, zelo ostre škarje in navadno lepilo. Za izdelavo krempljev opravite naslednje korake:

  • storži primernih velikosti se poberejo tako, da ne padejo s prstov;
  • robovi podnožja so lepo urejeni in vsi spoji so zlepljeni tako, da se struktura med delovanjem ne razpade.

Ta metoda se razlikuje le v tem, da ne zahteva spretnosti izdelave origamija, kar pomeni, da je primerna tudi za otroke. Opozorilo: otroci ne smejo delati s škarjami ali kemično lepilno palico brez nadzora.

Tretja metoda: lepili bomo, vendar ne rezali

Za to metodo potrebujete zelo kakovostno lepilo, ki se ne bo razširilo ali močno impregniralo. Kako narediti krempelj iz papirja brez škarij, lahko povem običajnim šolskim učiteljem in učiteljem v vrtcu. Proizvodna shema je skoraj enaka kot v prvih dveh primerih. Potrebno je narediti majhen stožec iz trdne plošče in ga preizkusiti s prstom, nato pa se vsi štrleči "dodatni" vogali preprosto preklopijo in prilepijo. Potrebno je počakati na popolno sušenje konstrukcije, sicer se lahko med montažo odlepi ali raztegne.

Če razumete, kako narediti kremo iz papirja na enega od teh načinov, lahko izdelate kompleksne modele z ločenimi falangami. Za njih preprosto naredijo več stožčkov in valjev, jih zlepi skupaj ali jih zložijo v origami slogu. Tako boste lahko hitro in zelo poceni priskrbeli znake, ki jih potrebujete, s potrebnimi pripomočki.