FoodPro Preloader

Kombinirana obleka - vse je mogoče!


Obleka danes ni najpomembnejša postavka v ženski garderobi. Ta kraj je prevzel bolj udobno v vsakdanjem življenju hlače, capris, kratke hlače. Toda kljub temu lahko samo obleka kar najbolj poudari vašo ženskost. Klasična dekoracija neveste ni neustrezna, temveč je poročna obleka, ne pa hlačni par ali obleka za krilo. Da, in za

Obleka danes ni najpomembnejša postavka v ženski garderobi. Ta kraj je prevzel bolj udobno v vsakdanjem življenju hlače, capris, kratke hlače. Toda kljub temu lahko samo obleka kar najbolj poudari vašo ženskost. Klasična dekoracija neveste ni neustrezna, temveč je poročna obleka, ne pa hlačni par ali obleka za krilo. Da, in za druge posebne dogodke ženska izbere večerno ali koktajl obleko. Resen primer je rdeča preproga na filmskem festivalu v Cannesu.

Že dolgo je bilo ugotovljeno, da pri reševanju vprašanja objave, ko nihče ne more iti z nikomer, nasvet nezaznavne ženske logike pomaga: “Kupite večerno obleko, obesite jo v omaro. Takoj bo s kom in iz kakšnega razloga in kam iti. "

Torej, v luči zgoraj navedenega, draga dekleta in ženske, poskušajmo imeti vsak v omari svojo edinstveno zbirko oblek. Zaželeno je, da se premišljeno zbere, pri čemer je treba vsakega novega kandidata oceniti previdno in pristransko. Na mestu v vaši omari lahko trdijo kombinirano obleko. Je bolj univerzalen, pogosto precej izviren in bolj demokratičen od običajnih modelov v smislu izbora čevljev in dodatkov, ki daje več možnosti za ustvarjanje popolne podobe.

Združite lahko v eni obleki:

- slogov;

- tkanine;

- barve;

- tekstura.

In bolj nezdružljivi na prvi pogled združeni elementi, bolj originalen bo rezultat.

Kombinirana obleka: mešalni slogi

Obstaja veliko različnih takih že pripravljenih modelov. Tisti, ki imajo strožji vrh (na primer poslovni, športni, vojaški), so kombinirani z romantičnim slogom krila. Morda ravno nasprotna kombinacija. Pri izbiri vaše domišljije lahko omejite le osebne preference in okus. Tukaj je primer, ko vrh majice dopolnjuje krilo v etničnem slogu.

Kombinirana obleka: tkanine za mešanje

To je ena najpogostejših destinacij. In tu, drznejša kombinacija, bolj nepričakovan je lahko učinek. Poskusite premešati: usnje in čipke, žarnice in šifon, kavbojke in batiste, pletenine in svilo ... Tukaj sta le dve fotografiji, ki prikazujeta možne rezultate.

Kombinirana obleka: barvno mešanje

Dlan, seveda, pripada tej smeri. In odločilen pri izbiri cvetja je le vaša vizija harmonije. Lahko poskusite narediti nasprotno in ustvarite avantgardno obleko z divjo barvno kombinacijo, ki bo končala uporniško podobo z izbiro ustrezne dodatne opreme.

Kombinirana obleka: mešanje tekstur

Najbolj klasičen primer tega trenda so lahko obleke, v katerih so sestavljeni ročno pleteni in tkaninski elementi.

In kdo je rekel, da lahko združiš samo eno stvar? Lahko uporabiš vse. Na primer dve popolnoma različni obleki. Ali hlače in obleke, kratke hlače in obleke ...

Za vsako od teh možnosti so najpomembnejši občutek za sorazmernost, slog in okus ustvarjalca. Seveda, ko kupujete obleke znane blagovne znamke, ste skoraj vedno imuni na okvaro v smislu okusa, ker so ustvarjeni iz skic znanih oblikovalcev. Toda ta oblačila so za nekatere dostopna. Obstaja izhod za ostalo - vzamemo in šivamo obleko sami. No, lahko začnete z najpreprostejšimi - z eksperimenti na dolgočasnih oblekah iz vaše garderobe.

Ne bojte se eksperimentirati! Bodite elegantni in izvirni!

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča