FoodPro Preloader

Obleke iz vrečk za smeti z lastnimi rokami: navodila, fotografije


Oblikovalci po vsem svetu nas vsak dan presenetijo s svojimi izumi. V tečaju so različni materiali. Obenem se pogosto uporablja klasična tkanina. Mnogo jih je že videlo v foto oblačilih surovega mesa ali paketov čipov. In najnovejši trend v modi je oblačila iz vrečk za smeti. Danes se lahko vsaka ženska počuti kot pravi oblikovalec. Originaln

Oblikovalci po vsem svetu nas vsak dan presenetijo s svojimi izumi. V tečaju so različni materiali. Obenem se pogosto uporablja klasična tkanina. Mnogo jih je že videlo v foto oblačilih surovega mesa ali paketov čipov. In najnovejši trend v modi je oblačila iz vrečk za smeti. Danes se lahko vsaka ženska počuti kot pravi oblikovalec. Originalno obleko iz celofana lahko naredite doma.

Kje nositi obleko iz vreče za smeti

Ta obleka seveda ni vsakdana. Da, in veliko praktičnosti, ni nič drugačen. Celofan, ki bo izdelan za oblačila, ne moremo imenovati higiensko in okolju prijazno. Vendar pa lahko vsaka deklica naredi modno obleko iz vrečk za smeti. To je bolj možnost za zabavo. Če takšnih oblačil ne uporabljate več kot nekaj ur, to zagotovo ne bo škodilo.

Božični karneval je še en razlog za izvirno obleko. S pomočjo vrečk za smeti lahko ustvarite osupljivo obleko, ki bo zagotovo navdušila druge. In če pokažete malo domišljije, potem je na splošno težko uganiti, da so oblačila narejena iz tako pikantnega materiala. Poleg tega obleke iz vrečk za smeti ne zahtevajo posebnih znanj in visokih finančnih stroškov za njihovo ustvarjanje.

Kaj je potrebno za delo?

Da bi naredili lepo obleko, najprej bodite potrpežljivi. Navsezadnje, mojstrovina ni vedno prvič. Zaželeno je, da izdelek pripravi ena oseba. Navsezadnje ima vsak svoje misli, ideje, ki jih je težko izvajati hkrati.

Če izdelamo obleke iz vrečk za smeti brez uporabe drugega potrošnega materiala, potem šivalni pribor morda ne bo potreben. Posamezni deli bodo povezani z lepilom ali dvostranskim trakom. Običajni leseni obešalniki bodo prav tako pomagali. Uporabiti ga je treba za predhodno vezavo posameznih elementov. In seveda, brez škarij. Z njihovo pomočjo bomo izrezali podrobnosti obleke.

Da bi lahko ustvarili prefinjen model s tucki in sklopi, morate imeti posebne šivalne veščine. Tukaj ne morete brez igel in niti. Toda šivanje delov na šivalnem stroju v vsakem primeru nemogoče. Celofan je občutljiv material. Pri tem se lahko preprosto zlomi.

Slog minimalizma

Miniaturna obleka iz vrečk za smeti bo izgledala odlično. Fotografije deklet v tej obleki bodo zagotovo navdušile druge. Za izdelavo modela se lahko uporablja samo en paket. Posebno pozornost je treba nameniti trdnosti izvornega materiala. Idealna močna vreča za smeti z zmogljivostjo več kot sto litrov.

Glavno orodje za izdelavo oblačil bodo škarje. Potrebno je narediti tri luknje - za glavo in roke. Tukaj, v resnici, je obleka pripravljena. Izdelek lahko okrasite s pasom kontrastnega celofana ali cvetjem iz vrečk za smeti. Za takšno obleko se bo porabilo najmanj časa in truda.

Glavni poudarek je na kontrastu

Resnično svetel model lahko izdelamo iz vrečk za smeti, ki se razlikujejo po barvi, strukturi in obliki. Danes imajo supermarketi ogromne količine vrečk za smeti. Bolj raznolika izbira, bolje bo mogoče izraziti svojo domišljijo. Bistvo metode je v nanosu različnih paketov drug na drugega. Na ta način lahko dobite čudovito šelestno obleko. Poleg tega bo ta obleka imela originalno barvo. Navsezadnje se lahko posamezni elementi med seboj precej razlikujejo.

Čudovita obleka je dovolj preprosta. Kot osnova potrebujete gumijast pas. Na njem bodo privezani že pripravljeni trakovi, izrezani iz vrečk za smeti. Zgornji del obleke lahko izdelamo po enakem principu kot v prejšnjem modelu. To pomeni, da so luknje za glavo in roke rezane v gostem paketu. Prav tako lahko naredite corsage. Toda ta možnost se izvede na modelu tik pred izhodom. Deli se držijo skupaj z obojestranskim trakom.

Zračna obleka

Še en zanimiv način za izdelavo obleke iz vrečk za smeti je polnjenje surovine z zrakom. Za prevajanje te ideje potrebujete temelje. To je lahko stara obleka ali pletena majica. Vrečke za smeti so napolnjene z zrakom in vezane na vozel. Izkazalo se je, "baloni". Majhna pakiranja so najbolj primerna. Nato se elementi izmenično pritrdijo na dno predhodno pripravljene osnove.

Ustvarjanje izvirne obleke bo trajalo veliko časa. Vsaka "krogla" mora biti dobro zavarovana. Uporabite lahko majhno tanko iglo. Treba je zagotoviti, da paket ne bo upognjen, sicer bodo vsa dela na inflaciji padla v odtok. Oprema za napihnjene vreče za smeti je najmanj praktična. V njej lahko samo stojite. Sedeti v tej obleki ne bo uspelo.

Hook za pomoč

Celofan se aktivno uporablja ne samo pri šivanju, temveč tudi pri pletenju. Z običajno kljuko je mogoče izdelati resnično izvirno obleko iz vrečk za smeti. Fotografije tega izdelka bodo pritegnile številne. Navsezadnje bo sliko težko prepoznati izvirni material. Zunaj se zdi, da je obleka izdelana iz navadne preje.

Da bi zavezali obleke iz vrečk za smeti, potrebujete kljuko št. 2 in veliko količino vrečk za smeti. Priporočljivo je, da se založite z izvornim materialom. Če ni dovolj, bo težko najti možnost, ki se ujema z barvo.

Zelo hitro se prilega obleki vrečk za smeti. Navodilo je sestavljeno iz vezanja stolpcev v krog. Pomembno je, da vnaprej pravilno merite meritve. Konec koncev, celofan ne moremo imenovati elastičnega materiala.

Obleke iz vrečk za smeti so lepe, vrh katerih je kvačkana, dno pa iz že izdelanih balonov. Poleg tega lahko izdelek okrasimo z gipurjem, kroglicami ali cvetovi iz tkanine.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča