FoodPro Preloader

Plesti vzorec "bradavičke" igle za pletenje


Vzorec "udarcev", izdelanih z iglami za pletenje, velja za eno izmed tistih, ki dajejo šivankam največjo spretnost in domišljijo. Kompozicije v tej tehniki so lahko različnih velikosti, barv in tekstur. Stožec se lahko odlično uporablja za vsak izdelek, naj bo to otroški šal ali elegantna jopica za žensko. Ta vzor

Vzorec "udarcev", izdelanih z iglami za pletenje, velja za eno izmed tistih, ki dajejo šivankam največjo spretnost in domišljijo. Kompozicije v tej tehniki so lahko različnih velikosti, barv in tekstur. Stožec se lahko odlično uporablja za vsak izdelek, naj bo to otroški šal ali elegantna jopica za žensko. Ta vzorec vam omogoča, da izdelek postane bolj obsežen in mu daje tridimenzionalni učinek.

Stožci, izdelani iz pletenja, izgledajo zelo slikovito in privlačno. Tudi neizkušeni, lahko z njimi ravnajo samo začetniki. Pomembno je le opazovanje določenega vrstnega reda pletenja, ki ga bomo danes podrobneje opisali. Ne moreš niti pogledati sheme. Če izvedete prvi vzorec rapporta, preostali del pletenja ne bo povzročil težav in težav.

Plesti vzorec "bradavičke" igle za pletenje

Želite narediti izdelek bolj nenavaden in izreden? Spretne igle vedno priporočajo kombinirano pletenje. Stožci, izdelani z iglami za pletenje, se lahko kombinirajo s pletenicami, čipkastim pletenjem, ustvarjajo modele v slogu države ali oblikujejo spektakularne tridimenzionalne vzorce različnih barvnih odtenkov.

Ta vzorec je skupina zank, pletenih v določeni tehniki. Oblikujejo udarec, višino, izboklino in dajejo izdelku posebej lep videz. Poglejmo, kako plesti gumbe in katere priljubljene metode najpogosteje uporabljajo izkušeni pletilci.

Možnost 1. Izdelamo tri zanke.

Če pletite izdelek s sprednjim satenskim šivom, vam bo ustrezal ta način oblikovanja gumbov. V tem primeru je lahko gumb izdelan iz žuborenja in obraznih zank. Torej, kaj je glavna skrivnost?

Najprej morate plesti iz ene zanke tri. Nato morate obrniti delo in na enak način povezati še tri vrstice. V slednjem so pletene samo tri zanke. Tako boste na sprednji strani izdelka videli izboklino. To je gumb.

Kako lahko pletiš iz ene zanke za tri? Obstaja več možnosti. Vsaka igralka uporablja tisto, kar ji ustreza. To lahko storite z zamenjavo zank, za sprednjo steno zanke ali za hrbtom. Izberite enega, ki vam je preprost in jasen.

Možnost 2. Od enega do petih

Če želite, da so izbokline nekoliko bolj zapletene in izbočene, je priporočljivo preprosto povečati število zank. Na primer, zelo pogosto namesto treh je narejenih pet ali sedem zank. Poleg tega je tehnika pletenja enaka kot v prvem primeru. Pletene vrste, nato pa vse pet (sedem) zank skupaj.

Možnost 3. Pod dvema vrsticama

Obstaja še en način, ki se pogosto uporablja, če so pletilne igle pletilne. Da bi naredili takšen vzorec, morate spustiti dve vrsti spodaj in preskočiti iglo za pletenje tam. Ujemanje zanke, izdelava pokrovčka, pletenje. Enake manipulacije izvajamo z drugo zanko. Zdaj je še vedno treba plesti vse zanke skupaj.

Koristni nasveti

Pletene bradavice (igle za pletenje in kvačkanje) vedno izgledajo bolj spektakularno kot običajno perilo. Vendar je treba opozoriti, da s takšno tehniko boste potrebovali več velikosti preje kot, recimo, s podvezo ali pletenje prstov. Poleg tega se priporoča, da se za take pletilne preje, ki vsebujejo vsaj petdeset odstotkov volne, vzamejo igle. Torej bodo izbokline bolj voluminozne in konveksne.

Če želite plesti še bolj nenavadne igle za pletenje, vam priporočamo, da eksperimentirate z barvo preje. Glavno platno je mogoče izdelati v eni barvi, v drugem pa pletene bradavičke. Lahko celo vzamete za podoben vzorec različne niti, to je tanke in debele. Ali, na primer, krpo za pletenje v eni niti, in stožci - v dveh.

Ta vzorec je za ljubezen do šivalk, ki vam omogoča, da združite, izmislite nekaj novega in izboljšate dolgo pozabljeno staro. Fantazija ni omejena na podrobno shemo, ki se ne zniža.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi