FoodPro Preloader

Rezervoar sladkarij. Ideje sladke darila iz sladkarij to storite sami


Bonboni kot darilo so zelo dobri, če pa jih neobičajno okrasite, vas bo navdušila oseba, ki ji jo boste dali. Poskusimo razmisliti o zanimivih idejah o oblikovanju darila s sladkarijami. Če želite svojemu ljubimcu ali možu dati kaj zanimivega 23. februarja, bi bil najboljši rezervoar za sladkarije. Takše

Bonboni kot darilo so zelo dobri, če pa jih neobičajno okrasite, vas bo navdušila oseba, ki ji jo boste dali. Poskusimo razmisliti o zanimivih idejah o oblikovanju darila s sladkarijami.

Če želite svojemu ljubimcu ali možu dati kaj zanimivega 23. februarja, bi bil najboljši rezervoar za sladkarije. Takšen dar ni samo simbol moškosti, temveč tudi pravo presenečenje za sladke zobe.

Glavni razred, osnova rezervoarja

Če želite narediti takšno darilo, boste morali vzeti dve kartonski škatli, trak, poseben embalažni papir, nož za pisalne potrebščine, dvanajst kosov čokoladnih medalj, lepilo ter zeleni in rjavi valoviti papir.

Velika kartonska škatla bo osnova za vaš rezervoar, majhna škatla pa bo stolp. Če naredite rezervoar sladkarij, zavijte škatlo s scotch trakom in ga zavijte v ovojni papir.

Vaš tank bo potreboval gosenice. Če želite to narediti, morate izrezati dve dolgi trakovi iz penaste plastike, ki so enake velikosti kot robovi škatle. Ti trakovi so oviti v valovitega papirja, čokoladne medalje pa so zlepljene na vrhu. In lahko lepite in majhne čokolade, potem bo vaša plovila - rezervoar čokolade - videti še boljše. Zdaj so sledi prilepljene na škatlo. Za moč, jih lahko pritrdite z ribiško vrvico ali sukanec za šivanje in lahko uporabite prejo za pletenje.

Rezervoar čokolade, izdelan z lastnimi rokami, je dobra ideja za darilo čokolade. To je težko.

Pripravljen rezervoar

Izdelava cev vašega rezervoarja. Če želite to narediti, vzemite kos kartona, zavijemo v cev, zavijte lep papir, lahko barvate. Cev se lahko rahlo obrezuje, tako da je enakomerna.

Zdaj začnemo napolniti rezervoar z lastnimi rokami. Če želite to narediti, lahko vzamete majhno sladkarije, kot so "Bird's milk" ali "Cow".

Nežno zložimo bonbone v veliko in majhno škatlo, jih združimo med seboj in nato zlepite cisterno. Zunaj zalijemo sladkarije in rezervoar. Torej je vaš rezervoar za sladkarije pripravljen, lahko ga predstavite svoji ljubljeni osebi.

Kitaro

Darila iz sladkarij so najboljši spominek in tudi primerna, če želite narediti nekaj prijetnega za vašo ljubljeno osebo. Takšen dar bo vaši družini povzročil popoln užitek.

Rezervoar sladkarij, katerega mojstrski razred je že bil predstavljen, lahko postane model za ustvarjanje drugih del v istem slogu. Na primer, kitare.

Če veste, kako narediti tank iz sladkarij, potem vam ne bo težko ustvariti kitare. Da bi to naredili, vzamemo velik kos kartona, nanj pritrdimo navadno kitaro, oris pa oris. Odrežite kos kartona. Potem lahko barvni papir zalepite na kartonski papir.

Vzamemo tri ali štiri kilograme bombažnih ovojev, jih lepimo na kartonsko podlago kitare. Strune za to lahko izdelamo iz elastičnega ali iz običajne močne niti.

Šopek iz bonbonov

Če sta rezervoar za sladkarije in ista kitara primernejša kot darilo za moškega, potem bo ženska in dekle »šopek« s sladkarijami všeč. V primeru, ko želite udariti damo srca z neverjetno darilo, je smiselno narediti takšen šopek.

Najprej vzemite kos pene in izrežite trak iz njega, ki ga nato vstavite v kozarec ali v kozarec. Darila iz bonbonov so narejena s pomočjo lasuljev, ki so pritrjeni na bonboni. Potem je sladkarije na vrhu zavit v čudovit puh rožnatih papirjev. Ta papir mora biti v obliki vrtnic.

Upoštevajte, da morate imeti ostre in močne nabore, ki lahko prenesejo težo in sladkarije ter cvet. Vstaviti jih je treba v košaro, v kateri je dno narejeno iz pene. In znotraj šopeka lahko posadite medvedka ali zajčka, lahko pa tudi steklenico šampanjca. Darila, izdelana na ta način, so zelo izvirna.

Ananas

Če ste že pripravili rezervoar sladkarij, in želite nekaj drugega, potem je čas, da kuhamo ananas iz sladkarij. Ni tako težko doseči, hkrati pa bo zelo lepo in izvirno darilo za rojstni dan, novo leto, osmo marca in druge praznike.

Začetni material za delo je običajna steklenica za šampanjec (ali pa lahko vzamete plastično steklenico iz “Fante”), približno osemdeset sladkarij, lepilni trak in pištolo za lepljenje. Torej so repi sladkarij zlepljeni skupaj, nato se nanese tudi lepilo. S pomočjo lepila PVA se vse steklenice prilepijo na steklenico, za trajnost pa lahko dodate lepilni trak.

Vzamemo aspidistre trak in iz njega narežemo rep ananasa. Lahko naredite deset ali petnajst trakov, vsi so vstavljeni v vrat steklenice. Bolj takšne proge bodo vstavljene v steklenico, bolj bo vaša kompozicija izgledala kot ananas. In tako, da je bila podobnost velika, lahko zvežete vrat steklenice z juto.

Stroj za sladkarije

Vaša domišljija vam bo pomagala pri oblikovanju najboljše možnosti za okrasitev počitniškega darila. Če želite narediti darilo za otroka, potem bo primerna izbira stroj za sladkarije. Toda odrasli bodo tudi navdušeni nad tem darilom.

Če želite ustvariti takšen stroj, boste potrebovali ne le sladkarije. Boste morali najti ali kupiti kartonske škatle, zobotrebci, trak, žice, naravne tkanine. Potrebujete pištolo za lepilo in osem paketov sladkarij, lahko dobite Dolci bonboni.

Najprej narišite vzorec na papir, nato ga razrežite s škarjami in prenesite na karton. Kartonski deli so povezani z lepilnim trakom, nato pa se prilepijo na voznikov sedež. To lahko storite z valovitim papirjem. Krepite robove stroja z žico in raztegnite kos žice od roba do roba. Nato na njej pritrdimo krpo, ki bo okrasila avto in ga zaprla.

Približno na enakem principu kot rezervoar sladkarij, je izdelan mojstrski razred, za izdelavo katerega smo že preučevali, in stroj. Namesto koles se čokoladne medalje zavijejo v ovoje.

Še vedno morate izdelati stranske plošče, izdelane so iz valovitega papirja. Žarometi bodo dva okrogla sladkarija, namesto kolesca za pritrditev volana. Če veste, kako narediti rezervoar za sladkarije, bo stroj enostavno narediti.

Dokončani stroj zapakiramo v celofan in podarimo darilo.

Candy Doll

Darila sladkarij so drugačna. Vsakemu dekletu bo všeč lutka iz sladkarij. Poskusite si narediti takšno darilo.

V trgovini ni treba kupiti nove lutke. Najdete eno od kitajskih igrač, ki je podobna lutki Barbie, in izdelajte obrt iz nje. V kompleksnosti je ta igračka enaka kot posoda za sladkarije. Ko ustvarite takšno igračo, lahko prikažete vse svoje obrtne sposobnosti.

Poleg lutke, boste potrebovali majhen kos pene, drugačno tkanino, lahko vzamete nekaj kosov pletenin. Če želite, da je krilo puhasto, in z volanom, potem vzemite kose svile ali satena. Potrebovali boste več lepila in navojev Moment.

Že smo se naučili, kaj lahko naredimo iz sladkarij. Poskušali bomo diverzificirati naše znanje. Iz plastike izdelamo stožec, izrežemo luknjo v lutki. Lutko smo dali v peno.

"Krilo" iz penaste plastike je ovito s krpo ali valovitim papirjem, ki vam je najbolj všeč. Lahko priložite z lepilom ali posnetke. Lahko okrasite z biseri in kroglicami.

Tudi iz tkanine ali papirja, morate narediti prsni del obleke, lahko naredite tako, da je bila sundress. Poskusite postaviti stičišče steznika in krila nevidno. Ustvarjamo vrtnice iz papirja, v njih vstavljamo bonbone. Pritrdite na obleko.

Za lutko lahko naredite vrtnice in majhen dežnik. Več barv bo bolj elegantno.

Drevo sladkarij

Ta možnost je najbolj vsestranska. Lahko ga daš vsakomur, ne glede na spol in starost.

Okrasna drevesa bodo zadovoljila vaše goste kot rezervoar za sladkarije. Drevo s sladkarijami ali denarnim drevesom je primerno za vsako notranjost.

Če želite ustvariti takšno mojstrovino, boste potrebovali majhen cvetlični lonec, kovinsko palico, penasto plastiko, lepilo, različne tkanine, kot so šifon in chintz, majhne škarje, zobotrebci, sesanje bonbonov na nitko. Če želite denar priti v vašo hišo, potem je smiselno, da bi denarno drevo postalo talisman v vaši notranjosti.

Na drevesu denarja naj visi čokoladne medalje v zlatih ovojih. Lahko jo okrasite z navadnimi kovanci, vendar bi morali sijati.

Ustvarjanje dreves

Deblo drevesa je narejeno iz debele žice, ki je prepognjena v več slojih. Z vrha se spremeni v niti, lahko vzamete običajno volno.

Cvetje izdelujemo v valovitega papirja, v katerega se vstavijo bonboni ali čokoladne medalje. Izrežite cvetne liste tega papirja, jih navijte na svinčnik, tako da bodo imeli ukrivljeno obliko. Tri listiÄ tone zatiÄnice na zobotrebci, se izkaže, da je vrtnica. Več teh vrtnic je pritrjenih na deblo drevesa.

Da bi bilo vaše denarno drevo najbolj spektakularno, je priporočljivo, da ga zavijete v zlate trakove in izrežete liste iz folije, da jih okrasite. Da bi izboljšali energijo drevesa, je priporočljivo, da z njo povežete rdeči trak.

Darila bonbonov so lahko zelo različna, pomembno je pokazati domišljijo, ko so ustvarjena. Če ustvarite darilo s pomočjo sladkarij, bo trajalo dlje in boste ga lahko občudovali dlje. Darila čokolade je treba zaužiti skoraj takoj po predstavitvi, da se ne pokvari.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča