FoodPro Preloader

Ideje gerlande rojstni dan naredite sami


Rojstni dan otroka je veseli in pričakovani dan za vso družino. Otroci čakajo na pravljico, starši pa skušajo narediti ta dan nepozaben. Poskrbite za praznično vzdušje tako, da okrasite prizorišče dogodka. Naredite to enostavno in enostavno, ta članek bo obravnaval veliko število primerov prazničnega dekorja za otroške zabave. Ustvarjanje

Rojstni dan otroka je veseli in pričakovani dan za vso družino. Otroci čakajo na pravljico, starši pa skušajo narediti ta dan nepozaben.

Poskrbite za praznično vzdušje tako, da okrasite prizorišče dogodka. Naredite to enostavno in enostavno, ta članek bo obravnaval veliko število primerov prazničnega dekorja za otroške zabave.

Ustvarjanje ročno izdelanega venca za otrokov rojstni dan je prijetna in zanimiva dejavnost. Starši bodo srečni in bodo opazovali odzive otrok na njihov trud. Spodaj so navodila in nasveti za izdelavo girlande za otrokov rojstni dan z lastnimi rokami.

Ustvarite pravljično vzdušje

Garland je najpreprostejši in najbolj vsestranski način za dekoriranje prostora za počitnice. Lahko ga naredite hitro in enostavno. Če je čas dovolj, je vredno narediti bolj zapletene in spektakularne možnosti dekoracije.

S svojim otrokom lahko izdelate večbarvne trakove. Proizvodni proces je preprost, monoton in ne zahteva veliko pozornosti. Starši pa bodo imeli priložnost preživeti nekaj časa z otrokom, se družiti in ga naučiti preprostih veščin, ki jih potrebujejo pri vsakem delu.

Najboljše ideje girlande rojstni dan narediti sami

Na najrazličnejši način lahko uporabljate girlande. To je lahko navadna nit z zastavami in krogi ali okraski z bolj zapletenimi oblikami, kot je prikazano na spodnji fotografiji.

Sama nit lahko visi navpično. To tehniko uporabljajo profesionalni dekoraterji, kadar je potrebno vizualno razdeliti sobo na več območij, na primer, da ločimo prostor za igro od počitniške mize.

Treba je pokazati domišljijo, izdelavo girlande za rojstni dan otroka z lastnimi rokami. Ideje za dekor prostora so praktično neomejene. Res je, da bodo starši morali nekaj časa porabiti za ustvarjanje takšnega dekorja. Dekoracijo lahko uporabite tudi kot del zabavnega programa za otroke.

Girlande vam omogočajo, da ustvarite celotne kompozicije: združite več različnih vrst dekoracije, lahko naredite oblake z dežjem ali zvezdnim nebom z luno in drugimi planeti.

Kateri materiali so narejeni iz vencev

Najpogostejša možnost za urejanje prostora za otrokov rojstni dan je papirnati venček. To je zelo enostavno narediti sami. To bo zahtevalo tako vsestranske ustvarjalne materiale, kot so papir, lepenka, lepilo, spenjač itd. Za izdelavo venca lahko izrežete različne številke. Lahko so lepljeni, naslikani, okrašeni z iskricami in kroglicami, zloženi v obliki origami modelov, speti in celo zašiti.

Girlande so narejene ne samo iz barvnega papirja, nekatere obrtnice pa uporabljajo tudi prtičke. Iz njih lahko naredite zelo lepe žogice. Za izdelavo girland je bolje uporabiti stisnjene serviete.

Dejanski elementi dekoracije so lahko izdelani iz kakršnega koli materiala, ki je na voljo. Za to popolno ujemanje:

 • folija za hrano;
 • medicinski bombaž;
 • Obrezovanje večbarvne tkanine;
 • Ovitki za sladkarije iz sladkarij;
 • papirna valovita skodelica za kolački ali katera koli druga valovitost;
 • baloni.

Izbira materialov je odvisna od domišljije in spretnosti.

Originalni in nestandardni venci

Tudi hrana lahko ustvari girlando. Za to fit prstanov in blazinice ready-made zajtrk, čips, oreški, suhe in kandirano sadje, marmelade in souffles. Ročaj takšne girlande je treba pazljivo, da ne pokvari svoj videz. Dekoracijo je treba shraniti v hladilniku in ga ne uporabljati več kot dekor, ampak na primer za tekmovanje.

Spodaj je slika otrokovega rojstnega venca (z lastnimi rokami), ki je narejen iz pokovke in pripravljenih zajtrkov.

Takšna girlanda ni primerna za tiste, ki imajo živali v hiši. V poskusu poslastice lahko ne samo pokvari samo dekoracijo, temveč tudi okrašeno površino.

Preja dekoracija je še en preprost garland možnost za otrokov rojstni dan. Kako narediti žoge z lastnimi rokami iz pletenja niti, je znano vsem. Spodnja fotografija prikazuje, kakšen čudovit rezultat lahko dobite.

Kako narediti okenca za rojstni dan v roke hitro in enostavno

Naredite predmet - zastava se lahko uporablja z navadnimi škarjami in svinčnikom. Potrebno je samo narisati potrebne oblike in jih previdno razrezati. Potem so zastave povezane z lepilom ali spenjalnikom ali pa se prenašajo na nitko.

Takšen preprost način izdelave zahteva veliko časa, proces pa je monoton in dolgočasen. Svojo nalogo lahko poenostavite z nakupom oblikovanega luknja. Veliko takšnih naprav se prodaja v obrtniških trgovinah, različnih oblik in velikosti.

Tudi najbolj preprosta in dobro znana vsem garland-ringlet lahko dobite drugo življenje. Noži za izsekavanje so tako kompleksni, da lahko izrežejo prave vzorce in ne le geometrijske oblike. Naslednja fotografija je primer tega, kar je mogoče storiti z udarcem številk.

Preprosta pritrditev bo bistveno skrajšala čas delovanja. Ni vam več treba risati in previdno rezati vzdolž črt, samo držite list in pritisnite pero.

Koristni nasveti:

 1. Lahko naredite obroček iz girlande tako, da kupite končni papirni trak s tiskanim vzorcem. Boste morali samo, da ga razrežite na trakove in lepilo.
 2. Za tkanine zastave je bolje, da se čutil, potem vam ne bo treba ročaj kodrasti robovi, ki jih pušča luknjo udarec.

Kako varno pritrditi zastave v vencu

Girlande lahko zberemo na nit, pritrjeno na površino. Če je treba elemente obesiti, je vredno, da to naredite, preden pritrdite podstavek na svoje mesto. Zastave se lahko med seboj povežejo z lepilom ali spenjalnikom brez navoja.

Čas lahko prihranite s šivanjem izdelkov s šivalnim strojem. Za to so primerne le težke zastavice iz papirja / kartona ali tkanine. Niti lahko uporabljate najpogosteje ali najdete v prodaji kovine z bleščicami. Podobe iz debelega papirja morajo biti postavljene pod stiskalnico eno za drugo, brez vrzeli. Primer dela je prikazan na spodnji fotografiji.

Tako izdelane girlande bodo trajale dlje. So lažje za shranjevanje, hitreje, in ne izgledajo nič slabše od kupljenih okrasnih predmetov.

Izdelava girlande bombažnih ovojev za rojstni dan

Tak izdelek bo izšla lepa iz celih, nepoškodovanih bombažnih ovojev. Če so raztrgani, je mogoče izdelati škatle z zastavami iz kartona in jih preprosto prilepiti. Za girlande bombažnih ovojev potrebujete:

 • veliko različnih bombažnih ovojev;
 • trajna nit - osnova;
 • lepilo ali spenjač.

Obloge morajo izbrati najbolj enake velikosti. Če so barvite in sijoče, jih lahko preprosto prepognite na pol, spustite malo lepila v sredino in ga obesite na podlago. Če so ovojnice dovolj velike in so na njih upodobljeni lepi prizori, lahko en rob rahlo upognete in zvijemo ovoj v navoj kot običajno zastavo ali ga pritrdite s sponkami.

To je zelo enostaven in hiter način, da prihranite čas in dobite odličen rezultat. Otroci bodo zainteresirani, da razmislijo o embalaži in delijo svoje vtise o tem, kateri sladkarije so bolj okusne.

Opomba: starši morajo poskrbeti za razpoložljivost teh istih dobrot na počitniški mizi.

Obvladovanje cvetličnega venca pisanih servic

Papirni cvetovi lahko osvežijo situacijo in prave. Na spodnji fotografiji je prikazan primer okrasitve mize s cvetjem za prtičke.

Potrebovali boste prtičke ali tanek večbarvni ovojni papir, škarje, nit, lepilo, žico. Prtičke je treba rezati na trakove in jih zložiti z harmoniko. Papirno harmoniko z roba je treba odrezati z uporabo ene od metod, ki so predlagane na spodnji fotografiji in razporediti. Nato se trak obrne in se z enim koncem čvrsto zavije z navojem. Podnožje cvetja lahko potopite v lepilo in ga položite na tanko žico, da jo enostavno pritrdite na dno venca.

Za velike rože je bolje, da ne jemljite plenice, temveč poseben papir za cvetličarje. Na voljo je v različnih odtenkih in ima zanimivo neenakomerno teksturo.

Ustvarite venec iz žogic

Papirne krogle, ki se spuščajo s stropa na niti različnih dolžin, izgledajo zelo impresivno, toda v tesnem svežnju so kroglice odličen način za okrasitev prostora. To lahko preverite v spodnjem primeru.

Najlažji način za izdelavo takih kroglic je nakup gotovega v trgovini in niti na vrvici. Njihova proizvodnja je zelo zahtevna. Iz barvnega dvostranskega papirja je potrebno izrezati veliko število krogov. Nato obrnite kroge na pol in jih zlepite eno za drugo. Več kot je krog, bolj obsežna in "polna" bo žoga.

Prisotnost predelnih sten je odvisna od načina lepljenja polovic krogov med seboj. Končane kroglice morajo biti sestavljene na nit (osnovo) in pritrjene na površino.

Takšne lepe girlande lahko izdelamo ne samo iz papirja, temveč tudi iz niti in lepila. Potrebno je napihniti balone, velikodušno jih prekriti z lepilom in naviti niti. Posodo je treba razveljaviti, dokler se lepilo ne posuši. Nato vzemite iglo in počite balone. Rezultat je moden in zanimiv nakit, na primer, kot na spodnji fotografiji.

Končni izgled izdelka je odvisen od načina navijanja niti in njihove debeline. Namesto niti lahko vzamete debelo vrvico ali nit iz zvitih pleničkov ali časopisnega papirja. Nato bodo končne kroglice izgledale kot v naslednjem primeru.

Prav tako lahko vzamete vsaj 10 listov papirja, jih zložite enega proti drugemu, jih zvijete z majhno harmoniko in jih na sredini povežete. Nato posebej poravnajte harmoniko za vsak list. Rezultat bo obsežna in lepa žoga, kot je prikazano na spodnji sliki.

Kako narediti nenavadne zastave - srca, loki in luči

Zanimive elemente boste dobili, če trak razrežete na trakove različnih dolžin in jih na poseben način pritrdite. Podrobneje je proces ustvarjanja src prikazan na spodnji fotografiji.

Element je voluminozen lok, idealen za rojstni dan deklet. Poskrbite, da je preprosto, a risanje in rezanje podrobnosti je treba opraviti ročno. Za lok morate rezati in pritrditi 3 dele. Postopek izdelave je prikazan na spodnji fotografiji.

Element svetilke je zelo podoben krogli, vendar je še težje. Ni treba, da so velike, manjše so, bolj pritegnejo oko in ustrežejo drugim. Za izdelavo luči potrebujete karton in škarje. Najprej morate odrezati veliko število praznih delov, nato pa jih preprosto pritrdite z lepilom ali s pomočjo rezanih kavljev.

Kot je razvidno s fotografije, so okraski zelo lepi. Te kroglice se imenujejo svetilke, ker lahko v proizvodnem procesu enostavno vstavijo LED žarnico.

Mi posplošujemo izkušnje ali kompleksne modele iz girlande

Pri okraševanju prostorov je združiti več vrst vencev in različnih elementov, ta možnost pa bo najbolj ugodna. O oblakih z dežjem smo že omenili luči, na spodnji fotografiji je prikazan primer takega oblikovanja.

Prav tako je možno šivati ​​dolge niti z majhnimi kosi medicinskih zvezkov iz bombaža in papirja. V kratkih intervalih jih pritrdite na strop in jim omogočite, da padejo na tla, in dobite čudovito zaveso in ločite počivališče za starše in otroke. Na girlandah lahko obesite majhna presenečenja in darila za otroke.

Tudi izmenjava zelo preprostih vencev ustvarja prostor za dekoraterje. Na potrditvena polja lahko postavite črke, sestavite otrokovo ime ali celoten pozdrav s slikami.

Najlažji način za ustvarjanje prazničnega dekorja je girlanda za otrokov rojstni dan, ki jo zbere ena roka na nitko. To je enostavno narediti in ne traja veliko časa.

Ne glede na to, kaj so starši izumili, da bi oblikovali otrokove počitnice, lahko odrasli in otroci dobijo veliko užitka, hkrati pa v spominu ohranijo srečne spomine na svoj čas skupaj. Eno zelo nenavadno venec lahko ustvarimo skozi vse življenje. Potrebno je obesiti nit na steno in mu priložiti fotografije družinskih praznovanj in radostnih dogodkov.