FoodPro Preloader

Kako šivati ​​krilo-sonce?


Želim si videti svetlo, s čim manj truda, ampak kako? Sew krilo-sonce sočne poletne barve, v kateri boste vedno v samem središču pozornosti drugih. Ta model je primeren za svojo vsestranskost, v kombinaciji z njim pa so najbolj raznovrstni čevlji ugodni: od odprtih sandal z visokimi petami do ploskih sandalov. Čepr

Želim si videti svetlo, s čim manj truda, ampak kako? Sew krilo-sonce sočne poletne barve, v kateri boste vedno v samem središču pozornosti drugih. Ta model je primeren za svojo vsestranskost, v kombinaciji z njim pa so najbolj raznovrstni čevlji ugodni: od odprtih sandal z visokimi petami do ploskih sandalov. Čeprav je najbolj spektakularen izbor bodo modne sandale z množico medsebojno povezanih trakov. Nakit v obliki dolgih kroglic in tanke zapestnice, ki lahko ne le uničijo zapestja, temveč tudi gležnje, lahko spremlja krilo.

Čudovit seks s katerokoli osebo si lahko privošči šivati ​​krilo-sonce in ga zgleda odlično. Samo vi morate upoštevati nekatere odtenke: če imajo vaše oblike zavidljiv obseg, preprosto znižajte raven flare, potem se boki zdijo ožji, kot so. Za elegantne dame je takšen vzorec tkanine primeren, ki se razširi navzdol ali ima veliko majhnih podrobnosti - v zgornjem delu izdelka ne sme biti velikih madežev. Lastniki vitkih številk lahko izberete tkanino s katerim koli vzorcem, dokler je simetrična glede na središče. Dobro na tankih silhuetah in sežganih čipkah.

Preden zašijete krilo-sonce, pomislite, kaj ga boste nosili. Morda bo izbor vrha prilagodil izbiro zadeve. Najbolje je, da se ujemajo s kratkimi vrhovi ali majicami iz sijoče tkanine. Pleteni pasovi z rese in bronastimi zapestnicami bodo dodali vzhodni dotik.

Kako šivati ​​krilce?

Za delo boste potrebovali:

 1. Tkanina Svetlo bombažno, svileno in celo fino volno. Če je širina platna 140-150 cm, potem vzemite dolžino izdelka + 20 cm za predelavo.
 2. Elastični trak (elastični trak) 2-3 cm širok.
 3. Niti.
 4. List papirja za risanje ali zvitek nepotrebnih ozadij za vzorec.
 5. Kompas
 6. Dolga črta.
 7. Krojače ali kos mila.

Preden šivate krilo, odstranite meritve iz modela. Potrebovali boste obseg pasu in kolka ter dolžino izdelka. Vzorec bo širok prstan. Izračunajte polmeri za formule. Notranji polmer je enak polovici dolžine kroga, pomnoženemu s 3, 14, zunanji pa je večji od dolžine kroga. Zdaj zgradite vzorec s kompasom (majhen krog) in nit z vezanim svinčnikom (velik krog). Na sredini slike držite konec konca nasproti svinčnika in v tem času sledite dnu vzorca v enakomerni polkrogu. Moral bi dobiti polkrog. Praznina za pas je preprost pravokotnik z dolžino, ki je enaka obsegu pasu + 5 cm, širina = 6 cm.

Prekrijte polovico tkanine vzdolž lobe in pritrdite vzorec tako, da so odrezki na robu. Dodajte centimetrske dovolilnice za šiv in obkrožite papir s kredo ali milo. Pas je izrezan vzdolž poševne črte, pod kotom 45 stopinj na delno, da se ne raztegne.

Zdaj o tem, kako šivati ​​krilo-sonce. Začnite s pasom, ga zložite na polovico po dolžini in šivajte kratke stranice. Pritisnite notranjost dodatkov. Sedaj poravnajte zgornji del glavnega dela z luknjo v pasu, tako da bo rob krila znotraj njega. Baste šiv. Ne pozabite pustiti prostora za elastiko.

Pritrdite dele, vstavite dlesni v pas, šivajte točko vstavljanja s skritim šivom. Zložite spodnji rob in zavarujte rob na enak način. Zdaj je ostalo le likanje končnega izdelka in ga lahko nosite!

Nekatere razlik:

 • če obseg kolkov preseže širino tkanine, boste morali vzeti dve dolžini;
 • če je dolžina krila načrtovana maksimalno, v tleh, boste morda potrebovali celo 4 dolžine. V tem primeru je treba ozemljiti 4 šive;
 • pri izračunu notranjega polmera se ne upoštevajo prirastki;
 • Pred razrezom naravne tkanine ga je treba oprati in likati tako, da se končna krila po prvem pranju ne upognejo. Sintetika takih pripravkov ne potrebuje.
Metulji iz plastične steklenice to storite sami: kako narediti, kar je potrebno, nasvetePrijetno malenkost, ali Kako narediti organizatorja, da dvigne razpoloženjePleteni šal z iglami za pletenjeKako narediti kostum PierrotVolumetrični vzorec pletenja: diagrami in opisiPatchwork: sheme, vzorci in vzorci. Kompleti za mozaikStarodavni kovanci: portugalski, ameriški, brazilski, sovjetski. Koliko stanejo starodavni kovanci danes?Tilda Tulipani: mojstrski tečaj za izdelavo brstov, stebel in listov