FoodPro Preloader

Bead Yin-Yang Tree: opis po korakih, karte in priporočila


Okraski za notranjost, narejeni ročno, ne samo oživijo ozračje, temveč tudi dodajo osebnost dizajnu. Yin-yang beaded tree je svetel element, ki se prilega v vsako notranjost. Tak izdelek lahko kupite v trgovini ročno izdelanih izdelkov ali poskusite sami Ta primer bo zahteval potrpljenje in spretnost, vendar je rezultat vreden. Več

Okraski za notranjost, narejeni ročno, ne samo oživijo ozračje, temveč tudi dodajo osebnost dizajnu. Yin-yang beaded tree je svetel element, ki se prilega v vsako notranjost. Tak izdelek lahko kupite v trgovini ročno izdelanih izdelkov ali poskusite sami Ta primer bo zahteval potrpljenje in spretnost, vendar je rezultat vreden. Več večer in ekskluzivni izdelek je pripravljen.

Simbolizem

V kitajski filozofiji sta Yin in Yang dve nasprotji, ki sta del ene celote. Ravnovesje in harmonija v svetu sta odvisni od enotnosti teh dveh polovic. Torej bo yin-yang obarvano drevo prineslo mir in radost hiši. Toda tudi brez globokega pomena bo ta izdelek prijeten za oči in poln pozitivnega.

Materiali za delo

Za izdelavo yin-yang dreves iz kroglic z lastnimi rokami morate pripraviti potrebne materiale za delo:

 • Potrebovali boste kroglice dveh barv - črno in belo. Vsaka barva zahteva 200 g, čeprav je količina odvisna od želenega sijaja krone prihodnjega drevesa.
 • Tanka bakrena žica za ustvarjanje vej.
 • Žica debeline 3, 5 mm za deblo - približno 1 meter. Za takšen izdelek je najboljša bakrena žica - ohranja svojo obliko dobro in je dovolj močna, da prenese težo krošnje.
 • Niti so bele in črne za ovijanje vej in debla. Najboljša možnost je svila. Imajo lep sijaj, ki bo izdelku dal dodaten čar in skrivnost.

Potreben je tudi za registracijo:

 • drevesni lonec;
 • sadra;
 • voda;
 • rezervoar za mešanje raztopine;
 • Škarje;
 • škarje;
 • barve;
 • rese.

Listi in vejice

Za začetek dela je potrebno z oblikovanjem vej. Če želite to narediti, na kos žice 0, 5 m dolgo, šiv 8 kroglice črne barve. Umaknite se z roba žice, ki ni manjša od 5 cm, naredite zanko tako, da nekajkrat pomaknete žico na dnu zanke. Torej izkaže list. Skozi centimeter naredimo še eno zanko in tako naprej do konca žice. Tudi konec ne sme biti manjši od 5 cm, število listov pa mora biti čudno. Gredica je pripravljena. Fotografija prikazuje diagram yin-yang drevesa kroglic.

Zdaj morate oblikovati vejico. Če želite to narediti, morate poiskati centralno zanko in prepolniti prazno. Sukanje v eni smeri naj se oblikuje tako, da so zanke nasproti druge. Razširite “liste” in se pomaknite skozi preostale proste konce. Vejica je pripravljena. Potrebovali bodo 70-100 kosov vsake barve.

Veje in krona

Vzemite eno vejico črne barve, pritrdite jo na drugo, kjer se listi končajo, in zvijte žico. Pritrdite tretjo vejico in ponovite zvijanje. Tako se izkaže majhna veja. Zato je treba združiti tri veje preostalih vej. Majhne veje na enak način povezujejo tri do velike veje. Iz velike oblikovane krone drevesa. Na koncu dobite dve kroni: črno-belo.

Veje morajo biti ovite z nitmi, da se ujemajo z kroglicami. Za ohranjanje navojev se lahko pritrdijo z lepilom.

Barrel

Vzemite kos debele žice približno 50 cm in mu pritrdite pripravljeno črno krono. Navijte z drobno žico in zavarujte s črnimi nitmi. Enako storite z belo polovico. Da bi sod postal bolj odebeljen, ga lahko zavijemo s trakom, florističnim papirjem, trakovi iz povoja ali ometamo z ometom.

Ostaja, da se oblikuje jin-jang drevo kroglic, ki rahlo prepletajo debla med njimi. Ta tehnika dodaja romantiko izdelku.

"Sajenje" drevesa

Jin-jang drevesno kroglo je pripravljeno, ostaja, da ga "posadimo" v lonec. Zmogljivost za to dekoracijo je izbrana nizka tipka, po možnosti črna ali bela.

Razredčite sadro v skladu z navodili glede na debelino kreme. Da bi bilo drevo stabilno, upognite konce debele žice v območju "korenin" s kleščami v obliki zanke. Postavite drevo v lonec in nalijte raztopino. Dokler mešanica ne zgrabi, morate držati gredico tako, da se ne premakne. Nato pustite do popolnega strjevanja približno en dan.

Na tej stopnji lahko deblo drevesa prekrijete, da posnema lubje. Na deblo nanesemo tanko plast mavčne malte, zobotrebcem ali drugim ostrim tankim predmetom pa žlebove na nezamrznjeni sadri.

To lahko storite brez lonca. V tem primeru potrebujete ravno posodo, ki je prekrita s celofanom. Drevo se namesti v ta vsebnik in napolni z ometom, po sušenju pa se vzame iz kalupa. Osnova je pobarvana in okrašena po želji.

Dressing

Po popolnem sušenju sadre morate uporabiti končni dotik. Če je deblo prekrito z ometom, mora biti barvano z akrilnimi barvami ali gvašem v ustrezni barvi. Barva se nanese v več plasteh. Potrebno je, da je vsaka plast popolnoma suha. Samo v tem primeru bodo vidne pomanjkljivosti v madežih.

Osnovo lahko opremite tudi sami. Na primer, iz kroglic položite oznako yin-yang, z lepljenjem kroglic na podlago. Lahko barve z barvami ali jih okrasite na kakršenkoli drug način. Končni izdelek je lakiran (neobvezno).

Različice brez teme

Opisani glavni razred drevesa yin-yang kroglic je osnovni. Toda ustvarjanje dreves iz kroglic je ustvarjalen proces in dobrodošli so različni umiki in potepanja.

Torej ni nujno, da je barvna paleta le črna in bela. Lahko naredite iz drugih kontrastnih barv, ki bodo videti ne manj impresivno: od modre in rdeče, rumene in zelene, in od drugih.

Prav tako lahko eksperimentirate z debli. Tukaj je varianta, v kateri se prepletata dva debla. Možno je, da veje različnih barv prihajajo iz iste baze.

Tudi oblika drevesa ni bistvena. Pomembno je, da obstaja simetrična sestava. Lahko podate obliko srca ali podkve. V vsakem primeru bo izgledal svetlo in spektakularno.

Ko se naučite, kako narediti yin-yang kroglico, lahko varno pridete na delo. To je trdo delo, ki zahteva ne samo dobro domišljijo, ampak tudi prizadevnost. Ampak rezultat je lepa in elegantna dekoracija doma ali nepozabno darilo za prijatelje in sorodnike.

Ustvarjanje dreves yin-yang kroglic in drugih možnosti je fascinanten proces. Za ustvarjanje takšne mojstrovine lahko povežete celo družino. Otroci so veseli, da na žico privijejo kroglice, moške pa lahko zbegajo kodrasti debele žičnate zvitke. Vsak družinski član bo nato ponosno rekel, da ima roko v tej mojstrovini.

Kako šivati ​​okrasne blazine z lastnimi rokami: vzorci, fotografijaKako igrati 101 kartice: pravila in funkcijeQuilling slike: mojstrski razred za začetnike (fotografija)Opis in diagram vzorca "tehtnice" kvačkanje: surround in openwork možnostiCrochet škornji: shema. Crochet škornji: mojstrski razredKako narediti božična drevesca za novo leto z lastnimi rokami?Kako meriti s psom za kombinezon?Pleteni plašči in pletene jopice: shema za začetnike