FoodPro Preloader

Kako narediti pončo z lastnimi rokami? Dve najlažji možnosti


Ali menite, da ste modna ženska in želite izgledati ekstravagantno? Potem morate imeti v svoji garderobi nenavadne predmete stranišča. Na primer, naredite si originalno pončo z lastnimi rokami. Ta člen ponuja dve preprosti možnosti za šivanje tega izdelka. Predhodni izračuni za izdelavo pravokotnega ogrinjala na ramenih Delo poteka zelo preprosto. Da bi s

Ali menite, da ste modna ženska in želite izgledati ekstravagantno? Potem morate imeti v svoji garderobi nenavadne predmete stranišča. Na primer, naredite si originalno pončo z lastnimi rokami. Ta člen ponuja dve preprosti možnosti za šivanje tega izdelka.

Predhodni izračuni za izdelavo pravokotnega ogrinjala na ramenih

Delo poteka zelo preprosto. Da bi s svojimi rokami naredili pončo, morate najprej opraviti izračune, da dobite risarski vzorec. Vzemite merilni trak in kakršen koli del oblačil z dolgimi rokavi, kot je jopica ali široka srajca. Vzorec se razporedi na ravno površino, pri čemer se rokavi usmerijo na stranice, ki so pravokotne na police. Nato označite mesta, kjer naj bi se končala dolžina tričetrtine. Trak postavite med dve točki, kolikor je mogoče blizu ravni ramen. Dobljena slika bo enaka širini prihodnjega rta. Če želite narediti pončo z lastnimi rokami, ne preveč širok, potem zmanjšajte to številko na želeno velikost. Dolžina lahko variira tudi v širokem razponu. Tanjši in lažji izdelki so ponavadi precej kratki - na ali malo nad pasom. Zimske možnosti za vrsto jopičev praviloma pokrivajo boke.

Fazni opis pletenja pravokotnega ponča

Razmislite o izvedbi napere napere velikosti 48-50. Njegova širina bo 95-100 cm, za vezanje pa uporabite igle št. Kvačkani pončo z lastnimi rokami bo prav tako videti zelo lepo. Vnaprej pripravljeni vzorci pomagajo natančneje izračunati zanke. V ta namen običajno povežejo segment po ponovljenem vzorcu in nato opravijo potrebne izračune, ki temeljijo na številkah na risbi. Torej, ko ste začeli delati, se premaknite v ravni liniji do višine izdelka 50-55 cm, nato pa z razdelitvijo skupnega števila zank na dva enaka dela začnite zmanjševati zanke na sredini, tako da naredite luknjo za glavo. Njegova širina mora biti 22-25 cm v končni obliki, ko doseže želeno velikost, se začne povečevati na obeh straneh, da se obe pletenici povežeta v eno. Njegova širina bo enaka začetni vrednosti pred spuščanjem v vrat. Nadaljujte z delom tako, da povežete platno želene dolžine. Luknjo v izdelku lahko obrežemo z visokim ovratnikom ali več vrstami pletenja (pletenje, kvačkanje) v krogu. Navijte vrv, ki posnema pas, na pasu. Cape pripravljen!

Kako narediti trikotni pončo z lastnimi rokami?

Ta rt je bolj vsestranski. Za njegovo izvajanje ne zahteva gradnjo vzorcev in predhodne izračune. Poleg vyvyazyvaniya, lahko šivajo tako pončo z lastnimi rokami iz gosto tkanino ali pletenine. Če želite to narediti, morate izrezati dva enaka pravokotnika. Njihova širina bo enaka razdalji od točke začetka rame blizu vratu do komolca. Dolžina obdelovanca bo sorazmerna z ozkim delom v dvojni velikosti. Ti dve platni razporedite v skladu s predlagano shemo. Prva stopnja povezave je označena z veliko puščico. Okrasite šiv lepo, na primer, ga skrbno okrasite s končnim trakom. Drugo stopnjo označujejo dve črtkani črti. Na enak način obdelajte šiv. S povezavo izdelka po shemi dobite dvoslojno trikotno platno z luknjo v sredini za glavo. Zaključek vratu in rob pončo lahko okrasimo z enakim trakom, ki smo ga že uporabili.

Predstavljajte si in dobite edinstvene izdelke, ki jih izdelate sami!