FoodPro Preloader

Kdo še ne ve, kako pripraviti delfine?


V tem članku bomo pozorni na prakso risanja delfinov. Verjetno ni nikogar skrivnost, da je za osebo, ki se nauči risati, praksa najpomembnejša stvar. Priporočljivo je, da svoje spretnosti umetniškega obvladovanja naučite na preprostih risbah. Zato se danes učimo risati delfina, vsakdo lahko obvlada to risbo. V pro

V tem članku bomo pozorni na prakso risanja delfinov. Verjetno ni nikogar skrivnost, da je za osebo, ki se nauči risati, praksa najpomembnejša stvar. Priporočljivo je, da svoje spretnosti umetniškega obvladovanja naučite na preprostih risbah. Zato se danes učimo risati delfina, vsakdo lahko obvlada to risbo. V procesu ustvarjanja te ljubke živali obstaja ena značilnost - prisotnost velikega števila gladkih linij. To je točno tisto, kar nam bo pomagalo, da se ustrezno treniramo in razširimo naše sposobnosti pri risanju.

Faze ustvarjanja slike

Preden odgovorite na vprašanje, kako pripraviti delfine, morate temeljito raziskati strukturo telesa morskega hišnega ljubljenčka. Konec koncev, to vam bo omogočilo, da bolj jasno predstavi pomembne podrobnosti. Pomikanje po fotografijah delfinov, risanje.

Narišite pot gibanja

Najprej morate podrobneje pogledati krivuljo gibanja živali, saj bomo na njej upodobljeni. Znano je, da imajo naši morski prijatelji zelo prilagodljivo telo, zato je pomembno poudariti to podrobnost v risbi. Da bi lahko prikazali krivuljo delfinov, je dovolj, da narišemo eno gladko črto. Po tem morate oceniti oči bodoče živali. Samo, ko se je spopadel s to nalogo, lahko nadaljujete neposredno s sliko volumetričnih delov, ki tvorijo osnovo telesa našega junaka.

Slika telesa faze

Torej imamo glavno linijo. Še naprej se ukvarjamo s tem, kako pripraviti delfine. Začnimo s telesom delfina - sestavljen je iz dveh krivulj, spodnji pa se zdi obokan navzgor. Če govorimo o drugem, potem naj bo nad njim in tudi obokan navzgor. Le v nasprotju z nižjo, bi morala biti zgornja krivulja bolj konveksna. Zdaj vemo, da je pri vprašanju, kako pripraviti delfine, osnova vzorca pomembna.

Zdaj nadaljujemo z ustvarjanjem plavuti in repa našega ljubljenega prijatelja. Ne pozabite, da mora biti zgornja plavutica prikazana v bližini središča, vendar nekoliko bližje glavi in ​​spodnja dva takoj pod njo. Kar se tiče repa, mora biti majhna in imeti trikotno obliko. Pri vprašanju, kako pritegniti delfine, je pomembno spoštovati razmerja, tako da so vsi detajli skladni. Zato ne naredite repa ogromnega.

Popravek vzorca

Ko smo opravili odlično delo z glavnimi deli telesa delfinov, je čas, da se lotimo več podrobnosti, in sicer obraza. Lahko je upodobljen, kot je prikazano na sliki, vendar lahko fantazijo vklopite in ustvarite edinstveno podobo. Zdaj je ostalo, da popravimo našo risbo. Da bi to naredili, iz trikotnega repa naredimo bolj realistično obliko. Obrišite nepotrebne linije z radirko.

To je to, naš delfin je pripravljen. Vendar pa lahko sliko oživimo, dodamo, recimo, noto narave. Da bo slika bolj zanimiva, narišite delfine, obkrožene z morskimi valovi, ali pa v ozadju upodobite plavajočo ladjo.

Zahvaljujoč fantaziji bomo zbrali takšne risarske izkušnje, ki jih potrebujemo. Če še vedno želite, da je risba sestavljena le iz morskega značaja, je priporočljivo, da jo narišete s preprostim svinčnikom. Vlak, in ti bo uspelo!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami