FoodPro Preloader

Obrt iz bučk to storite sami


Vsi otroci, pa tudi odrasli, so vedno zainteresirani za izdelavo igrače sami. Ročno izdelan izdelek je originalen in ekskluziven. Ta obrt se lahko predstavi kot darilo. Za to je dobro izbrati material, ki je cenovno dostopen in poceni. Zelenjava kot material za obrt postaja vse bolj priljubljena. Prvič, zaradi njegove razpoložljivosti jih sploh ni treba kupiti, lahko jih gojite v vrtnih ležiščih. In če

Vsi otroci, pa tudi odrasli, so vedno zainteresirani za izdelavo igrače sami. Ročno izdelan izdelek je originalen in ekskluziven. Ta obrt se lahko predstavi kot darilo.

Za to je dobro izbrati material, ki je cenovno dostopen in poceni. Zelenjava kot material za obrt postaja vse bolj priljubljena. Prvič, zaradi njegove razpoložljivosti jih sploh ni treba kupiti, lahko jih gojite v vrtnih ležiščih. In če morate kupiti, je poceni. Ni potrebe, da posebej iščejo in dobili orodja za delo na obrti, za to si lahko običajno kuhinjo ali rezbarski noži - slika rezano zelenjavo in sadje.

Bučke so zelo primerne za ustvarjalnost. Je zmerno trda in ne preveč mehka, ampak kot bi morala biti. Poleg tega se na rezu ne obarva rumeno in ima raznoliko barvo kože.

Kaj lahko naredi obrt iz bučk? Število lahko omeji le domišljija ustvarjalca. Tako je na primer zelo preprosto izdelati takšen izdelek iz bučk kot ladje. Če želite to narediti, vzemite dolgo sadje, rezano vzdolž na dva dela, izberite celuloze s semeni, malo celuloze je ostalo za "strani". Potem, z lesenimi palicami, se zelenjava preluknja, tako da te palice štrlijo 7–8 centimetrov čez rob bučk. To bodo vesla. Za izdelavo jader bodo potrebne še dve palici. Kot jadro je primeren list zelja. Potrebno je preluknjati "jarbolo" in vstaviti jadro v dno bučk. Na enak način je naredila drugo jadro. S pomočjo ostrega noža na strani ladje lahko napišete njegovo ime.

Najpogostejša obrtna obrt iz bučk, kot so avtomobili. Pri izdelavi squash kabrioleta ni težav. Za to morate zmanjšati v srednjem delu zelenjave "salon". Kot kolesa lahko vzamete obroče, izrezane iz manjšega sadja, nanizanih na lesene palice - osi. Tudi kolesa se lahko pritrdijo in iz stare razbijene igrače. Iz korenja dobite žaromete.

Iz sadja nepravilne oblike - razširjene z enega konca kot hruška, se izreže avto s streho - okna se v srednjem delu zelenjave razrežejo. In ožji del je "nos" stroja.

Takšne obrtne bučke, kot so različne živali in ribe, so zelo pogoste. Na primer, morskega psa lahko hitro naredimo z rezanjem ust in oči v zelenjavi. Deli, izrezani iz manjših bučk ali kumar, so pritrjeni s šibicami ali zobotrebci in dobijo se plavuti.

Nenavadne obrti iz bučk so vaze, čajniki, na katerih so izrezani vzorci z nožem, ki je v nasprotju z glavno barvo obrti. Na primer, če je zelenjava temno zelena, bodo rezani kodri beli ali svetlo zeleni.

Izgleda, da so lepe obrti iz bučk v obliki vlaka, letala in celotnega živalskega vrta - pingvini, race, pujski in še veliko več ptic in živali.

Naj bodo obrti iz bučk kratkotrajni, vendar v procesu dela z njimi otroci dobijo potrebne spretnosti: pozornost, marljivost, potrpežljivost in tudi razvoj gibalnih sposobnosti.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy