FoodPro Preloader

Kako hitro in enostavno izdelati plastelin za psa?


Pes je nedvomno najpogostejši in najljubši ljubljenček. Že dolgo, odkar so te prijazne živali služile ljudem. V tem članku se boste naučili, kako iz lastne roke narediti psa iz plastelina. Materiali in orodja Preden izdelate psa iz gline, morate skrbno izbrati materiale in orodja. Zlasti se nanaša na primere, ko se ukvarjate s profesionalnim modeliranjem in želite ustvariti svoje delo. Za otroš

Pes je nedvomno najpogostejši in najljubši ljubljenček. Že dolgo, odkar so te prijazne živali služile ljudem. V tem članku se boste naučili, kako iz lastne roke narediti psa iz plastelina.

Materiali in orodja

Preden izdelate psa iz gline, morate skrbno izbrati materiale in orodja. Zlasti se nanaša na primere, ko se ukvarjate s profesionalnim modeliranjem in želite ustvariti svoje delo.

Za otroško ustvarjalnost je najbolje kupiti preprosto glino, ki jo lahko vidimo v katerem koli klerikalni službi. Prvič, poceni je. In drugič, barvita je.

Tudi zaloge vaših skladov. In da ne bi umazali mize v plastelinu, kupite posebno plastično ploščo. Morda boste v procesu modeliranja potrebovali tudi mokro krpo, saj včasih glina barva kožo rok.

Kako narediti psa z otrokom iz plastelina?

Če se boste ukvarjali z otrokom, potem ni potrebno ustvarjati realistične živali. Glavna stvar je, da uživate v okupaciji čada in je bilo zanimivo. Zato vzemite barvno ilovico in izberite barve, ki jih ima otrok najbolj všeč.

Prvo slepi telo z vratom. Takoj lahko oblikujete telo, vrat in glavo iz enega kosa. Nato naredite štiri tace s štirimi majhnimi kroglicami in jih prilepite na svoje telo. Pokrijte robove. Vzemite sklad in jih označite s prsti na njihovih tacah. Nato vstavite rep iz tanke klobase. Ne pozabite na ušesa. Stisnite usta. Slepe oči dveh kroglic črne barve. Lahko vzamete zobotrebec in naredite teksturo volne. Pes je pripravljen!

Izdelajte volumetrično sliko psa z okvirjem?

In zdaj se boste naučili, kako slepiti pesnega peska v stopnjah. Najprej določite velikost prihodnjih številk. Če razmišljate o tem, kako narediti velik pes peska gline, potem boste morda morali ustvariti žico in folijo. Če želite to narediti, najprej narežite žični okvir, nato pa zmečkane koščke folije navijte. Torej bo vaša številka bolj trajna in trajnostna.

Nato začnite skrbno držati okoli okvirja. To naredite v plasteh. Zelo dobro bo, če vzamete anatomski atlas in se osredotočite nanj. Torej bo vaš pes zelo realističen in lep. Ne pozabite na oči. Po zaslepljenju oči naredite tanke veke. Boste jih podrobneje razložili kasneje.

Ko naredite prvo plast mišic, nadaljujte z nanosom kože in dlake. Prvič, če je vaš pes plešast, poravnajte prostor med mišicami. Drugič, na tej stopnji lahko začnete klesati volno. Če želite obleči realistično, uporabite različna orodja. Za konice lahko na koncih vzamete kup z žogicami, za delo z volno pa lahko uporabite preprosto iglo ali zobotrebcem. Zdaj veste, kako narediti glinenega psa.

In kaj še lahko storite s plastično figuro?

Zaslišali ste psa in všeč vam je. Ampak, kot veste, je plastelin kratkotrajen. Figurica iz njega lahko pade na tla in se v toploti opere ali stopi. Poleg tega se prah strdi za plastelin. Zato se lahko še posebej uspešna plastelinska slika prilepi z ostanki časopisov ali papirja. Uporabite PVA lepilo. Sloje je treba narediti dva ali tri. Nato izrežite figurico na pol in odstranite glino iz nje. Prilepite sliko nazaj in jo prekrijte z več plastmi papirja. Takšna številka vam bo služila veliko dlje. Poleg tega je mogoče okrasiti.

Upamo, da zdaj razumete, kako narediti pes iz gline. Po želji lahko glino zamenjamo s polimersko glino, ki po pečenju postane močna in čvrsta na otip.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala.  VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami.  Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk.  Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila