FoodPro Preloader

Openwork robth (kavelj): shema, fotografija, opis


V vročih poletnih dneh je nujno potrebno upoštevati varnostne ukrepe in zaščititi glavo pred neposredno sončno svetlobo. To priporočilo je pomembno tako za odrasle kot za otroke. Za zaščito vseh pokrival: paname, klobuki, bandane in rute. Za ljubitelje pletenja je velika priložnost, da pokažejo svoje sposobnosti. Sami in

V vročih poletnih dneh je nujno potrebno upoštevati varnostne ukrepe in zaščititi glavo pred neposredno sončno svetlobo. To priporočilo je pomembno tako za odrasle kot za otroke. Za zaščito vseh pokrival: paname, klobuki, bandane in rute.

Za ljubitelje pletenja je velika priložnost, da pokažejo svoje sposobnosti. Sami in njihovi otroci prihajajo v priročen čipkasti šal (kavelj). Enostavno oblikovanje izdelka in nasveti za prejo so navedeni spodaj.

Iz katere plete

Očitno je, da debelina uporabljene preje ne sme biti velika: preja iz dolge niti 400-500 m / 100 gramov je najprimernejša. V tem primeru bo poraba materiala majhna, platno pa bo izšlo zelo tanko in svetlo.

Kar zadeva sestavo preje, je odgovor nedvoumen: samo naravna vlakna. Bombažna ali platnena ruta (kljukica) lahko najbolje opravi svoje funkcije. Shema skoraj vsakega odprtine vzorec vam bo omogočilo, da kravato lepo platno.

Zdi se, da veliko začetnikov pletilja, da akril, ki je tako podoben bombaž, ima enake lastnosti. To je povsem neresnično: umetni materiali ne puščajo zraka, povzročajo pretirano znojenje in lahko povzročijo alergije. Tudi če je tkanina za pletenje pletena zelo odprta, je izdelek še vedno vroč.

Kvačkanje za ramo: shema in opis

Za izkušene obrtnice ustvarjanje takšnega izdelka ni težko. Vendar, če pletenec, ki crochets "vi" prevzame delo, bo potrebovala opis, kako kvačkanje, vzorci in navodila so kvačkana.

Spodaj je algoritem za izdelavo univerzalne velikosti rute (primeren je za odrasle in otroke):

  1. Pletenje pasu: naredite verigo petih zračnih zank (VP) in pletite ozek dolg trak z dvojnimi kvačkami (StN). Ko je njegova dolžina 65-70 cm, ustavite delo.
  2. Neposredno ruta (kavelj). Diagram prikazuje, kako povezati dva dela izdelka: trikotnik začne plesti na strani pasu. Da bi se marama jasno nahajala na sredini pasu, morate označiti njeno središče in opazovati simetrijo v svojem delu.
  3. Vzorec je izmenjava "grmovja" štirih stn in treh ip.

Kako se konča

Zaporedje pletenja trikotnika:

1. vrsta: 3VP, 3STN, * 3VP, 4STN *. Ponovite od * do * 5-krat.

2. vrstica: 3 povezovalne stebre (za premik v naslednjo celico), 3 VP, 3 STN, * 3VP, 4 STN *, ponovite 4-krat.

Nato morate do takrat opraviti dejanja, opisana v drugem odstavku, dokler ne bo prišlo do enega „grma“.

Ali potrebujem vezenje?

To delo je končano. Če želite, lahko rokodelka zavezuje ruto z eno ali več vrstic stolpcev brez nakida, vendar morate upoštevati pravila za oblikovanje vogalov: morate plesti 3 STBNs od najvišje točke na policah, in v vdolbine, da 3 STBNs s skupnim vrh. Pomen traku je v tem, da se dobi težji trak (kavelj). Shema ne predvideva te faze, vendar izkušene obrtnice priporočajo vezanje (okrepitev) vseh odprtih robov katerega koli izdelka.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature