FoodPro Preloader

Kako narediti ključe iz polimerne gline z lastnimi rokami


Misliš kupiti ključno verigo? Vzemite si čas. To je enostavno narediti sami. Za kaj? Polimerna glina. Obeski za ključe se lahko ustvarijo drugače, vse bo odvisno od vaše spretnosti z materialom in od vztrajnosti. Spodaj si oglejte ideje o tem, kaj ustvariti. Makaroni Obesek za ključe iz polimerne gline v obliki najljubše sladice je dobesedno 30 minut. Če ste

Misliš kupiti ključno verigo? Vzemite si čas. To je enostavno narediti sami. Za kaj? Polimerna glina. Obeski za ključe se lahko ustvarijo drugače, vse bo odvisno od vaše spretnosti z materialom in od vztrajnosti. Spodaj si oglejte ideje o tem, kaj ustvariti.

Makaroni

Obesek za ključe iz polimerne gline v obliki najljubše sladice je dobesedno 30 minut. Če ste kupili material primerne občutljive barve - menite, da imate srečo. Če je vaša polimerna glina, kot pravijo - plastika, se ne ujema z želenim odtenkom, jo ​​lahko ustvarite z mešanjem katere koli barve z belo. Po pridobitvi potrebnega materiala lahko začnete izdelovati testenine. Potegnite plastiko na mizi. Zdaj pa naprstnik, še ena okrogla oblika, odrezana 3 kroge. Ena izmed njih mora biti bela - polnila se bo.

Preostala dva barvna sijaja je treba obdelati okoli robov. To je mogoče storiti s posebnim nožem, če v gospodinjstvu ni take stvari, lahko z navadnim nožem naredite raztrgan rob. Lepljenje delov v želenem zaporedju. Zdaj upognemo robove zgornje in spodnje tortice, tako da so bolj gladki. Da bi dosegli učinek zračnega polnjenja, je potrebno na belo plast z zobotrebcem nanesti primeren vzorec. Da se izdelek strdi, ga je treba peči v pečici 30 minut.

Pingvin

Za izdelavo takega obeska iz polimerne gline lahko vsakdo, ki zna oblikovati iz gline. Iz črne plastike naredimo majhen fižol. Razvaljamo belo polimersko glino. Rezalni krogi so najboljši z nečim, ki ima okroglo obliko, namesto da bi poskušali ročno ustvariti ravno geometrično obliko. Pingvinski trebuh lahko naredimo s naprstnikom, oči s hrbtnim delom svinčnika, iz katerega je odstranjen radirka. Krogi se lepijo na črno podlago. Nobeno lepilo za uporabo ni potrebno, zgib se zgodi sam. Zdaj izdelamo dve majhni krogli in dve majhni klobasi iz črne polimerne gline. Zalepite učence do pingvina, naredite krila iz klobas, rahlo jih sploščite z dna. Iz kose rumene plastike oblikujemo kljun. Imeti mora stožčasto obliko. Iz rumene polimerne gline zavijemo dve krogli, vsakega od njih rahlo spravimo v prste. Ta tace. Vse podrobnosti se držijo pingvina. Za pritrditev nosilca za ključ za ključ, pošljite številko v pečico.

Zebra

Izdelavo takega obeska iz polimerne gline bo omogočila le oseba, ki se počuti dobro. Če zlomite razmerja, bo zebra dobila risani videz. Razvaljamo belo polimerno glino in izrežemo obris glave črtaste živali. Zdaj, s pomočjo stack, morate ločiti griva in glavo od vratu. Oblikujte vtičnico za oči. Dajte grivi razbarvan pogled. Odrežite ga po robu z nožem. Oblikujemo obraz živali, ne pozabimo narediti ust in nos. Iz obeh krogov je treba oblikovati ušesa. V griva bi morala narediti luknjo, kjer boste potem morali vstaviti verigo. Pečemo. Ko izdelek vzamete iz pečice, ga morate pustiti, da se ohladi. Po tem lahko začnete slikati. Uporaba rjave akrilne barve zebra. Črna barva izbere gobec. Končni ukrep je lepljenje kroglice v odprtino za oči. Po analogiji lahko s svojimi rokami izdelujete poljubno ključavnico iz polimerne gline.

Buča

Če ste v zadnjem času delali s polimerno glino, potem morate začeti s proizvodnjo enostavnih oblik. Na primer, z bučo. Kako narediti ključe iz polimerne gline z lastnimi rokami? Iz oranžnega materiala zavijemo krog. V njem zlagamo 9 ali 10 vdolbin. "Telo" buče je pripravljeno, zdaj pa preidimo na izdelavo "vrha". Iz črne polimerne gline morate oblikovati stožec in mu dati zavito obliko. Stack je treba narezati na repne žile. S pomočjo šil naredite luknjo pod verigo. Izdelek se peče v pečici, po ohladitvi pa se lahko prevleče s prozornim lakom.

Okrasni obesek za ključe

Tak izdelek lahko ustvari celo otroka. Navsezadnje oblika tukaj ni tako osnovna, ampak poljubna. Kako izdelati ključe iz polimerne gline? Razvaljamo material in ga izrežemo v kakršni koli obliki. Zdaj je treba robove upogniti tako, da so oviti v valove. Če lepe kodre ne uspejo, lahko s prsti rob postane nekoliko tanjši. V sredini izdelka položimo kroglice. Izrežite drugo poljubno obliko, zlepite jo z eno stranjo na prvo prazno. Drugi rob slike je treba dvigniti, nato zaviti v val. Na sredini ponovno postavimo kroglice. Postopek je treba ponoviti enkrat ali dvakrat. Po tem naj izdelek speče. Obesek za ključe pobarvajte z akrilno barvo.

Pes

Naredite srčkano psico bo lahko. Keychain "Dog" iz polimerne gline je izdelan po naslednji shemi. V rokah gnetemo kos rjave polimerne gline, iz nje oblikujemo ovalno telo. Zdaj je potrebno narediti zadnje noge. Če želite to narediti, zavrtite žogo in jo malo pritisnite. Stack naredite režo na eni strani. To srce postavimo na stran in ga pritrdimo na psa. V spodnji polovici šape izdelamo dve majhni reži - to bodo prsti. Ponovite postopek, da naredite simetrični del. Sprednje noge so oblikovane iz klobas, katerih en konec je rahlo sploščen. Zalepite klobase na telo. Naredi eno travo dvignjeno. Odrežemo kremplje.

Sedaj moraš narediti glavo. Da bi to naredili, oblikujemo oval, v katerem naredimo vdolbino za oči s svinčnikom. Prilepi glavo psa. Po želji lahko naredimo ovratnik. Med glavo in telesom morate položiti plast polimerne gline katerekoli barve. Rjavo plastiko razvaljamo in ji izrežemo ušesa. Izdelujemo obrvi s klobasami. Oči oblikujemo iz bele plastike, učenci iz črne barve. Tudi iz črne polimerne gline morate narediti nos. Še vedno je treba narediti jezik. Narejen je iz rdečega ovala, ki ima režo na sredini. Vstavite psa usta in vstavite jezik v njega.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature