FoodPro Preloader

Skrivnosti izdelovanja cvetličnih lončkov za vrt naredite sami


Do-it-yourself vrtna sejalnica je priročen, praktičen in najpomembnejši poceni način za gojenje lepih enoletnic, začinjenih zelišč in celo srednje velikih grmovnic na vrtu. Takšne vaze se uporabljajo tudi za sajenje toplotno ljubečih rastlin, ki bo z nastopom hladnega vremena zelo priročno za prenašanje v sobo. Pomembno

Do-it-yourself vrtna sejalnica je priročen, praktičen in najpomembnejši poceni način za gojenje lepih enoletnic, začinjenih zelišč in celo srednje velikih grmovnic na vrtu. Takšne vaze se uporabljajo tudi za sajenje toplotno ljubečih rastlin, ki bo z nastopom hladnega vremena zelo priročno za prenašanje v sobo. Pomembno je tudi vedeti, da rastline, posajene v lončkih in loncih, zahtevajo skrbno vzdrževanje in redno zalivanje. Toda tukaj je treba upoštevati ukrep: stagnacija vode bo hitro pripeljala do propadanja korenin in smrti zelenja.

Lahko naredite vrtno sejalnico z lastnimi rokami iz vsega, tudi iz odpadnega materiala. Uporabljajo se lesena kad, keramične vaze, stara otroška kopel in celo gumijasti škornji. Najbolj priljubljen material pa je običajna stara plešava. Tukaj je res veliko priložnosti za krajinsko ustvarjalnost, glavna stvar je, da ne precenjujete svoje moči. Predpomnilnik pnevmatik se uporablja kot praktična gredica in preprosto kot okras. Lahko jih postavite na vhod na vrt. Vrtni lonci so preprosti in kompleksni, prizemni in viseči. Poleg tega so vaze izdelane tako stacionarno kot prenosne. Glavna stvar je, da se harmonično ujemajo s celotno sliko in kompozicijsko v kombinaciji z drugimi vrstami dekorjev.

Torej, da bi naredili vrtno napravo z lastnimi rokami, boste potrebovali eno staro pnevmatiko, oster nož ali bolgarsko. Najbolj barvita so cvetlični lončki v obliki živali in ptic. Iz običajnih pnevmatik lahko izrežete laboda, želvo, tukana, papigo in celo delfina. Pri izdelavi ptic je kljun izrezan iz lesene deske in privit na gumo s pritrdilnim vijakom. Preden začnete rezati pnevmatiko, ostane nekaj ur pod žgočim soncem, da je mehkejša. Majhne dele lahko pritrdite na lonce z uporabo spenjalnika za pohištvo ali majhnih nohtov. Da bo pnevmatika lažje rezana, se nož občasno potopi v hladno vodo.

Obstaja nekaj pomembnih skrivnosti, ki jih ne smemo zanemariti pri izdelavi loncev za vrt z lastnimi rokami. Na primer, pred barvanjem morate izdelek razmaščiti. To lahko storite z običajnim čistilnim sredstvom za pomivanje posode. Prav tako skrbno izberite barvno paleto. Mnogi so opazili, da so barvne posode v barvnih lončkih čudno, zbledele in zelo poceni.

Viseče lonce je prav tako enostavno izdelati. Najlažji način je, da pnevmatiko prerežete na pol, izdelate pritrdilne elemente na obeh straneh, raztegnete vrvico in jo obesite. Praviloma so te vaze nameščene na verandi, gazebo, v bližini kopeli ali garaži. Vendar ni priporočljivo, da jih pustite na prostem, saj hudourniški dežji hitro izperejo zemljo in razkrijejo korenine rastlin. Če pa planter ostane na ulici, zagotovite ustrezne velikosti drenažnih lukenj. Vaze obešene na ograje in stene zgradb so zelo impresivne. Vendar se zavedajte, da so avtomobilske pnevmatike težke. Zato mora biti osnova za njihovo pritrditev zelo močna. V visečih lončkih so petunije, pelargoni, begonije in različni bršljan zelo lep.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature