FoodPro Preloader

Kako narediti dnevnik iz Gravity Falls? Gravity Falls Diary Box: Navodila po korakih


Gravity Falls je ameriška animirana serija, ki jo je ustvaril Alex Hirsch. Pripoveduje o dvojčkih, Dipperju in Mabelu, ki svoje počitnice preživljata na stricu Stanu. Je lastnik darilne trgovine Wonderland Hut v majhnem mestecu Gravity Falls v Oregonu. Fantje se bodo naučili, da se v teh krajih dogaja nekaj čudnega. V pr

Gravity Falls je ameriška animirana serija, ki jo je ustvaril Alex Hirsch. Pripoveduje o dvojčkih, Dipperju in Mabelu, ki svoje počitnice preživljata na stricu Stanu. Je lastnik darilne trgovine Wonderland Hut v majhnem mestecu Gravity Falls v Oregonu. Fantje se bodo naučili, da se v teh krajih dogaja nekaj čudnega. V prvi sezoni Dipper in Mabel najdejo dnevnik 3. Vsebuje različne opombe o skrivnostnih bitjih in nadnaravnih pojavih, ki se pojavljajo v Gravity Falls.

Dnevnik št. 3, skupaj s dnevniki št. 1 in 2, je bil napisan veliko pred prihodom dvojčkov v Gravity Falls. Ford Pines, brat strica Stena, je v njih zapisal seznam vseh paranormalnih pojavov in čudnih bitij, ki živijo v mestu.

Če želite vedeti, kako narediti dnevnik iz Gravity Falls, vam bo fotografija z navodili po korakih pomagala ujeti splošno idejo. Glavna stvar je pokazati maksimalno domišljijo in malo potrpljenja za tako vznemirljivo dejavnost.

Oskrba z DIY

Če želite izvedeti, kako narediti dnevnik iz Gravity Falls, morate pripraviti nekaj stvari. Tukaj so:

  • Prazna škatla v obliki knjige.
  • Temno vijolična barva.
  • Črna barva
  • Maskirni trak.
  • Razglednice in drugi atributi iz animirane serije.

Kako narediti dnevnik iz Gravity Falls

1. Vzemite škatlo v obliki knjige in pokrijte barvo v temno vijolični barvi.

Najverjetneje boste morali površino prekriti z barvo v več plasteh, tako da boste imeli nekaj časa, da se posuši. Da "strani" vašega dnevnika ne bodo obarvane s pokrovom, uporabite maskirni trak.

2. Narišite roko in kote

Natisnite slike roke (6 prstov), ​​po možnosti več kopij različnih velikosti, dokler ne najdete pravega. Uporabite pisarniški nož za rezanje slike. Z maskirnim trakom pritrdite list papirja z izrezanim obrisom roke na naslovnici svojega dnevnika. Celoten pokrov zlepite z lepilnim trakom, z izjemo vogalov in "roke". Ko je celoten dnevnik prekrit s trakom, ga pokrijte z več plastmi zlata. Ne pozabite na hrbtenici narisati dve zlati črti.

Ko se barva posuši, odlepite lepilni trak. Nato potrebujemo »roko«, ki smo jo prej izrezali. S pomočjo kleričnega noža v njem razrežite številko dnevnika (1, 2 ali 3). Pritrdite "roko" z izrezano številko na pokrovu, z uporabo maskirnega traku. Črna barva številke na več plasti. Ko se barva posuši, lahko odstranite trak.

3. Dodajte "napake" in lakirajte dnevnik.

V seriji so dnevniki stari več kot 30 let in seveda niso videti kot novi. Če želite, lahko ustvarjanju dodate tudi več vizualnih napak.

Nato prekrijemo pokrov z majhno plastjo brezbarvnega laka. Torej boste prepričani, da bo dnevnik živel več let.

Poskrbite za vsebino

Če želite, da je vaš dnevnik prazen, natisnite ali narišite sebe z risarskimi liki, lokacijami ali kaj drugega. Prav tako lahko obiščete uradno spletno stran Gravity Falls in ustvarite svoje lastne razglednice.

Tu lahko izberete ozadje in znake ter objavite zanimive napise. Če imate tematske magnete, čare, zapestnice in druge dodatke, jih lahko varno dodate tukaj. Torej vaša zbirka ne bo zbrala prahu na polici, včasih pa boste lahko dobili krsto in pogledali svoje najljubše stvari.

Torej, zdaj veste, kako narediti dnevnik iz Gravity Falls - 3, 2 ali 1. Srečno!