FoodPro Preloader

Kako narediti iPhone brez papirja? Shema, navodila


Če ne veste, kako narediti iPhone iz papirja, uporabite nekaj preprostih priporočil in v nekaj minutah boste imeli v rokah domačo napravo. Z njim lahko: - presenetiti ali zadovoljiti željo vašega otroka; - uporabite ga za snemanje domačega videa; - da si privoščite v primeru, da bi radi izdelovali papirnate obrti. Kaj po

Če ne veste, kako narediti iPhone iz papirja, uporabite nekaj preprostih priporočil in v nekaj minutah boste imeli v rokah domačo napravo. Z njim lahko:

- presenetiti ali zadovoljiti željo vašega otroka;

- uporabite ga za snemanje domačega videa;

- da si privoščite v primeru, da bi radi izdelovali papirnate obrti.

Kaj potrebujete za izdelavo iPhonea?

Kako narediti iPhone iz papirja, vam bomo podrobneje predstavili spodaj, toda najprej boste potrebovali naslednje stvari, ki jih boste uspešno izvedli:

1) Računalnik (prenosni računalnik) in dostop do interneta.

2) Tiskalnik (po možnosti z barvno kartušo).

3) Pisarniški papir Xerox. Če imate fotografski papir, potem še bolje.

4) Pisarniški nož ali nož za šivanje šivalk.

5) Kartonski listi.

6) PVA lepilo (če ga imate, je najbolje uporabiti lepilno palico).

7) Dvostranski prozorni lepilni trak.

8) Majhen kos prozorne plastike.

Nekaj ​​nasvetov za ustvarjanje papirja iphone

Za poenostavitev odločitve o tem, kako narediti iPhone brez papirja, morate uporabiti nekaj nasvetov:

- Če imate takšno napravo kot rezalnik papirja, jo je bolje uporabiti namesto klerikalne nože ali škarij. Potrebno je lepo in enakomerno odrezati vse ravne robove vzorca.

- Pri rezanju predloge za iPhone je bolje uporabiti nož za škarje za iglo ali nohte.

- Preden začnete izdelovati iPhone iz papirja, se odločite za generiranje pripomočka, ki ga želite narediti, ker imajo različne generacije različne parametre.

- Kartonska podlaga in papirna predloga morata biti popolnoma enaka in gladka, da papirja ne deformira.

Kje lahko najdete in kako natisnete predlogo za iPhone?

Da bi naredili iPhone z lastnimi rokami iz papirja in hkrati dobili najbolj verjeten videz, boste morali opraviti nekaj preprostih korakov:

1) Poiščite predlogo, ki je primerna ali vam je všeč iPhone. To storite tako, da izberete napravo, ki bo privlačna za vas ali vašega otroka in je primerna za tiste namene, ki so pred vami.

2) Izpis izbrane predloge na visokokakovostnem laserskem tiskalniku. Papirni vzorec iPhone-a izbranega modela je treba natisniti na tiskalnik z visoko kakovostjo in hkrati uporabiti najboljši sijajni fotografski papir. Seveda lahko uporabite običajen xerox papir in običajen tiskalnik, samo kakovost slike bo manj realistična.

Kako rezati in zložiti iPhone vzorec?

Zdaj imate list s sliko iPhonea v rokah, kaj je naslednje?

1) Potrebujete škarje za natančno rezanje vzorca vzdolž linij, ki se običajno uporabljajo. Izrežite sprednje, zadnje in stranske dele, ne da bi jih odrezali, saj jih boste morali še vedno združiti.

2) Nadaljnje vzdolž zloženih črt morate odložiti iPhone iz papirja. Če želite to narediti, morate samo upogniti stranske robove pod kotom 90 stopinj, da dobite tridimenzionalni model. Ventilov, ki ostanejo na stranskih delih, še ni treba dotikati, bodo služili za udobno lepljenje.

Kako zgraditi papir iPhone?

Verjetna predloga za zaslon je pripravljena, toda kako narediti iPhone brez papirja? Za to potrebujete:

1) Vzemite list trdega kartona in na predlogi narišite obliko obstoječega modela, da bo iPhone postal bolj verjeten, dolgotrajen, trajen in z večjo težo.

Če želite narediti pripomoček močnejši in trajnejši, uporabite kos osnovnega vezanega lesa.

2) Nato je treba kartonsko podlago prerezati nežno in gladko vzdolž linije, tako da se papir, ki je prilepljen na vrh, ne deformira.

Glede na debelino kartona, ki ga uporabljate, in debelino iPhone-a želenega modela, morate uporabiti 2, 3 ali 4 takšne dele, ki jih predhodno lepite skupaj.

3) Vzemite kartonsko podlago in postavite sprednjo stran predloge iPhone na vrh in zadnjo na dno. Z majhno količino lepila ali z lepilnim vložkom zalepimo papirnato predlogo na kartonsko podlago.

4) Dodatni ventili so ostali na papirni predlogi, z njimi zalepite preostale dele iPhonea. Da bi to naredili, morajo ventili zdrsniti pod dno in dobro pritrditi v teh krajih.

Pri nekaterih že pripravljenih predlogah so vstavljeni ventili za boljšo pritrditev modela.

Kako lepo okrasiti končni iPhone?

Da bi končni iPhone okrasili iz papirja, boste potrebovali:

1) Vzemite kos tanke plastike (prozorni del beležnice ali ovitka knjige) in obkrožite model iPhone. Kos takšnega filma, prilepljen na končni izdelek, bo vaš pripomoček naredil bolj verjeten in bleščeč. Film mora biti močan in trden, vendar ne zelo debel.

2) Pokrivno folijo izrežite naravnost po označenih črtah. Če premaz je malo manj - ne skrbite, film na tem iPhone ima enak videz.

3) Nato naredite okroglo zarezo z uporabo noža za pisalne potrebščine ali škarjic za nohte za gumb »Home« na dnu zaslona.

4) S pomočjo dvostranskega lepilnega traku film pritrdite na končni model iPhone. Ker se film polije, lepilni trak ne bo viden.

Katere druge zanimive papirnate obrti lahko naredite z lastnimi rokami?

Izdelate lahko tudi vsa obrtna papirja, ki jih imate radi. Na primer, telefon z mobilnim telefonom od ZSSR ali telefon z lepenko.

Iz tako preprostega in javno dostopnega gradiva lahko izdelate vse papirne obrti, za katera so navodila glavni element za uspešno delo. Na primer, ne morete se samo zadovoljiti z dobro službo, temveč tudi čestitati svojim sorodnikom in prijateljem s pomočjo:

1) Lepa ročno izdelana kartica.

2) Ročno izdelana kartica v obliki ročno izdelanega srca bo zagotovo zadovoljila vašo sorodno dušo.

3) Izvirno šopek iz valovitega papirja, chupa chups in svetle prtičke.

Iz papirja in kartona lahko izdelate tudi:

- najljubši liki iz risank;

- modeli hiš;

- model žabe;

- hišica za lutke iz običajne škatle in pohištva iz plastičnih pločevink, kozarcev, škatel.

Iz papirja lahko gradite vse, kar si vaše srce želi, glavna stvar je, da imate nekaj prostega časa in navdiha.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature