FoodPro Preloader

Ideje za navdih: kaj lahko naredimo iz školjk


Da se spomini na prijeten dopust na morski obali dolgo ohranijo v spominu, jih pritrdimo v obrti iz školjk. Mnogi od vas so verjetno mislili, da nudimo končni izdelek v kraju, kjer ste preživeli počitnice. In ne. Zberite na morski obali različne školjke, in doma, da jih originalni spominki. Verjemi mi, delaš to stvar, dobiš veliko zabave! Kako n

Da se spomini na prijeten dopust na morski obali dolgo ohranijo v spominu, jih pritrdimo v obrti iz školjk. Mnogi od vas so verjetno mislili, da nudimo končni izdelek v kraju, kjer ste preživeli počitnice. In ne. Zberite na morski obali različne školjke, in doma, da jih originalni spominki. Verjemi mi, delaš to stvar, dobiš veliko zabave! Kako narediti obrt iz lupin z lastnimi rokami, lahko izveste iz zbiranja informacij, predstavljenih v članku. Branje, gledanje in navdih.

Najbolj izvirne ideje

Ste pomislili, kaj lahko naredimo iz školjk? Razen kot spominki v obliki številk različnih malih živali, nič ne pride na misel? Potem preberite nasvete ...

  • Dekorativna vaza. To je najbolj preprosta, a hkrati zelo lepa obrt, ki temelji na lupinah. Samo prelijte morski pesek v prozorno stekleno posodo in na vrh postavite lepe školjke različnih oblik. Ta izdelek bo odličen dodatek notranjosti vašega doma.
  • Svečnik je druga izvirna ideja o tem, kaj lahko naredimo iz školjk. Da bi bilo, pripravite nepotrebno na kmetiji prozorno stekleno skodelico, svečo (v višini in premeru dvakrat manjšo od lonca), morski pesek in školjke. V rezervoar nalijte pesek na tretjini višine, vstavite svečo. Nato razporedite lupine, jih stisnite na površino voska. Tako okrasite celo svečo. Ta obrt se lahko preprosto uporablja kot dekorativni element pri oblikovanju sobe ali kot nespremenljiva lastnost romantične večerje. Seveda se lahko sežge: vosek se topi, lupine in pesek pa se lahko enostavno zavržejo.
  • Panno. Če je notranjost prostora zasnovana v pomorski temi, potem je dekoracija stenske mreže dobra izbira za tisto, kar lahko naredimo iz školjk. To je pleteno platno z velikimi celicami. V vsaki od njih so različne lupine različnih velikosti in oblike. Potrebovali boste vrv ali debelo prejo, dve leseni palici s premerom 2-3 cm, školjke, vaja s tankim svedrom. Izvrtajte luknje po vsej dolžini lamel in v vsaki lupini. Med paličicami skozi luknje se vrv raztegne navpično, nato pa vodoravno, ki povezuje vozle na mestu tke. Rezultat je omrežje. V vsaki od svojih celic vezati lupino. Vse, panel v morskem slogu je pripravljen.

Rastlinski motivi v izdelkih iz školjk

Vsak izdelek, ki je izdelan iz školjk, je lahko okrašen s cvetjem iz istega materiala. Ko ste se enkrat naučili naučiti ta element, boste lahko okrasili njihove različne stvaritve. Kako narediti cvet iz lupin? Za to potrebujete 6-10 polkrožnih lupin različnih velikosti. Povežite jih skupaj na ostre robove. Lepilo z vročo pištolo. Najprej so pritrjene 3 največje školjke, še srednje velike, 2 najmanjša pa sta skupaj zlepljena po celotnem obodu in tvorita osrednji del rože. To je vse, precej enostavno in enostavno.

Na vašo pozornost smo predstavili le nekaj primerov, kaj lahko naredimo iz školjk z lastnimi rokami. Potem ko ste pokazali domišljijo, ste vzeli malo potrpljenja in prizadevanj, lahko izdelate ekskluzivne izdelke, ki bodo okrasili vaš dom ali postali čudovita darila za prijatelje. Ustvarjalno razpoloženje za vas!

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature