FoodPro Preloader

Kako šivati ​​kostum Peppy Long Stocking z lastnimi rokami?


Svetlo rdečelasna deklica je postala priljubljena po seriji knjižnih zgodb švedskega pisatelja. In ni presenetljivo, da veliko otrok izbere to posebno podobo za karnevalski kostum. Svetlost in preprostost Glavna značilnost in prednost te slike je, da lahko celo otrok s Pippi Long Stocking obleko pripravi z lastnimi rokami. Ko

Svetlo rdečelasna deklica je postala priljubljena po seriji knjižnih zgodb švedskega pisatelja. In ni presenetljivo, da veliko otrok izbere to posebno podobo za karnevalski kostum.

Svetlost in preprostost

Glavna značilnost in prednost te slike je, da lahko celo otrok s Pippi Long Stocking obleko pripravi z lastnimi rokami. Konec koncev, nič novega in težko izumiti ni treba, in vse potrebne podrobnosti za ustvarjanje slike je mogoče najti v skoraj vsakem domu, kjer so majhni otroci.

Peppyjeva podoba nima strogih kanonov in lahko eksperimentirate in združujete različne sloge in oblike oblačil. Zdaj pa si poglejmo vse podrobnosti, o katerih morate vedeti, če se odločite, da boste s svojimi rokami izdelali kostum Pippi Long Stocking. Fotografija spodaj lahko služi kot primer ustvarjanja kostuma.

Obleka

Glavna vrhnja obleka za ta kostum je obleka ali sundress. Odlično za denim sundress ali modro obleko, ki bo prinesla sliko na original.

Če bi lahko pobrali modro obleko, potem morate poleg tega šivati ​​predpasnik. Vidite lahko, kako izgleda Pippi Long Stocking spodnja obleka.

Pod sundress ali obleko, morate nositi jakno z dolgimi rokavi s črtastim vzorcem. Barva ni pomembna, glavna stvar je prisotnost vodoravnih črt. Če se predpostavljajo aktivni gibi, lahko uporabite majico, vendar tudi v traku.

Končna obleka za sliko je okrašena z obliži, ki se lahko zelo razlikujejo po barvi. Treba jih je šivati ​​na kaotičen način z uporabo svetlih niti. Uporabite obliko srca, zvezd, krogov in drugih geometrijskih oblik.

Če ne morete najti obleke ali sundress, nosite modro ali denim krilo. Samo zaklenite ga z naramnicami - in si priskrbite isto Pippi Long Stocking obleko. Fotografija, ki jo lahko vidimo, nadalje prikazuje takšno možnost.

Hair

Peppy je rdečelaska deklica, ki najpogosteje zavita dva kite. Zato se poskusite čim bolj približati literarnemu značaju. To lahko naredite z lasuljo ali začasno obarvate lase z barvami. Toda ne obupajte, če take možnosti ni. Zdaj vam povem zakaj.

Glavna značilnost Peppyjevih las so njene pletenice, ki nenaravno izstopajo. Zato lahko iz plašča iz pletenice vstavite dve pletenici, vstavite žico na sredino vsakega od njih. To je potrebno, da lahko spremenite položaj žarkov. Takšna poteza bo močno izboljšala kostum Peppy Long Stocking. Fotografije, ki jih vidite v tem članku, potrjujejo neverjeten in nenavaden učinek te tehnike.

In če se odločite za uporabo lasulje, potem, ko jo izberete, dajte prednost različici z žarilno nitko. Te lasulje so narejene iz debele preje, ki jo je enostavno sestaviti v pletenice in fiksirati z žico.

Čevlji

Peppyjeva podoba pomeni veselo in mobilno dekle, ki nikoli ne sedi. Zato, čevlji za njeno fit na nizko vožnjo in šport, najboljša možnost bi bilo superge.

Toda Peppy Long Stocking obleko velja za nepopolno, če ne nosite nogavic. Te nogavice so najpogosteje izbrane črte, dolge do kolen. Ampak najbolj neverjetna stvar je, da lahko uporabite dve različni igrišči za golf. Lahko je popolnoma različnih barv. Navaden ali črtast - izberete.

Takšne nogavice niso nujno lepo poravnane po celotni dolžini noge. Dovoljeno je znižati enega od golfov, da bi poudarili eksplozivno naravo junakinje naše podobe.

Peppy Long Stocking noša lahko ustvarite z uporabo nogavic. Pri izbiri dajejo prednost svetlim, z vzorci.

Če v vašem domu manjka kateri od zgoraj naštetih materialov, ne obupajte. Poskusite ustvariti podobo razpoložljivih oblačil in čevljev in se ne bojte eksperimentirati.

Dodatna oprema

V zgodbi o Peppyju sta dva najboljša prijatelja - opica in konj. Torej, če lahko dobite eno od teh mehkih igrač, lahko dopolnite sliko.

Prav tako vam svetujemo, da posvetite pozornost izgledu bodočega Peppija. Iz zgodb, ki jih poznamo, da ima to dekle veliko konoplje na obrazu. Zato vam svetujemo, da barve z barvami narišete na obrazu dekleta.

Peppyjev obraz ne bo vreden prikazati z rahlim rdečilom. Konec koncev, to aktivno dekle nikoli ne sedi še vedno in je vedno z nečim zaposlen.

Kot nakit so primerne kroglice, zapestnice in obroči. Takšno nošenje nakita bo našo Peppi ženskost in opomnilo, da je, ne glede na to, kako hudomurna je, v njem nekaj ekonomskega, kar dokazuje prisotnost predpasnika na njeni obleki.

Na splošno, kot ste razumeli iz članka, je Pippi Long Stocking obleka polna možnosti za domišljijo in kombinacijo nepričakovane obleke in pripomočkov.

Polž iz pnevmatik: kako nareditiKako narediti kostum Božička z lastnimi rokami?  Kako šivati ​​obleko Snežne dekle z lastnimi rokami?Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic?  Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiKlobuk z mačkimi ušesi z iglami za pletenje: kako vezati otroški klobuk, shemeKako narediti ploščo jesenskih listov z lastnimi rokamiKaj je vezenina za soutache?  Mojstrski tečaj izdelave nakitaTekstilna lutka: mojstrski tečaj o izdelavi lastnih rok, vzorcev in fotografijKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasveti