FoodPro Preloader

Master class: zbiranje šopek chupa chups-a-it-yourself


Razlogi za dajanje ženskam so lahko zelo različni: 8. marec, rojstni dan, izpite, diplomi in še veliko več. Res je, da običajno šopek ima eno glavno pomanjkljivost: tudi najbolj odporne žive ne več kot teden dni. Vendar pa sploh ni potrebno dati običajnega cvetja. Zakaj ne bi naredili šopek chupa chups s svojimi rokami? Takšno d

Razlogi za dajanje ženskam so lahko zelo različni: 8. marec, rojstni dan, izpite, diplomi in še veliko več. Res je, da običajno šopek ima eno glavno pomanjkljivost: tudi najbolj odporne žive ne več kot teden dni. Vendar pa sploh ni potrebno dati običajnega cvetja. Zakaj ne bi naredili šopek chupa chups s svojimi rokami? Takšno darilo bo zagotovo uživalo v najzahtevnejši lepoti. Še več, tudi čez mesec dni jo bo lahko uživala.

Potrebni materiali

Za izdelavo majhnega šopeka bonbonov "Chupa-Chups" boste potrebovali takšna orodja in materiale:

- same bonbone (5-7 kosov, ampak na splošno, več sladkarij, večja bo šopek);

- barvni valoviti papir (lahko kupite v cvetličarni ali uporabite papirnate serviete);

- barvni trak za dekoracijo (možnih je več različnih);

- tanek viski (za pritrditev "cvetja" bo potrebno veliko);

- pisarniške škarje.

Korak za korakom

1. Najprej morate pripraviti delovno mesto - ne bi smelo biti ničesar več. Ustrezna organizacija primera pomaga v prihodnosti.

2

Izrežite kroge iz barvnega papirja ali serviete. Več različnih barv, svetlejši bo šopek chupa chups. Ustvarite lahko resnično mojstrovino z lastnimi rokami, obstaja želja! Torej za vsak kuhan karamel potrebujemo 3-4 kroge s premerom 10-12 cm.

3. Za udobje jih položite v pilote za vsako "cvet". Vsak krog se zloži na pol, nato pa ponovno na pol. Odrežite majhno konico. V nastali luknji bo šel skozi palico sladkarije.

4. Ko je vsak "cvet" obdan z "cvetnimi listi", morate papir zavarovati s scotch trakom in dobro držati glavo v pesti. Potem se lahko roka spusti, če je potrebno, popravite "cvet".

5. Tako boste morali z lastnimi rokami zbrati celo šopek iz lizike. In zadnja stvar, ki je še preostala, je medsebojna vezava "cvetja". Za to boste morda potrebovali tudi drugi par rok. Da bo šopek dobro obdržal, morate najprej povezati dva chupasa. Potem prevrnite tretjo in tako naprej, dokler niso zbrani vsi elementi.

6. In končno: scotch moramo skriti in hkrati okrasiti. Namreč: odrežite trak z dolžino 20-30 cm, z njo dobro zavezujte podlago in s škarjami naredite spirale.

Tako je, da naredimo šopek chupa chups, ki je prikazan na začetku članka. Samo ne bojte se nepravilnosti in hrapavosti. V končni obliki ne bodo tako opazne.

Različice

Seveda pa to ni edini način, da ustvarite takšne obrti kot šopek chupa-chups s svojimi rokami. Na primer, lahko naredite prave vrtnice, če namesto krogov okoli karamele popravite cvetne liste. Lahko so izdelane iz trakov, ki so zavite v zanke. Podnožje šopeka lahko podaljšate s pomočjo tubul, če je potrebno. In še vedno je dobro okrasiti tak šopek s čestitkami. Ali pa zavijte v valovitega papirja.

Sladko oblikovanje samo na prvi pogled se zdi težko. Dejstvo je, da različne šopke sladkarije, tudi učenec lahko storite. Glavna stvar je, da zaloge s potrebnimi materiali in orodji. In potem našli prost večer osebno narediti nenavadno darilo. Kreativni uspeh za vas!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja