FoodPro Preloader

Kako narediti marjetice iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami?


Vse bolj se postavlja vprašanje: "Kako narediti marjetice iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami?" To izhaja iz dejstva, da je taka dekoracija narejena enostavno in naravno. Da, in vse potrebne komponente so vedno pri roki. Obstaja več različnih načinov za ustvarjanje takšnih obrti. V te

Vse bolj se postavlja vprašanje: "Kako narediti marjetice iz plastičnih steklenic z lastnimi rokami?" To izhaja iz dejstva, da je taka dekoracija narejena enostavno in naravno. Da, in vse potrebne komponente so vedno pri roki. Obstaja več različnih načinov za ustvarjanje takšnih obrti. V tem materialu sta dve najbolj preprosti, ki je najbolj primerna za začetnike.

Za začetek

Preden izdelate kamilice iz plastenk, morate pripraviti materiale in orodja, ki jih v procesu zagotovo potrebujete. Morali bi biti pri roki, kar vam bo omogočilo, da naredite vse v najkrajšem možnem času z najvišjo stopnjo kakovosti. Med gradivom morate biti pozorni na naslednje:

 1. Plastične posode iz mlečnih izdelkov za cvet (primerna zmogljivost iz mleka, jogurta, jogurta ali ryazhenka). Bolje bi bilo, če bi imel rumeno kapico, vendar to ni kritično. Uporabite lahko tudi druge barve, v tem primeru pa boste potrebovali belo barvo.
 2. Zelena zmogljivost za cvetne liste. Spet - lahko imate še eno obliko, potem pa boste zagotovo potrebovali barvo.
 3. Debela (5-8 mm 2 ) in tanka (do 1 mm 2 ) žica.
 4. V nekaterih primerih boste morda potrebovali rumeni lak za nohte.
 5. Škotski trak ali izolacijski trak.
 6. Lepilo tipa PVA.
 7. Termoskrčljiva zelena.

Po drugi strani pa iz orodja, ki ga potrebujete za pripravo:

 • Škarje;
 • klešče;
 • nož;
 • vladar;
 • šilo;
 • svinčnik;
 • metulj;
 • ali vžigalnik.

Če je vse to pri roki, potem lahko začnete razumeti, kako narediti marjetice iz plastičnih steklenic.

Enostavna rešitev

V tem primeru potrebujemo majhno posodo (0, 5 litra je popolna) z velikim pokrovom. Odrežite ga na razdalji 5-7 cm od vrha. V pokrovu naredite luknjo za montažo stebla in jo namestite. Po robovih izrežemo liste zahtevane oblike. Razbijte jih. Če pokrovček ni rumene barve, mora biti premazan z lakom ali oljem.

rumeno barvo in pustite, da se posuši. Zeleno krčenje se položi na steblo in se segreje. Nato naredimo liste. Izrezane so iz zelenih posod za pivo. Pritrjen na steblo s tanko žico. To je najpreprostejši in najpogostejši načrt, kako ustvariti kamilico iz plastenk. Fotografije te predstave se najpogosteje pojavljajo v revijah za ročno delo.

Bolj zapletene možnosti

V drugem primeru je zaporedje dejanj podobno, vendar je algoritem ustvarjanja cvetov malo bolj zapleten. Če smo se v prvem primeru zanašali na obliko steklenice in na njej izdelali plovilo, potem to ni potrebno. Vzemite katero koli posodo in izrežite dva kroga - to bo jedro. V eni izmed njih naredimo luknjo za pritrditev stebla in jo pritrdimo s tanko žico in lepilom. Pokrijte jih z rumeno barvo, posušite. Nato razrežite same cvetne liste in jih zlepite na spodnji krog. Nato zalepite drugi krog na njih. Latice se oblikujejo po prej opisani metodi, kot je steblo. Na ta način lahko izdelamo veliko kamilico iz plastičnih steklenic. V ta namen uporabite veliko plastično posodo s prostornino 5 litrov ali več.

Zaključek

Ta material predstavlja dva načina za izdelavo kamilic iz plastenk. Ena od njih je enostavnejša in se opira na zunanjo obliko steklenice, primernejša je za začetnika. Drugi pa je bolj zapleten, vendar vam omogoča, da dobite bolj raznolike rešitve. Bolje bo za bolj izkušene ustvarjalce takšne lepote.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril? Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami? Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam. Bimetalni kovanci Rusije. Bimetalni kovanci za 10 rubljev