FoodPro Preloader

Kvačkani konji za otroke in odrasle


Danes bomo za odrasle in otroke poskušali privezati konja na različne načine. Kvačkanje je edinstveno v tem, da izdelek hitro in enostavno plesti, hkrati pa obdrži vsako obliko. In konji, kvačkani, bodo okrasili otroško spalnico, dnevno sobo in celo kuhinjo, vendar najprej najprej. "Stenske" živali Iz zapletenega imena je jasno, da bo to plošča s konji. Takšne p

Danes bomo za odrasle in otroke poskušali privezati konja na različne načine. Kvačkanje je edinstveno v tem, da izdelek hitro in enostavno plesti, hkrati pa obdrži vsako obliko. In konji, kvačkani, bodo okrasili otroško spalnico, dnevno sobo in celo kuhinjo, vendar najprej najprej.

"Stenske" živali

Iz zapletenega imena je jasno, da bo to plošča s konji. Takšne pletene plošče lahko okrasijo notranjost vsakega prostora. Lahko poskrbi blazine, slike, namizni prti, zavese, posteljna pregrinjala. Vse je odvisno od vaše potrpežljivosti in fantazije.

Konji, kvačkani za plošče, se lahko prikažejo v gibanju vaše lastne liste v kletki ali pa najdete že pripravljene sheme. Pletene bodo s filetnim vzorcem (mreža), tako da so lahko sheme dveh vrst:

  • ozadje je pleteno z mrežo, vzorec je pleten s kolonami;
  • celotna slika je vezana s stolpci, glavne črte pa se pobotajo.

Zdaj se obrnemo na vzorec plošče. Najprej je izbrana veriga zračnih zank, katere število je enako širini izdelka ali vzorca. Nato je pleten vzorec "mrežo", ki je sestavljen iz praznih in napolnjenih kvadratov:

  • prazen kvadrat je sestavljen iz izmenjujočih se stebrov in zračnih zank (kolona-zanka-kolona-zanka);
  • napolnjena vyvyazyvaetsya popolnoma stolpce.

Hkrati je pletena tudi plošča kvačk, brez kvačk, z 1 ali 2 kvačkami. Vse bo odvisno od vrste niti in velikosti izdelka (manjši izdelek, manjša veriga).

Kako kvačkati konja za otroka?

Igrače so lahko za igro in spanje. V prvem primeru mora konj obdržati svojo obliko, pleten je s kolono brez nakida. V drugem primeru mora biti mehka, bolje je plesti z enojnimi kvačkami.

Kvačkani konj (shema je prikazana spodaj) je narejena preprosto.

  1. Začnimo z ovalnim telesom. Naredi se krog, katerega premer določa debelino telesa. Potem, brez zmanjšanja (glede na vrsto pletilne kapice), je pletena dolžina telesa. Telo je lahko pravilna ovalna ali nepravilna, kar pomeni, da je konjska sapnica širša. Pleteni oval napolnite s sinteponom ali drugim polnilom in zaprite zanke.
  2. Vežete 4 noge ovalne oblike. Za udobje na telesu lahko označite debelino nog s posebnim označevalcem in začnete pletiti od samega izdelka. Nato napolnite z poliester polnilo in konča pletenje. Ali pa lahko ločeno vežete noge in jih nato šivate na telo.
  3. Zdaj je vrat pleten z običajno krpo, ki je prišita s strani (še ne dotikajte se koncev).

  4. Ostaja najtežja - glava, ki ima ozek konec gobca, in se razširi na ušesa. To je pleteno iz nosu, iz majhnega kroga, ki določa premer gobca. Potem, iz nje, brez dodatka, je pleteno oko (približno polovica glave). Nadaljnje zanke morajo dvakrat potegniti, da dobijo široko okroglo glavo. Polnite poliester s polnilom in zaprite tečaje.
  5. Sešite na oči, ušesa (pletene kvadrate, zložene v trikotnik). Glava šivana na vratu, napolnite z poliestrom in ga povežite s telesom. Zdaj je še treba narediti grivo in rep po načelu resnice, povleči konce niti skozi očesce in jih povleči skupaj.

Kvačkani konji za spominke

V tej vrsti spominkov so primerne majhne velikosti (5-10 centimetrov). So lahki in lahko okrasijo obeske za ključe, avtomobilska ogledala, mobilne telefone. Za njihovo izdelavo boste poleg navojev in kavljev potrebovali tudi žico in sintetizator.

Ovalno deblo je pleteno. Takoj vstavimo upognjeno žico (noge), ki je ovita z volno (pritrjena je z lepilom). Telo je polnjeno s poliestrom in obloženo. Prišit je tudi pleten dolg vrat z glavo. Ušesa lahko izdelamo tudi iz žice, ovite z volno.

Končni dotik so okrogle kremplje, ki so prišite na noge (za to se konci žice upognejo v obroč). Šivajte grivo, rep in trak, na katerega bo visel konj.

Kot lahko vidite, so kvačkani konji lahko različnih oblik in velikosti. Lahko vezajo oblačila, uzde, sedlo, klobuk in različne lastnosti. Za vzorec lahko vzamete igrače ali risanke. Samo vklopite domišljijo, vzemite kavelj v roke in ustvarite!