FoodPro Preloader

Kako narediti šopek "Kinder" narediti sami korak za korakom


Želite ustvariti cvetlično ureditev čokoladnih jajc? Niste prepričani, kje začeti? Po branju priporočil iz članka, lahko enostavno naredite šopek "Kinder" z lastnimi rokami. Korak za korakom je precej enostavno. Potrebni materiali so v vsaki trgovini, za preproste možnosti pa verjetno imate vse, kar potrebujete doma. Zanimiv

Želite ustvariti cvetlično ureditev čokoladnih jajc? Niste prepričani, kje začeti? Po branju priporočil iz članka, lahko enostavno naredite šopek "Kinder" z lastnimi rokami. Korak za korakom je precej enostavno. Potrebni materiali so v vsaki trgovini, za preproste možnosti pa verjetno imate vse, kar potrebujete doma.

Zanimive ideje

Ustvarjanje šopek "Kinder" s svojimi rokami korak za korakom je snap, kot se morda zdi na prvi pogled. Možnosti so različne:

 • samo iz čokoladnih jajc s trakovi, organza, floristična mreža;
 • v kombinaciji s svežim cvetjem;
 • floristične parcele iz valovitega papirja, karona, šifona, dopolnjene z "Kinder";
 • topiary.

Čokoladna jajca so lahko osnovni elementi in prijetno sladko dopolnilo. V vsakem primeru bo univerzalno darilo za otroka za vsak dopust.

Kaj je potrebno?

Ustvarjanje šopek "Kinder" s svojimi rokami je korak za korakom enostavno, če pripravite vse vnaprej. Kupiti morate naslednje:

 • Čokoladna jajca;
 • nabodala za kebab;
 • valoviti papir;
 • floristična žica, trak, mreža;
 • organza, šifon, karo;
 • loki, trakovi, metulji;
 • sveže cvetje

Sestava je lahko neodvisen predmet, ki bo narejen na okvirju plastične cevi. Cvetlične skice v košarah, na primer v obliki srca, so lepe. Lahko postavite šopek v vazo. Pomembno je, da se ujema s slogom spominka in dopolnjuje šopek in ne pokvari njegovega dojemanja.

Posodo, škatlo ali podnožje za cvetlični aranžma je enostavno izdelati iz čokoladnih ploščic Kinder. Imajo pravokotno podolgovato obliko, zato je zelo priročno ustvariti vertikalne površine. Potrebovali boste škatlo poljubne oblike (okrogle, podolgovate navpično, v obliki srca). Na njeni površini se čokoladice držijo v navpični, vodoravni smeri ali izmenično.

Poleg čokoladnih jajc, cvetja in cvetličnih okraskov je treba igrače uporabljati kot darilo za otroke. Za dekleta, majhne mehke medvede, zajčke in srca, bodo to storili in za fante je najbolje, da izberejo avtomobile.

Šopek "Kinders" naredite sami korak za korakom
(fotografija za začetnike)

Najlažje je izdelati tulipane, kjer je čokoladno jajce podlaga za cvet. Za pripravo takšne kompozicije, kot je prikazano na naslednji sliki, morate izvesti naslednja dejanja:

 1. Kupite pravo količino "Kinder".
 2. Pripravite ustrezno število barvnih prtičkov.
 3. Vzemite prvo jajce in ga zavijte v prtiček, tako da je konica približno v sredini.
 4. Odrežite dodatne robove.
 5. Pritrdite jajce skupaj s cvetličnim prtičkom na ražnju za kebab.
 6. Steblo ovijte na dno.
 7. Rezane liste iz zelene lepenke ali papirja in jih pritrdite na steblo.
 8. Naredite tudi vse druge tulipane.
 9. Združite vse rože v šopek in dal v lepo vazo ali zaviti valovitega papirja. Izdelek okrasite z lokom.

Šopek "Kinders" naredite sami korak za korakom z navodili (bolj kompleksna možnost)

Čokoladna jajca se lahko uporabljajo kot sredina cvetja iz blaga.

Če želite izvedeti, kako ustvariti šopek "Kinder" z lastnimi rokami, kot je na sliki zgoraj, preberite in sledite tem korakom:

 1. Cvetni listi vrtnice iz valovitega papirja, šifona ali najlona razrežite v vzorec.
 2. Robove robov tkanine obdelajte nad plamenom sveče. To ne bo dopustilo, da se material sruši in bo tudi oblikoval. S papirjem pojdite na naslednji korak.
 3. Zavijte "Kinder" s filmom, ki ga zložite in zložite "nogo", ki jo morate položiti na nabodalo. To bo ohranilo cvet na okvirju.
 4. Začnite oblikovati strukturo cvetja in lepljenje cvetnih listov skupaj.
 5. Naredite sepal in zavijte pecelj s cvetličnim trakom.
 6. Naredite ustrezno količino barv.
 7. Postavite vse v šopek.
 8. Zavijte sestavo z valovitim papirjem, okrasite s trakom, metuljem ali drugim dekorjem.

Zelo lepe rože s centri "Kinder" lahko izdelamo iz najlona na žični okvir. V tem primeru je vsaka latica lahka in prosojna in hkrati trajna, saj ima kontura žično podlago.

Če želite sestavino hitro izdelati iz razpoložljivih materialov, lahko uporabite navaden papir (papir za risanje), ki ga je enostavno barvati. Kot stebla in trup se pogosteje uporabljajo nabodala za kebab. Če niso doma ali imate dovolj kratkih okvirjev, uporabite navadne zobotrebce.

Topiary iz "Kinder"

Še en stilsko darilo - mini-drevo v obliki žogo v lonec. Topiary iz cvetov in sladkarij. Različica čokoladnega jajca je prav tako izvirna.

Če želite narediti takšno žogico "Kinder" s svojimi rokami korak za korakom (fotografija zgoraj), morate pripraviti naslednje:

 • sferična pena, papirna pena, krogla;
 • steblo za steblo;
 • lonček, vaza ali posoda z nadevom (kroglice, kroglice, gumbi, pastile);
 • lepilo ali toplotna pištola.

Zaporedje dela bo naslednje:

 1. Obarvajte bazo, da se ujema z barvo ovojnih jajc.
 2. Pritrdite palico.
 3. Lepila Kinder enakomerno čez površino.
 4. Postavite steblo v lonec in ga zavarujte z lepilom ali suspenzijo ometa, top z dekorjem.

Zaključek

Videli ste, da je šopek iz "Kinder" zelo enostavno narediti korak za korakom z lastnimi rokami. Izberite katero koli od možnosti, kjer je malo sladkarij ali, nasprotno, osnovne so. Dajte presenečenje svojim malim sladkim zobom!

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker? DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis. Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi