FoodPro Preloader

Vanessa Montoro's Obleke: Modeli, Opisi


Vanessa Montoro - igralka iz Brazilije, ki je ročno pleteno obleko prinesla na povsem novo raven. Njeni izdelki so napolnjeni z žlahtnim duhom - kot da so bile obleke vzete iz babičinega prsnega koša, hkrati pa so videti nove in ustrezajo sodobnim trendom. Funkcije izdelka Obleke Vanessa Montoro so narejene iz svilenih niti, saj je le zaradi njih mogoče doseči učinek lahke in tekoče večstopenjske čipke. Barvna l

Vanessa Montoro - igralka iz Brazilije, ki je ročno pleteno obleko prinesla na povsem novo raven. Njeni izdelki so napolnjeni z žlahtnim duhom - kot da so bile obleke vzete iz babičinega prsnega koša, hkrati pa so videti nove in ustrezajo sodobnim trendom.

Funkcije izdelka

Obleke Vanessa Montoro so narejene iz svilenih niti, saj je le zaradi njih mogoče doseči učinek lahke in tekoče večstopenjske čipke. Barvna lestvica Vanessinih izdelkov je večinoma mehka, umirjena, nekoliko spominja na barvno shemo 30-40-ih let.

Mojster deluje le s prejo, ki je obarvana z naravnimi barvili - niti se barve po starih receptih. Ta lastnost daje oblekam ločeno vrednost, zlasti v pogojih množične industrijske proizvodnje istih modelov.

Za izdelavo enega modela potrebuje približno en mesec, vsaka obleka pa je na voljo le v nekaj barvah. Imeti obleko iz Montora v vaši garderobi je prava sreča.

Vendar pa ne more vsakemu modi priskrbeti takšne obleke - čakalna vrsta za njimi je poravnana več mesecev vnaprej. Kvačkanje takšne obleke je odlična rešitev za nekoga, ki želi imeti v svojem garderobi izjemen model!

Sheme za obleke

Za pletilne obleke Montoro shema uporablja preprosto. Zaradi ponavljanja preprostih motivov in linij pa imajo izdelki izjemno svetlo silhueto.

Na prvi pogled se zdi, da je vezanje takšne obleke, ki ne bi imela natančne sheme od gospodarja, skoraj nemogoče. Vendar, če obravnavamo delo bližje, postane jasno, da lahko tudi začetni obrtniki ponavljajo delo igralke.

Dolžina obleke Vanessa Montoro je odvisna od števila ponavljajočih se vrstic. S povezovanjem več ponovitev lahko dobite izdelek do kolen, in če ponovite več kot 10 vrstic, ustvarite čudovito večerno obleko.

Glavni vzorci, ki se uporabljajo v Montorovem delu, so ponovitve motivov, ki so bili sestavljeni skupaj. Lahko se neprekinjeno vpnejo ali sestavijo iz že pripravljenih delov. V vsaki od možnosti bodo osnovna pravila pletenja enaka.

Z uporabo metode Montoro, lahko pletene nenavadne stvari, ne samo klasično silhueto, ampak tudi bolj športno, moderno - z odprto hrbet, ramena, asimetrično, z naborke ali Puffy krila.

Pravila pletenja motivi

Če izberete motiv, morate najprej narediti več dejanj:

 • povežite motiv z izbrano kvačkano in prejo;
 • speremo vzorec in ga posušimo;
 • za paro;
 • izmerite velikost vzorca po toplotni obdelavi;
 • Measurement knitting density - izmerite število vrstic v 10 cm;
 • raztopimo nit in izmerimo dolžino segmenta.

Te manipulacije so potrebne, da bi bilo jasno, koliko preje bo šlo na vzorec, koliko takih motivov je potrebno za pletenje.

Merjenje

Kvačkanje obleke iz motivov je enostavno. Najprej morate narediti vzorec. Rezultat je vreden truda in časa.

Za izdelavo oblačilnega vzorca je potrebno izvesti standardne meritve, ki se uporabljajo za šivanje obleke na šivalnem stroju: obseg prsnega koša, obseg prsnega koša, višina hrbta do pasu, višina hrbta izdelka pod pasom, višina sprednjega pasu, višina pasu pod pasom (dolžina izdelka), širina ramen od podnožja vratu do konca rame, višina od rokavnega roba do pasu.

Na podlagi teh ukrepov je zgrajen poenostavljen vzorec - shematična slika obleke je narisana na papirju glede na opravljene meritve.

To lahko naredite lažje in ga uporabite za izdelavo že izdelanih vzorcev obleke. Potrebno je likati, nato pa - svinčnik zaokrožiti na papir in uporabiti nastalo silhueto kot vzorec.

Ob razpoložljivih velikostih vzorcev je mogoče izračunati, koliko motivov je treba vezati, da bi se iz njih izvlekli, da bi postavili hrbet in zadnjo obleko.

Na primer, če je motiv velikosti 5 x 5 cm, širina pasu pa 65 cm, je treba zaporedoma postaviti 13 motivov, da bi imeli poln obseg pasu. Ker se bosta oba motiva uporabljala kot stranski motivi, so slepi laki razporejeni tako, da je na zadnji strani še en motiv bolj na levi, na sprednji strani pa desno.

Isti izračuni se opravijo za vse druge velikosti.

Glede na to, ali je možno vse motive vezati s kavljem enake velikosti, izberite orodje. Možno je, da je med delom potrebno povezati več elementov z manjšo kljuko, da se doseže potrebno razmerje med količino in obseg v centimetrih.

Pletena obleka

Obleke Vanessa Montoro so polne lahkotnosti in milosti. Vsi modeli ustrezajo stopnjam. Za pletenje lahko uporabite preproste vzorce, ki jih zavezujete na podlagi platna, izdelanih s stebri za odejo, ali tkanjem skupaj s kavljem.

Z vzorcem, ki je na voljo, je enostavno dobiti ne le obleko. Tako se lahko poveže celo krilo. Vanessa Montoro pogosto naredi izdelke iz izmeničnih trakov, izdelanih v različnih vzorcih. Takšna strogost v kombinaciji z enostavnostjo daje njenemu delu izreden šarm in prefinjenost.

Sheme uporabljajo standardne podobe, ki so razumljive ljudem po vsem svetu:

 • + - kolona brez nakida;
 • prazen krog - zračna zanka;
 • navpična črta z več poševnimi črtami - stolpec z nakidom (število nakida je odvisno od števila poševnih črt);
 • temna točka je povezovalna palica.

Model obleke "Leonora"

Vsaka obleka ima lastno ime. Oboževalcem pomaga pri krmarjenju po modelih. Izkušeni obrtniki kopirajo delo Montoroja in postanejo lastniki izvrstnih stvari.

V obleki "Leonora" Vanessa Montoro ponovno uporablja več vrst shem. Vsak vzorec se prilega v ločen del obleke. Zaradi tega je model opremljen z odprtim jaremom, s poudarkom na prsih, s spektakularnim robom, ki bokom daje gladko krivino.

Dokončana obleka se ne izžene z ničesar drugim. Toda številne šivane ponavljajo izkušnjo mojstra in pletenih predmetov iz kompleksne preje - z dodatkom kroglic, lurexa, najfinejše svile.

Obleke Vanessa Montoro so zanimive samo zato, ker ne vsebujejo nepotrebnega nakita - njihova subtilnost je glavna prednost.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker? DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis. Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi