FoodPro Preloader

Kako kvačkati sundresses za dekleta


Vroče poletje je tik za vogalom in ob prihodu toplote bo vsaka mamica iskala lepo obleko za svojo ljubljeno hčerko. Z veliko izbiro otroških oblačil v naših trgovinah to sploh ni problem, ampak poletna obleka za dekleta, kvačkana, je redkost. In ko so na ulici spoznali otroka v podobni obleki, so mnogi preživeli njene navdušene oči in razmišljali o tem, kaj je njena mama igla. Kje zače

Vroče poletje je tik za vogalom in ob prihodu toplote bo vsaka mamica iskala lepo obleko za svojo ljubljeno hčerko. Z veliko izbiro otroških oblačil v naših trgovinah to sploh ni problem, ampak poletna obleka za dekleta, kvačkana, je redkost. In ko so na ulici spoznali otroka v podobni obleki, so mnogi preživeli njene navdušene oči in razmišljali o tem, kaj je njena mama igla.

Kje začeti

Torej, kaj morate vedeti, da plesti sundresses kvačkanje za dekleta? Najprej morate izmeriti otroka, potrebujete obseg prsnega koša in dolžino izdelka - to sta bistveni meritvi. Če je steznik sundress pleten krog, potem boste potrebovali tudi obseg glave. Za začetek te meritve je treba dodati nekaj centimetrov prostega prileganja izdelka.

Obleka kvačkanje za dekleta se lahko poveže v enem koraku - začenši od zgoraj navzdol, okrogli ali v dveh fazah - od spodnjega dela obroča navzgor in od spodnjega dela spodnjega dela spodnjega dela, kjer je steznik pleten na sprednji in napačni strani izmenično, krilo pa v krogu.

Okrogla pletena sundress

Za tak izdelek se zbere veriga zračnih zank dolžine, ki je enaka obsegu glave + 2 cm, zaprta v krogu in začnejo plesti prvo vrsto. Tukaj lahko uporabite poljuben vzorec, dokler je krog po prvi vrstici kvačkan s hitrostjo dveh stolpcev v vsaki spodnji zanki. Torej pletene krpo z višino, ki je enaka višini armhole + 3 cm, po katerem je pletenje prepognjena na pol in merjena od sredine do roba četrtega dela obsega prsnega koša v eni in drugi strani, spredaj in za pletenjem. Prav z merjenimi zankami bo nastal začetek krila. Med obema stranskima oznakama morate za dobro prileganje linije prsnega koša izbrati 4-6 zračnih zank. Ko začnete delati na krilu, lahko spremenite glavni vzorec, v katerem lahko dodate število zank. Idealno - vzorec "ananas" ali "navijači". Tudi vzdolž začetka pletenja krila za pompe lahko povečate število stebrov v eni spodnji zanki vrstice. Takšne sundresses kvačkanje za dekleta videti zelo srčkan na tots od leta do treh let.

Sundress v dveh stopnjah

Prva faza je pletenje steznika. Takšne sundresses kvačkanje za dekleta začeli plesti z nizom zraka zanke. Dolžina verige mora biti 2 cm več kot obod prsnega koša, če je sundress z visokim pasom ali obsegom pasu. Pletenje se opravlja izmenično od spredaj in hrbtne strani, steznik pa je pleten do višine roke, po katerem se zavije sprednji in zadnji del, ki gre v trakove. Lahko jih naredimo na zaponki in jih lahko združimo v eno. Sprednji del krila se začne od spodnjega roba steznika, podvoji ali potroji število stebrov, pleteni pa so na enak način kot vrh sundressa z obraza in navzven, okrogli, vendar z obračanjem dela začnejo le na bokih. Prevrnitev se opravi, da se nadaljuje nadomestna smer stolpcev sprednje in zadnje vrstice, kar zagotavlja lepo in celo kvačkanje. Obleka za dekleta, pletena v dveh stopnjah, se lahko izvaja z različnimi vzorci. Takšne sundresses so primerne tako za mlade kot starejše modne ženske.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo