FoodPro Preloader

Vaza z rožami in razglednica - čudovita DIY ročno izdelana za materinski dan


Vsako leto na zadnjo nedeljo v novembru v Rusiji se praznuje materinski dan. Praktično vsi otroci v vrtcu in šoli izdelujejo lastne obrti z različnimi obrti, da bi jih lahko predstavili na počitnicah svoje ljubljene matere. Ta članek je "prasica idej" za to priložnost. Pedagogi, učitelji, očetje, stari starši, ti nasveti so za vas. Mi vam

Vsako leto na zadnjo nedeljo v novembru v Rusiji se praznuje materinski dan. Praktično vsi otroci v vrtcu in šoli izdelujejo lastne obrti z različnimi obrti, da bi jih lahko predstavili na počitnicah svoje ljubljene matere. Ta članek je "prasica idej" za to priložnost. Pedagogi, učitelji, očetje, stari starši, ti nasveti so za vas. Mi vam bomo povedali, kaj je lahko otroška obrt za Materinski dan, kako narediti svoje roke. Preučite naslednje delavnice in poskušajte z otroki narediti čudovita darila.

Voščilnica

Lepo okrašena DIY obrt za Dan matere v tehniki quilling izgleda svetlo in izvirno. Za otroke ponujamo najpreprostejšo različico izvedbe volumetričnih cvetov v tem slogu, ki so podobni regratom. Za delo bodo potrebni naslednji materiali:

 • dvostranski barvni papir;
 • Škarje;
 • vladar;
 • svinčnik;
 • PVA lepilo;
 • bel list papirja A4;
 • ujemajo

DIY ročno delo za materinski dan - razglednica. Opis proizvodnega postopka

 1. Mali cvet Iz barvnega papirja izrežite trak širine 4 cm. Cut to "res", ne doseže roba 5 milimetrov. Iz papirja drugačne barve odrežite tanko trakico (pol centimetra) in jo raztegnite v šibo. Zavarujte konec z lepilom. Privijte prazen del z robom na vrhu in ga zlepite na rob. Odstrani ujemanje. Nežno premaknite tekme z igro. Cvet je pripravljen. Za eno kartico bo dovolj, da naredimo tri takšne elemente.
 2. Leaf. Iz zelenega papirja odrežite trak širine 1 cm in ga zavijte v ujem. Ne hitite z lepljenjem konca dela, pustite, da rahlo "cveti". Zavarujte rob. Dobljeni okrogli spiralno oblikovan del potisnemo na eno mesto, tako da oblikujemo vrh lista. Izvedite več takih elementov.
 3. Oblikovanje razglednic. Upognite bel list papirja na pol. V razglednici lahko otrok dopolni risbo in napis. Na naslovni strani prilepite rože in liste.

Tukaj je razglednica - čudovita ročno izdelana krma za materinski dan!

Vaza

Vsak otrok bo lahko izdelal zaboj s cvetjem iz materiala. Za izdelavo vaze potrebujete plastično steklenico jogurta, gline, žita in semena. Kako narediti majhno vazo za rože? Odrežite zgornji del rezervoarja, ne potrebujemo ga za nadaljnje delo. Nastali stekleni opaž po celotni površini. Iz žitaric in semen dopolnite dekor. Večina otrok je lahko fižol fižol, bučna semena ali lubenica. Starejši otroci iz manjših izdelkov (ajda, riž, grah) lahko postavijo okraske. Vaza je pripravljena!

Cvetje

Bilo bi slabo predstaviti prazno vazo za materinski dan. Ročne obrti v obliki šopek cvetja - to je točno to, kar potrebujete! Če želiš, kuhaj:

 • barvni ali ovojni papir;
 • svetli gumbi;
 • lesene palice;
 • PVA lepilo;
 • škarje.

Kako delati obrti z materinimi rokami v obliki šopek cvetja: navodila

List kvadratnega papirja se zloži v štiri in nato v trikotnik. Izrežite širok rob v polkrogu ali trikotniku. Razširi del. Papirna cvet je pripravljena. Če želite, da je zajeten, ga nalepite na enega ali dva manjša dela. Pritrdite gumb v sredino. Na stranski strani izdelka lepilo palico-pecelj. Lahko ga pobarvamo v gvaš zeleno. Iz papirja naredite list ovalnega formata in ga pritrdite na nabodalo. S svojim otrokom naredite tri ali več takih cvetov in jih postavite v vazo. Čudovito darilo za mamo je pripravljeno!

Upamo, da bodo predstavljeni mojstrski tečaji pomagali vam in vašim otrokom pri ustvarjanju lepih izdelkov za materinski dan. Svetli in prijetni trenutki ustvarjalnosti!

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy