FoodPro Preloader

Obrt iz škatel soka. Ročni izdelki iz škatel z lastnimi rokami: fotografija


Kartonske škatle, ki prodajajo sok ali mleko, so odlične za otroško ustvarjalnost. Navsezadnje se lahko uporabljajo ne le kot lonci za sadike. Dovolj je, da pokažem kar nekaj fantazije. Ročne obrti iz zabojev za sok so preprosto izdelani, za njihovo izdelavo niso potrebne posebne veščine. Poleg tega je to popoln razlog za zabavo z vašim otrokom. Iz zab

Kartonske škatle, ki prodajajo sok ali mleko, so odlične za otroško ustvarjalnost. Navsezadnje se lahko uporabljajo ne le kot lonci za sadike. Dovolj je, da pokažem kar nekaj fantazije. Ročne obrti iz zabojev za sok so preprosto izdelani, za njihovo izdelavo niso potrebne posebne veščine. Poleg tega je to popoln razlog za zabavo z vašim otrokom. Iz zabojev lahko naredite dobre igrače, ki bodo otroku omogočile razvoj, ali originalne dodatke. Kaj je mogoče storiti?

Improvizirana ključavnica

Dekleta pogosto sanjajo grad za svoje lutke. Lahko ga narediš sam. Za to boste potrebovali:

 1. Škarje
 2. Več škatel soka 1 liter.
 3. Več škatel po 2 litra.
 4. Scotch
 5. Lepilo
 6. Nalepke, svinčniki, barve.
 7. Bela knjiga.

Na škatle za sok previdno odstranite kapice. Posode z 1 litrom prekrijte z belim papirjem na vse strani.

Odrežite dvolitrne sokove škatle z večje strani in jih nato povežite. To lahko storite s scotch trakom. Rezultat mora biti velik. Pokrijte ga tudi z belim papirjem. Vse tri škatle se lahko povežejo, kot želite.

Po tem lahko izrežete vsa potrebna okna in vrata, hišo pa pobarvajte z izvirnimi vzorci ali nalepkami na papir. Iz preostalih kosov lahko naredite različne lestve in prečke. Da bo izdelek bolj podoben gradu, okrasite vrhove stolpov z trakovi iz belega papirja z izrezljanim klinčki. Tudi otrok lahko izdeluje takšne obrti iz škatel s svojimi rokami.

Hranilnice za ptice

Iz zabojev lahko naredite bolj zanimive obrti, na primer hranilnice za ptice. S svojim otrokom lahko izdelate podoben izdelek. Da bi naredili najbolj preprosto korito, potrebujete škatlo soka, vrv, škarje. Za začetek temeljito umijte posodo in jo posušite. In nato z eno roko previdno odrežite karton, medtem ko puščate majhno stran. Za pritrditev podajalnika položite vrvico. Takšne obrti iz škatel za sok omogočajo, da otroka naučite skrbeti za svet okoli sebe.

Če želite, lahko okrasite podajalnik, ga nalepite z, na primer, belim papirjem in ga pobarvate.

Hiša za čajne vrečke

Ročno izdelane obrti iz škatel s svojimi rokami so lahko ne le dekoracija, ampak tudi zelo uporaben dodatek. Za pripravo čajne hiše potrebujete:

 1. Škatla soka po 1 liter.
 2. Barvni karton ali papir. Uporabite lahko samolepilni trak.
 3. Nalepke ali slike za dekoracijo.
 4. Škotski trak, lepilo in škarje.

Ročni izdelki iz škatel za sok so zaželeni z otrokom. To vam bo omogočilo, da preživite čas skupaj in ustvarjalno delate. Torej, da bi hišo za čajne vrečke, morate temeljito oprati škatlo in suho. Po tem je potrebno narediti luknjo v posodi, skozi katero bo mogoče brez težav odpraviti čajno vrečko. Bolje je, da je na dnu. Prav tako morate odrezati vrh škatle in jo odpreti.

Kapaciteta soka nežno prilepi papir. Uporabite lahko čisto belo ali barvno. To je vse, pripravljene nove obrti iz škatel! Slike lahko uporabite za dekoracijo čajne hiše. To bo še bolj izvirno.

Da je izdelek trdno stal in se ni zdrobil, ga lahko zlepite s scotch trakom.

Kocke

Iz zabojev soka lahko naredimo kocke, ki lahko zamenjajo vašega otrokovega oblikovalca. Da bi jih pripravili, vzemite vsebnike iz pijače in jih temeljito operite. Ko se škatle posušijo, odrežite vse odvečne robove in poravnajte vrh. Zlepite vrh z lepilom ali trakom.

Vaše kocke so skoraj pripravljene. Ostaja, da jih zlepimo z barvnim papirjem ali samolepilnim trakom. Da bi jih bolj oblikovali, jih ovijte z lepilnim trakom. Za dekoracijo lahko uporabite nalepke in različne slike, na primer številke in črke. Treba je opozoriti, da so takšne kocke idealne za gradnjo.

Kje shraniti svinčnike?

Obrti iz škatel za sok lahko nadomestijo nekatere dodatke tudi za mizo. Če vam je še vedno vseeno, kje je bolje držati otroške svinčnike, je odgovor preprost. Naredite svinčnik iz improviziranih sredstev. Za izdelavo tega dodatka potrebujete:

 1. Škatla soka po 1 liter.
 2. Barvni papir siva, bela in roza, kartonska.
 3. Trakovi rdeče tkanine.
 4. Svinčniki, lepilo, viski.
 5. Trak iz čipke.

Kako narediti svinčnik

Začenjamo ustvarjati izvirne obrti iz škatel. Živali kot oblika primera svinčnika v tem primeru so popolne. Zato bomo iz običajne škatle naredili lepo mačko, ki bo postala imetnik svinčnikov.

Za začetek skrbno sperite in posušite posodo soka. Nato zalepite škatlo znotraj in zunaj s sivim papirjem. Iz lepenke ustrezne barve izrežite gladek krog. To bo mačka na gobcu. Iz istih kartonov izrežemo ušesa. Prilepite jih na vrh kroga. Prilepite bele dele papirja na sredino vsakega ušesa, ki so oblikovane kot ušesa, le manjše velikosti.

Na sredini obraza zlepimo nos mačke. Lahko ga naredimo v obliki srca. Oči nad nosom. Lahko jih tudi izrežete iz papirja ali zamenjate z običajnimi gumbi. Ne pozabite na lica. Izrežite dva majhna kroga bledo roza papirja in ju zlepite tako, da je žleb med njima. Težko si je predstavljati mačko brez brkov. Od konice nosu do lica, lepilo na belo vrvico, tako da je vsaka od njih obloka. Nad vsako nitko naredite luknje na več mestih in vstavite žico. To bodo antene. Zgornji rob škatle za sok zalijemo s čipkasto tkanino. Sprednjo stran pritrdite spredaj, tako da je večina nad zgornjim robom rezervoarja.

Izrežite dve beli nogi in dva hrbta iz belega papirja. Zaradi teh podrobnosti bo mačka postala bolj privlačna. Sprednjo sprednjo stran pritrdite na dno, zadaj pa na stranice škatle. Po tem mačka okrasite z rdečimi loki. Lahko se montirajo tako na strani kot tudi spredaj pod privlačno stranjo.

To je pripravljen svinčnik. Da bi bila privlačnejša, je bolje uporabiti tekstil namesto papir. Tako bo mačka še bolj živa.

Za zaključek

Otroške obrti iz zabojev so lahko pravo dekoracijo. Otroci pogosto vidijo lepo, kar odrasli sploh ne opazijo odraslih. Ustvarjalnost omogoča otroku, da uresniči svoje ideje in uresniči sanje. Starši lahko otroku pomagajo najti točno tisto, kar jim je všeč. Hkrati se spomnite, da se mora otrok razvijati ne le fizično, temveč tudi čustveno. Strokovnjaki so pokazali, da se otroci, ki so se že zgodaj začeli ukvarjati z ustvarjalnim delom, bolj odzivajo na to, kar se dogaja okoli njih, bolj kot drugi. S skupnim delom staršev in otrok je povezava med njimi še močnejša.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja