FoodPro Preloader

Pletene potrebuje kvačkanje hitro in enostavno


Da bi bila slika originalna in edinstvena, mnogi stilisti priporočajo uporabo klobukov. Lahko jih nosite ne samo pozimi, ampak tudi v jeseni, spomladi in celo poleti, glavna stvar je, da izberete pravi material, ki bo ustrezal sezoni. Zato lahko pletite kvačkano kroglico, ki bo postala ne le vreden pripomoček v garderobi, ampak tudi edinstvena stvar. V

Da bi bila slika originalna in edinstvena, mnogi stilisti priporočajo uporabo klobukov. Lahko jih nosite ne samo pozimi, ampak tudi v jeseni, spomladi in celo poleti, glavna stvar je, da izberete pravi material, ki bo ustrezal sezoni. Zato lahko pletite kvačkano kroglico, ki bo postala ne le vreden pripomoček v garderobi, ampak tudi edinstvena stvar. V tem procesu, ni nič težko, izbiri ustrezne sheme, je mogoče prevesti v resničnost tudi najbolj zapleten vzorec, ki bo postal ornament in dodatek k podobi.

Vse baretke lahko razdelimo na zimske in poletne. Najprej je razlika v kakovosti preje, ki se uporablja za izdelavo tega kosa. Poletje vzame kvačkanje zelo tanko snov, ki jo sestavljajo vzorci in tke. To je bolj kot splet. Za izdelavo tega dodatka se uporabljajo samo najtanjše niti, pletene pa so z majhno kvačkanjem. To vam omogoča izdelavo preje, velike in majhne zanke. Poletni headdress se lahko dopolni s kroglicami ali okraski, primerna pa je tudi majhna broška. Glavna stvar je zagotoviti, da ti elementi ne "kričijo" lepote samega izdelka.

Zima vzame kvačkanje iz debele preje, najpogosteje iz volne. Tak proizvod ima lahko dodatno spodnjo plast, ki zagotavlja več toplote. Zimske klobuke lahko okrasimo tudi z vsemi vrstami okrasnih kamenčkov, broš in trakov. Logični dodatek k zimski beretki bo šal, pleten iz iste preje. Spomnimo se, da so baretke francoske klobuke, zato so vedno videti rafinirane in elegantne. Zaradi tega dostojanstva so sposobni narediti podobo dekleta bolj elegantno, tudi pozimi, ko velika količina toplih oblačil skriva vse vrline figure.

Praviloma se krogel kroji v krožnem vzorcu, nato pa se nanj ločeno nalepi osnova ali stran. Postopek se začne z oblikovanjem zank, ki se bodo nahajale na sredini dna in se postopoma premika na robove. Ta sistem vam omogoča, da traja enako in sorazmerno, da se prepreči popačenje in druge napake. Strani baretke se zašije (ali priveže) z istim kavljem. V redkih primerih se za povezovanje delov uporabljajo pletilne igle.

Kvačkano kljuko lahko pletite iz ene same preje in iz različnih vrst niti. Z uporabo materialov različne gostote in kakovosti, lahko dosežete zelo izjemen učinek, in beretka bo postala edinstvena in neponovljiva. Tudi, ko smo plesti kvačkanje, lahko uporabite niti različnih barv, samo je treba zagotoviti, da so v kombinaciji med seboj. Takšno pikčasto glavico lahko nosimo le pod monofoničnimi oblačili, saj bo samo po sebi izstopalo.

Obstaja veliko možnosti, kako narediti kvačkane kroglice, in vse so vredne pozornosti. Pomembno je samo izbrati shemo, vzorec, ki bo ustrezal slogu in razpoloženju lastnika stvari. V tem primeru bo pripomoček izgledal privlačno in edinstveno, postal bo dragocena dekoracija njegovega lastnika.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci